Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

QUAD 405 - Proiect comun cu userii.

Postări Recomandate

Am omis niste legaturi din cablarea sursei postata anterior, scuze. Varianta corecta e atasata.Avind doua module de alimentare separate fizic, am practic doua puncte de conexiune stea pentru fiecare modul.Eu am secundar separat pe traf pentru fiecare modul, deci cum e in imaginea a doua cablare_1.png

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Versiunea 12d verificata si realizata practic.Cu aceasta ultima versiune, amplificatorul a ajuns la un nivel unde rezolutia, detaliul, dinamica si precizia ma multumesc pe deplin.Acestea fiind spuse, odiseea QUAD405 -> QUASAR se incheie.Va urez succes in realizarea lui.Tibi

Link spre comentariu

da, intradevar deosebit, imi place forte mult sursa. Cablajele le am si eu de la domnul Tibi dar inca nu am reusit sa le termin, mai am nevoie de operational si finalii. Sper sa o finalizez si eu intr-o zi si sa arate la fel de bine ca amplificatorul acesta. Felicitari inca o data pentru realizarea deosebita

Link spre comentariu

Multumesc pentru aprecieri ! :-))

ionapostol,

Un set vechi de masuratori am postat pe http://forum.audiofil.ro/index.php?topic=803.0

Intre timp amplificatorul a suportat mai multe modificari. Acum sunt in asteptarea unui generator de functii si am sa refac masuratorile.

Cablajele noi sunt la 20 euro/buc.

Mai am cateva cablaje vechi (cred ca 4 sau 6) care se pot procura la 30ron/buc.

Tibi

Link spre comentariu

Multumesc pt raspuns, astept masuratorile si cred ca o sa iau 2 cablaje.Apropos pe ce incinte asculti pt ca cred ca trebuie ceva pe masura (ca tot vreau sa-mi fac o pereche) :)

Sursa vad ca este fara traf se poate obtine aceleasi rezultate si cu una clasica (cu traf) ?

Banuiesc ca tot la 200Wx2 a ramas, daca il alimentez la mai "putin" cat de jos pot merge sau pot renunta la 1 (2) perechi de finali asta in ideea ca nu pot face niste incinte asa de mari (stiu mai exista si varianta de a nu da volumul spre cea de-a doua jumatate), alte echivalente de finali exista? :multumesc

Link spre comentariu

Apropos pe ce incinte asculti pt ca cred ca trebuie ceva pe masura (ca tot vreau sa-mi fac o pereche) :)

Tvicol asculta acum pe Triangle Quartet . http://www.dvdplanet.ro/detalii/4781http://www.triangle-fr.com/WD100AWP/WD1 ... 1634811408Fostele sale boxe sunt la vanzare : Triangle Antal EX .

Sursa vad ca este fara traf se poate obtine aceleasi rezultate si cu una clasica (cu traf) ?

Bineinteles ca da !Dar aici trebuie mult know-how .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări