Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

QUAD 405 - Proiect comun cu userii.

Postări Recomandate

Domnule escu toate schemele au fost publicate pe forum izateh si elforum, multe dintre ele si pe diyaudio.

Modificarile efectuate de Bernd Ludwig si Keith Snook sunt de asemenea mentionate chiar si pe

http://forum.audiofil.ro/index.php?topic=803.0

si

http://www.diyaudio.com/forums/solid-st ... esign.html

Ceea ce m-a intrigat este cum un xxxxulescu publica modificari in Tehnium 2005, fara ca macar sa mentioneze sursa de inspiratie.

¨Deontologie profesionala¨ spuneti ???!!!

Tibi

Link spre comentariu

In publicatiile din "est"prima data apare o varianta de 40w in revista Radio nr.12/1979,urmata de prezentarea in anuarul Radiotechnika-1980 a variantei originale de 100w/8ohm(tot atunci a aparut si amplificatorul de 75w/8ohm in varianta simetrica-realizat de Dl B.Popescu in varianta cu npn-uri in final si publicat in Tehnium 9/1985).Au mai aparut in 1984 parca o varianta in Radio 5/1984 cu configuratie amplificator-neinversor si finali darlington,in Radio Televizia Elektronica in 1989,etc dar astea probabil nu prezinta importanta..Eu nu inteleg nervozitatea Dvs.Poate unii din membrii redactiei va vor lamuri.

Link spre comentariu

In publicatiile din "est"prima data apare o varianta de 40w in revista Radio nr.12/1979,urmata de prezentarea in anuarul Radiotechnika-1980 a variantei originale de 100w/8ohm(tot atunci a aparut si amplificatorul de 75w/8ohm in varianta simetrica-realizat de Dl B.Popescu in varianta cu npn-uri in final si publicat in Tehnium 9/1985).Au mai aparut in 1984 parca o varianta in Radio 5/1984 cu configuratie amplificator-neinversor si finali darlington,in Radio Televizia Elektronica in 1989,etc dar astea probabil nu prezinta importanta..Eu nu inteleg nervozitatea Dvs.Poate unii din membrii redactiei va vor lamuri.

QUAD-ul 405 a aparut in multe publicatii, dar publicatiile mentionate nu au facut decat sa prezinte schema si o descriere.Cu toate ca am citit aproate toata colectia Tehnium, nu stiu de nici o varianta simetrica a QUAD-ului. Cu atat mai putin in Tehnium 9/1985 unde este publicat un amplificator simetric, dar nimic mai mult.http://blog.jointelecom.com/wp-content/ ... a/8509.pdfCat despre nervozitate ... probabil ca ar trebui sa stau calm si sa ma uit cum sunt facut hot, plagiator si mincinos.Tibi
Link spre comentariu

Cu rezultate excelente !Felicitari Tibi , amplificatorul optimizat de tine este net superior Quad-ului 405.2 clasic , de altfel va disputati paternitatea schemei imbunatatite a Quad-ului......ce naiba ? Schemele simetrice sunt cu totul altceva decat " current dumping ".....diferenta este usor sesizabila , la mijloc este vorba doar de scurtul istoricul al amplificatoarelor popularizate in Tehnium sau Radiotehnika , nu numai simple discutii despre Quad.....o eroare regretabila facuta de colegul nostru de forum , nu va faceti ca nu intelegeti !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări