Vizitator Dragos Mutescu Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Salutare,Am un Sony Bravia KDL-0W605B, care la scurt timp dupa ce a facut 2 ani si i-a expirat garantia, i-au aparut dungi orizontale in partea inferioara si superioara a ecranului, iar dupa ce a facut in jur de 3 ani jumatate 2/3 din ecran are imaginea distorsionata. Dungile verticale pot fii de la panou iar imaginea distorsionata de la cipul grafic? In videoul de pe youtube se vad problemele. Multumesc! https://www.youtube.com/watch?v=hmqZQ5pkXwk Link spre comentariu
stefank Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 de la display provin manifestarile , mergeti cu televizorul la un service Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 (editat) Daca tot ai facut filmuletul cu manifestarea defectului, de ce nu ai lasat tv-ul pe un program cu imagine......................... Editat Ianuarie 9, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Dragos Mutescu Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Pentru ca, nu prea se observa cand filmam, singura diferenta este ca imaginea are o tenta verzuie si este foarte slaba clitativ (probabil de la portiunea rosie). Oricum pe baza filmuletului unul din serviceurile autorizate SONY, mi-a spus ca este defect de panou LCD. Panoul este LSY400HM03-A02 T-CON: e88441988s3 Se poate repara acest panou intr-un service specializat, se merita, sau ii spun la revedere? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Dragos Mutescu Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Am reusit sa fac un filmulet si cu tv-ul pe un program cu imagine. Am conectat tv-ul prin scart cu alt televizor, iar imaginea de pe celalalt tv, este fara defecte, deci mai mult ca sigur este defect de panou lcd posibil si tcon (care are cele doua panglici flex lipite direct pe placa - FOB). Cod panou LCD: LSY400HM03-A02 Cod Tcon: e88441988s3 https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=gjrh6WrWtsE Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 (editat) Acum da pot sa va spun cu certitudine ca este defect displayul si dupa parerea mea cred ca se poate remedia prin intreruperea unor semnale clock catre ecran.......cei care au mai reparat asa ceva stiu despre ce este vorba, tot asa zic si eu sa mergeti cu el la un service care repara si display-uri....... Editat Ianuarie 9, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Dragos Mutescu Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Salutare, Stiti vreun service din Bucuresti sau apropriere, care se ocupa cu repararea panourilor LCD? Multumesc! Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Problema poate fi și de la conectorul tcon Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Se taie CKV1 CKV2 CKV3 CKVB1 CKVB2 CKVB3. Ii ramane o dunga foarte subtire, verde/albastra in functie de imagine, insesizabila de un ochi neavizat. Ecranul este LSY400HM03-A02 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 Ca sa nu mai ramana nici-o dungulita si sa fie imaginea perfecta, trebuie decupat cu lama de cuter o portiune din driverul SD (folie) care face legatura cu driverele laterale corespunzatoare parti defecte a ecranului. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 N-am mai insistat pe el, clientul nici nu vede bine sa meargă, dar linia aia E bine de știut, merci Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 (editat) 12 hours ago, vata silviu costin vata said: Mai bine iti iei alt televizor asta nu merita reparat Da de unde stii matale bree, ca asta nu merita reparat ?, ori esti vre-un mare electronist la coada vacii si noi nu stim ? Editat Iulie 25, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Acum 5 minute, Costica Tv a spus: Da de unde stii matale bree, ca asta nu merita reparat ?, ori esti vre-un mare electronist si noi nu stim ? bagatori de seama,eu unul nu stiu ce cauta asemenea oameni in acest forum, ca sant si tv-uri ce nu merita reparate e adevarat,cand ajungi la schimbare display de exemplu, dar aici sa oferit omului o metoda de reparere.nu vad cretinismul in a spune ca nu merita reparat Link spre comentariu
validae Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Ori e o nouă clonă a unui vechi client, ori tipul e la prima intrare pe un forum serios şi se bagă în discuţii aiurea....cu postări din astea nu face mulţi purici aici. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 (editat) 4 hours ago, iuliantv said: bagatori de seama,eu unul nu stiu ce cauta asemenea oameni in acest forum, Iti spun eu ce cauta, vrea sa faca minimul de postari ca sa aiba acces la mesagerie si apoi sa poata impartasi la fiecare injuraturi pe privat, acum e mielusel....dupa ce isi atinge scopul e un om "realizat" si nu il mai intereseaza nimic...., daca incepe iar ordinarul....cred ca o sa inchid definitiv privatul. Editat Iulie 25, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum