Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

QUAD 405 - Proiect comun cu userii.

Postări Recomandate

Sharky reteaua Zobel nu este facuta pentru 20khz. La aceasta frecventa inductivitatea tw este mai mare decat C-ul de compensare din Zobel, corect, ai dreptate, dar amplificatorul la aceasta frecventa are impedanta de iesire inca scazuta si nu are probleme. Reteaua Zobel isi intra in dreptul abia dupa ce inductianta tw nu mai este una utila , trece de rezonanta si se transforma intr-una parazita, evident care are o valoare mai mica, comparabila in contrapondere cu C-ul din Zobel. Asta se intampla la frecvente mai mari, acolo unde amplifului ii creste impedanta de iesire si nu mai exista control.Sharky ai dreptate, am fost destul offtopic, imi cer scuze ca am deturnat un pic directia , mii de scuze inca odata . :speriatTvicol chiar vreau sa discut cu tine pe tema alimentarii cu chopper, nu pentru ca este mai proasta, ci pentru ca mie mi se pare a fi o alegere mai buna, culmea, chiar daca la frecvente inalte acest tip de alimentare are ceva bube.Imi plac foarte mult cablajele voastre, arata foarte profesionale, felicitari, o sa va intreb si eu cum le faceti de ies asa de marfa..

Link spre comentariu

La mine mosul era imbracat in costum de piele neagra si cu lanturi... :nervDin 6 cablaje, 4 erau gata asamblate iar celelalte aveau smd-uri montate, asa ca adio cablaje virginica, nepipaite de atingerea fludorului.Stau in cumpana, sa mai fac ceva cu ele sau sa le dau mai departe. :41Pana la urma am 2 cablaje sa-mi construiesc un amplificator, am putine componente de dat jos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări