ionapostol Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Mda, e cam mult.Cu cealalta problema? Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Mda, e cam mult.Cu cealalta problema?Presupun ca te referi la SGND si GND. Acestea se leaga, indiferent de modul de alimentare , prin R37 si C26.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Inca cateva intrebari primite pe mail:1. Cablul de masa al sursei de alimentare cu tensiuniea de 70 de volti ,unde se conecteaza pe cablajul amplificatorului?Nu am vazut nici un conector pe cablaj,ar fi trebuit sa existe conector SGND? La tensiunea de 50 volti vad ca exista conector GND.2.Sursa de alimentare,la care sunt inscris(editia nr.2), poate furniza cele doua tensiuni necesare diferentiale de 50 respectiv 70 de volti ?3.Poate fi alimentat amplif. de la o singura tensiune,atat LME-ul ,predriver-ul cat si finalii(BUZ--) fara ai afecta performantele?Daca da,ce valoare trebuie sa aibe aceasta ?Raspuns:1. Pentru a nu genera o bucla de masa, cablul de masa al sursei de alimentare de 70V - SGND - se conecteaza la masa intrarii de semnal. 2. Da, sursa SMPS ver.2 poate furniza ca tensiune auxiliara +/-70V3. Chiar daca este de preferat ca finalii sa fie alimentati la o tensiune mai mica, amplificatorul va functiona cu performante exceptionale la orice tensiune in gama +/-50V-70V, cu conditia ca finalii sa dispuna de un radiator adecvat.Va rog ca orice intrebare, referitoare la Quasar, sa fie adresata exclusiv in acest thread.Multumesc,Tibi Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Tibi n-am inteles daca tensiunea de 70V e stabilizata sau nu. Cum nu apare pe schema banuiesc ca ai lasat-o la alegerea fiecaruia, nu ? Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Tibi n-am inteles daca tensiunea de 70V e stabilizata sau nu. Cum nu apare pe schema banuiesc ca ai lasat-o la alegerea fiecaruia, nu ?Nu e stabilizata.Tibi Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Multumesc frumos pentru lamurire. Link spre comentariu
Vizitator igy Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Cablajul imprimat,la ultima versiune,suporta tranzistorii BUZ...DP ? Link spre comentariu
Guest1 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Cablajul imprimat,la ultima versiune,suporta tranzistorii BUZ...DP ?Numai in capsula TO264.Tibi Link spre comentariu
Vizitator costyq Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 as dori mai multe detalii despre amplificatoarele lui T.Vicol,acele cablaje rosii,mai sunt si de Alex mm postate ceva PBC-uri cu finli IRFP204 si IRFP9204,cati wati au si cam cate date tehnice se poate da la ele,multumesc annticipat. Link spre comentariu
ionapostol Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Am o nelamurire referitor la LME49710HA, il am in capsula metalica rotunda si am si datasheet-ul dar nu reusesc sa-mi dau seama care este pinul 1 si care 8?Cum sunt numerotati pinii vazuta capsula de sus sau dinspre pini, cheia reprezinta pinul 1? Va multumesc anticipat Link spre comentariu
bucegi Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 capsula vazuta de jos(partea cu pini) Link spre comentariu
Guest1 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 as dori mai multe detalii despre amplificatoarele lui T.Vicol,acele cablaje rosii,mai sunt si de Alex mm postate ceva PBC-uri cu finli IRFP204 si IRFP9204,cati wati au si cam cate date tehnice se poate da la ele,multumesc annticipat. http://forum.audiofil.ro/index.php?topic=803.0http://vicol-audio.ro/products/quasar/quasar.htmlTibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Am o nelamurire referitor la LME49710HA, il am in capsula metalica rotunda si am si datasheet-ul dar nu reusesc sa-mi dau seama care este pinul 1 si care 8?Cum sunt numerotati pinii vazuta capsula de sus sau dinspre pini, cheia reprezinta pinul 1? Va multumesc anticipat Cheia reprezinta pinul 8.Privita de sus, numerotarea se face in sens trigonometric. Pinul 1 este primul de sub cheie.Tibi Link spre comentariu
Vizitator costyq Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 1 Link spre comentariu
Vizitator costyq Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum