Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trist dar adevarat

Vizitator aldamar

Postări Recomandate

Vizitator aldamar

Un popor care si-a ucis conducatorul ,mai ales intr-o zi de Craciun,e un popor blestemat https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjD-4u3u8nYAhXJL1AKHTwcBjsQyCkINjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DbjCKWCO7GfA&usg=AOvVaw0QvUjs8wWgJSOn3lZX9K_y

In 1989 aveam 17 ani si am crezut in ceva....acum am 44...

Am crezut ca daca ies in strada alaturi de ceilalti si regimul v-a cadea,o sa fim liberi si o sa curga laptele si mierea.

M-am inselat amarnic...daca stiam in ce hal ajunge tara asta stateam naibii in casa.Am fost un prost....si acum am in minte imaginile cum spalau dimineata sangele de pe Magheru...pentru ce?

Ma uitam astazi la stirile despre pedofilul politist la circulatie.Asta era cunoscut si cu toate astea era tolerat in politie.

Apoi l-au aratat si pe seful ala de la jandarmi,care de Sf Parascheva acum cativa ani la Iasi,umbla cu socoteala scoasa din pantaloni sa faca prostii cu o colega jandarm...

Ce hal de tara...pestele de la cap se impute.

Au anuntat ca se scumpesc gazele...curentul...unde ajunge tara asta???Injurau marinarul,dar cu astia e si mai rau.Au anuntat ca (,)cresc salariile si hop preturile au explodat...cu pensiile tot o scalda aia roscata...

Pentru mine e bine,am o meserie -sunt frigotehnist(si frigidere vor fi mult timp de acum incolo)-,am o casa, o masina ,o familie.dar ce fac cei care nu au loc de munca,cum traiesc?Multi copii din Romania se culca nemancati?Traiesc unii intr-o saracie lucie...

Alta tampenie a societatii bolnave-angajarea de proba.Dupa ce ca omul e chinuit,se gaseste o "smecherie" de patron,care-l angajaza de proba-cica o luna...dupa o luna zice ca nu corespunde,dar nici bani nu-i da...

Scoala romaneasca...o bataie de joc,profesorii cu salarii de gunoier.Cum sa apara un profesor in fata copiilor cu hainele ponosite si pantofii crapati?Poate ca in clasa aia sunt "copii li' tata si a lu' mama",parfumati,cu haine de fite si rad de el...

Profesorul vine poate cu autobuzul sau o masina ruginita,iar "copilu lu' tata si a lu' mama" vin cu "Beamvwu"

Tot azi am auzit cum niste camatari au intrat intr-o scoala si au batut un profesor de sport...e noaptea mintii...

Sambata seara am prins la un post de radio o emisiune,unde era invitat Horia Moculescu si se discuta despre Gica Petrescu- o valoare a muzicii de petrecere....

Aducandu-mi aminte de Gica si de blocul Beldiman(cu bulina rosie) unde a locuit,brusc mi-a venit in minte ideea de cutremur.Asta e tot ce ne mai trebuie,un cutremur care sa rada jumate' de Bucuresti...Magheru se face praf 90%-unde spalau sangele cu furtunul...vai de capul nostru de popor...

Si inchei spunand iar...in 89 am fost un PROST...

Editat de aldamar
Link spre comentariu

Traiasca FSN-ul si toti puii lui! Pana nu o sa intelegem ca CORUPTIA este cancerul societatii iar boierii nostri nu vor investi nici o data bani doar de dragul de a ajunge la putere pt. binele nostru ci doar pt. bunastarea lor, in aceasta tara nu se va schimba nimic. Pradatorii din afara ne exploateaza pe toate caile pt. ca iubitii nostri conducatori se vand pt 2 arginti si ii doare fix in pwla de acest popor. Pacat ca multora le place sa fie mintiti de lupii in haine de oi.

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu

Subscriu.

Pana la un punct..."comunismul" nu a picat de la sine, sa fim seriosi, un bloc atat de bine zidit nu putea pica in cateva luni...ma refer la "blocul estic".

Mare pacat este ca s-a lasat cu victime. Cu sau fara victime, cu sau fara aportul nostru, finalul ar fi fost acelasi.

In 1989 s-a trecut oficial, in toata lumea de la politica la consumerism. FSN, Iliescu si alte fantome cu care ne place sa ne amagim, au fost doar marionete. Nu e valabil doar ptr Romania, in TOATA lumea e la fel.

Link spre comentariu

Da, blocul era bine zidit, la fel ca Marele Zid Chinezesc, cu ciment cu adaos de oase umane, pt rezistenta.

Dar nu prea era nimic de consumerizat, prin frigidere...

Blocul Comunist s-a pabusit din cauza ca economia sovietica s-a prabusit in anii '80 si nu a mai putut finanta Razboiul Rece.

Editat de lukeme
Link spre comentariu

Păi nu mai posta dacă ți-e greață, la televiziunile de umplutură care umplu spațiul ,,mass-media,, cu rahaturi tot așa faci, le dai telefoane să le zici că-s de căcat ? Sau le ignori și-ți vezi de treabă ?

Eu nu fac niciodată propagandă niciunui partid politic, fiindcă toți își văd doar interesul propriu și nu mă reprezintă.Când votez, votez pentru răul cel mai mic, fiindcă sunt conștient că dacă nu mă duc la vot, se duc alții care n-au minte nici să treacă strada (duși cu autobuzele la vot și plătiți cu o bere sau o găleată roșie) și tot hoții ies câștigători.Dar din păcate, vorba lui Lăpușneanu ,, Sunt proști, dar sunt mulți,,....și tot ei fac diferența. Poate copii lor se vor deștepta vreodată și nu vor mai tolera ca un condamnat penal să-i conducă, în timp ce niște jigodii votate ,,la pachet,, schimbă legile după propriul interes.

Dar când văd că unii regretă comunismul și îndobitocirea forțată de până-n 89......îmi dau seama că nu ei vor schimba situația dezastruoasă de acum.Când Parlamentul corupt lucrează fățiș împotriva voinței poporului, păi atunci trebuie îndepărtat cu forța poporului.Dacă li se permite să continue astfel împotriva lumii întregi, poporul va plăti scump greșelile hoților de la conducere.Constituția trebuie să fie o lege valabilă pentru toți, iar conceptul de ,,imunitate parlamentară,, trebuie să dispară din vocabular......

Link spre comentariu

Când Parlamentul corupt lucrează fățiș împotriva voinței poporului, păi atunci trebuie îndepărtat cu forța poporului.

Buna

Sunt de acord.Intrebarea e cum pot fi indepartati?

Astia te impusca.Nu vedeti ce salarii au "trupele de represiune"?Politie,jamdarmerie,serviciile speciale?

De ce credeti ca le primesc?Nu mai vorbim de pensii la 45 de ani.Speciale bineanteles.

-Atlas-

Link spre comentariu

Iar se joaca frigotehnistul cu mintile noastre?

Adevărat grăiești . Unora adevărul le provoacă dureri de cap.

...............

Ante -Reinvoluției- din.89 multe nu mi-au plăcut .Orice orînduire politică are și bune și rele, nu poate fi pe placul tuturor.

În acele zile ale lui decembrie 89 am pronosticat multe consecințe ale posibilei căderi politice .99 la sută din previziuni s-au adeverit , dar a mai rămas ceva ce n-aș fi crezut că o gașcă de hoți vor începe să fure ȚARA , să o aducă în starea asta actuala de distrugere.Să sufere poporul ăsta ,manipulat, mințit,furat,. Cum a zis Niccolo Machiavelli-poporul se bucură cînd se schimbă conducătorii dar nu știe că va fi mai rău decum a fost cu orînduirea veche-Sînt multe de spus , las locul unora mai buni de gură.

Link spre comentariu

Ma "distreaza" cei care pretind ca o duc bine, dar care nu mai pot de grija patronului de la sifonarie, de viitorul nepotului postaritei sau de cel al colegilor de forum care-s de acord cu el.

Cum se erijeaza ei in "purtatorii de grija" ai neamului romanesc. Cum se identifica ei cu neamul si umanitatea, si incep sa aduca schimbarea din fata unei cafele fierta in tuci, si a tastaturii murdara de parizer.

Greu se intelege ca schimbarea nu vine colectiv, ci individual, cum si mantuirea se face tot individual, nu la nivel de neam.

Indemnul intru schimbare merge catre cel de langa noi, prin puterea exemplului, in cel mai bun caz, impreuna cu speranta ca reverberatiile vor atrage efecte.

Note to you my friend, nu schimbi tu ce n-au schimbat altii in milenii, cu pretul sangelui.

A devenit reflex asta cu aratatul cu degetul si asteptatul sa cada...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări