Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

QUAD 405 - Proiect comun cu userii.

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Au o problema cablajele tale, padurile de trecere existente pe traseul de masa pot forma un dipol intre doua paduri care poate actiona la frecvente mari si care poate introduce un zgomot pe traseul de masa ... poate fi fatal acest aspect, din cate stiu sorteh a facut aceiasi greseala la proiectare si a fost foarte tare luat in balon, sa faci aceiasi "greseala" ca a lui inseamna lipsa totala de profesionalism.

Sorin,Problema pe care am mentionat-o eu (la cablajele tale), tine de faptul ca nu ai mentinut padurile de trecere pe tot traseul de masa.Chiar si asa, realizarea ta este de exceptie, nu am incercat nici un moment s-o minimizez si ti-am respectat munca depusa.Tibi
Link spre comentariu

Raspund aici solicitarilor de pe pm.Cablajele sunt de 1,6mm cu strat de Cu 70?m, gauri metalizate si dimensiune totala 210mm x 91mm.Suporta atat SMD cat si DIL.Sunt mari pentru a se putea folosi o gama larga de componente, condensatoare de la MKT, MKP la PIO.Finalii pot fi verticali sai laterali.Am doar 20 de cablaje disponibile.Pretul per cablaj este 20euro pentru userii acestui forum inscrisi pana ieri 21.Oct.2008.Multumesc,Tibi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări