Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

QUAD 405 - Proiect comun cu userii.

Dr.L

Postări Recomandate

Inca cateva intrebari primite pe mail:1. Cablul de masa al sursei de alimentare cu tensiuniea de 70 de volti ,unde se conecteaza pe cablajul amplificatorului?Nu am vazut nici un conector pe cablaj,ar fi trebuit sa existe conector SGND? La tensiunea de 50 volti vad ca exista conector GND.2.Sursa de alimentare,la care sunt inscris(editia nr.2), poate furniza cele doua tensiuni necesare diferentiale de 50 respectiv 70 de volti ?3.Poate fi alimentat amplif. de la o singura tensiune,atat LME-ul ,predriver-ul cat si finalii(BUZ--) fara ai afecta performantele?Daca da,ce valoare trebuie sa aibe aceasta ?Raspuns:1. Pentru a nu genera o bucla de masa, cablul de masa al sursei de alimentare de 70V - SGND - se conecteaza la masa intrarii de semnal. 2. Da, sursa SMPS ver.2 poate furniza ca tensiune auxiliara +/-70V3. Chiar daca este de preferat ca finalii sa fie alimentati la o tensiune mai mica, amplificatorul va functiona cu performante exceptionale la orice tensiune in gama +/-50V-70V, cu conditia ca finalii sa dispuna de un radiator adecvat.Va rog ca orice intrebare, referitoare la Quasar, sa fie adresata exclusiv in acest thread.Multumesc,Tibi

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator costyq

as dori mai multe detalii despre amplificatoarele lui T.Vicol,acele cablaje rosii,mai sunt si de Alex mm postate ceva PBC-uri cu finli IRFP204 si IRFP9204,cati wati au si cam cate date tehnice se poate da la ele,multumesc annticipat.

Link spre comentariu

Am o nelamurire referitor la LME49710HA, il am in capsula metalica rotunda si am si datasheet-ul dar nu reusesc sa-mi dau seama care este pinul 1 si care 8?Cum sunt numerotati pinii vazuta capsula de sus sau dinspre pini, cheia reprezinta pinul 1? Va multumesc anticipat :jytuiyu

Link spre comentariu

Am o nelamurire referitor la LME49710HA, il am in capsula metalica rotunda si am si datasheet-ul dar nu reusesc sa-mi dau seama care este pinul 1 si care 8?Cum sunt numerotati pinii vazuta capsula de sus sau dinspre pini, cheia reprezinta pinul 1? Va multumesc anticipat :jytuiyu

Cheia reprezinta pinul 8.Privita de sus, numerotarea se face in sens trigonometric. Pinul 1 este primul de sub cheie.Tibi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări