Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft usb Hitachi 22h8l03

dan-a2

Postări Recomandate

Va salut , caut un soft ptr usb la tv. din titlu (nu prea am gasit ptr modelul de display )

Main - 17MB62-1

Display - lg -- LC-215EUE - SDA1

Pe eticheta tuner > SUT-RE216 TN

Multumesc anticipat !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

7

• leoncris

3

• Florinel TV

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Multumesc ptr soft dar din pacate nu merge , de fapt nu vrea sa faca update ,pe stic,

cred ca am o problema cu tcon ( pe siguranta de alimentare nu am decat 2,3 volti )

Mai puricam maine !!

Link spre comentariu

Multumesc ptr soft dar din pacate nu merge , de fapt nu vrea sa faca update ,pe stic,

cred ca am o problema cu tcon ( pe siguranta de alimentare nu am decat 2,3 volti )

Mai puricam maine !!

Pai cum sa mearga ca colegu tia dat o melodie :rade: dupa cum am descarcat eu :91 dar se pare ca se tine de bascalie in ultimul timp :96

Sau a gresit link-ul :nebunrau:

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

M-as mira ca banda gri sa fie din lipsa acelui condensator smd, poate doar daca era pe alta tensiune de pe t-con, in situatia asta era buna o poza cu acea banda....................

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Corect , am gresit eu , am pus un cond dupa un tcon identic , am dat si reset dar defectul persista !!

Sa fie din tentativa de update nereusita sau altceva defect pe tcon ??

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

Daca zici ca nu a vrut sa faca update de pe stick nu are treaba, tensiunile sunt ok pe t-con?, la asemenea defecte cel mai ok este un filmulet, poza aceea este egal cu zero daca nu vezi exact cum se desfasoara defectul, cel putin pentru mine care am vazut fel si fel de defecte(unele remediate) pe imagine live...........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări