Sharky Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 eu l-am luat din primul salariul de la noul loc de munca.Imediat implinesc un an. Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 .... ma tot gandesc ,daca comand ceva piese ,nu-mi va trimite si mie placile ? .Cred ca suntem catziva care nu meritam ,asta e Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Nu te mai gandi. Uita acest proiect. Link spre comentariu
Guest1 Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Noile cablaje QUASAR. Cablajele suporta atat operational DIL cat si SMD.Finalii pot fi verticali cat si laterali + o varietate mare de componente cu dimensiuni variate.Multumesc andiy !!! Tibi Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 felicitari, arata grozav. Unde le-ati facut?PS dragut cablul(ce cablu este?), cumva mufe wbt? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Si care e lagatura dintre Quad si Quasar ? Link spre comentariu
Guest1 Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 felicitari, arata grozav. Unde le-ati facut?PS dragut cablul(ce cablu este?), cumva mufe wbt?Sunt facute in Romania. ;-)Cablul este un Kimber Kable Select KS1030.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Si care e lagatura dintre Quad si Quasar ? http://www.audiofil.ro/ao_p2.php#post_nr00-quasarTibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Au o problema cablajele tale, padurile de trecere existente pe traseul de masa pot forma un dipol intre doua paduri care poate actiona la frecvente mari si care poate introduce un zgomot pe traseul de masa ... poate fi fatal acest aspect, din cate stiu sorteh a facut aceiasi greseala la proiectare si a fost foarte tare luat in balon, sa faci aceiasi "greseala" ca a lui inseamna lipsa totala de profesionalism.Sorin,Problema pe care am mentionat-o eu (la cablajele tale), tine de faptul ca nu ai mentinut padurile de trecere pe tot traseul de masa.Chiar si asa, realizarea ta este de exceptie, nu am incercat nici un moment s-o minimizez si ti-am respectat munca depusa.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Raspund aici solicitarilor de pe pm.Cablajele sunt de 1,6mm cu strat de Cu 70?m, gauri metalizate si dimensiune totala 210mm x 91mm.Suporta atat SMD cat si DIL.Sunt mari pentru a se putea folosi o gama larga de componente, condensatoare de la MKT, MKP la PIO.Finalii pot fi verticali sai laterali.Am doar 20 de cablaje disponibile.Pretul per cablaj este 20euro pentru userii acestui forum inscrisi pana ieri 21.Oct.2008.Multumesc,Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Au mai ramas 12 placi. :-)Tibi Link spre comentariu
andiy Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Cateva poze cu placile de la tibi. Mai sunt de montat piese, insa, in afara de finali, sunt in pana. Urmeaza mai multe... pana atunci ... icon_hang Link spre comentariu
djlove Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 de unde ai cumparat radiatorul, am si eu nevoie de 2 bucati? Link spre comentariu
attic Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 de unde ai cumparat radiatorul, am si eu nevoie de 2 bucati?si eu Link spre comentariu
Guest1 Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Radiatoarele sunt parte componenta a carcaselor de aici http://www.modushop.biz/ecommerce/cat079_l2.php?n=1 Placile au fost proiectate pentru aceste carcase - minim 3U. Tibi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum