Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

QUAD 405 - Proiect comun cu userii.

Postări Recomandate

Care smecher? ca doar nu le-a luat la negru, iar pretul este la nivel european(poate doar in SUA si China sa fie mai ieftine)! Si cum am mai spus i-a trimis inapoi mufele si a primit toti banii inapoi. E adevarat, s-ar putea sa fi fost si un pic de ghinion la mijloc, dar cand majoritatea mufelor din lot au probleme, nu mai e o coincidenta. Mai mult decat atat, aceste mufe "audiofile" trebuie sa inghita cabluri mult mai groase dect isi poate imagina cineva. Cablul acela viablue are 8 mm(si are 2 scuturi + folie metalica) si majoritatea mufelor nu inghit atat si chiar daca inghit, trebuie proiectate sa poti sa prinzi firele in ele(si multe nu sunt proiectate bine!) Asta e!Cat despre WBT, e adevarat ca, costa mult, dar fa-mi tu rost de unele la fel de bune la juma de pret si ti le cumpar pe loc(fara misto!). Aceeleasi probleme le-am avut cu niste mufe pt iesirea la amplificator(2.5 eur bucata), nu puteau fi stranse bine de panou deoarece piulita crapa garnitura de plastic, care izola mufa de carcasa(alt exemplu de proiectare proasta). La pretul asta doar cu banane si cu mufe rca de panou nu am avut probleme, in rest... Si marea problema e proiectarea lor, nu realizarea(ele arta foarte bine si sunt solide, aurite etc. nu ai impresia ca ai dat banii pe un ciuruc, dar de, ingineru' cu ochii oblici nu se gandeste la toate aspectele care apar in utilizarea lor).

Link spre comentariu

pt RoGeorge uite aici daca nu-ti vine sa crezi... http://www.audiotop.ro/king-cobra-p-210.html .. si cand te gandesti ca e un banal cablu interconect.... stiam eu ca si calitatea costa, dar nici chiar in halu asta.... dupa mine e ca si cu manelarii astia plini de aur si bmw-uri... chiar daca ei nu le folosesc la capacitatea lor adevarata.. ci doar se lauda.... asa si cu cablurile astea... is de fitze... ce-i prea mult strica... zic eu....

Link spre comentariu

Eu nu stiu ce concluzie sa trag. Au trecut multe luni si n-am primit nimic. Inteleg ca e munca voluntara, dar totusi, ai primit niste bani, macar trimite ceva, un cablaj si apoi cand ai vreme mai trimiti si piesele. Si daca e sa platesc inca un transport in plus, dar macar primesc ceva. A...si au fost promise si niste poze cu roacarul.

Link spre comentariu
Primit Dan Zup, Primit Attic si Ovidanie, celor din urma inmanate personal, momentan ma aflu in Suceava si expediez la restul in appx o saptamana cand ma intorc acasa, probabil mai putin lui Crishan, deh.... teapa :))

Bafta.

Confirm primirea placilor + berea de rigoare (cafeaua in cazul meu ca eram cu masina). Pt neincrezatori postez mai pe seara si poza lor. Calitatea este ireprosabila.

Link spre comentariu

Din pacate nu am poze cu Dudica, am ins cu premiul luat de el si cu diploma, nu stiu daca trebuie neaparat sa pun poze deoarece eu am luat locul 1 si el locul 2 la aceiasi sectiune si ma tem sa nu se napusteasca Dudica asupra mea cu un ropot de reprosuri Glumesc mai sus, Dudica e cel mai bun prieten al meu :bataie

Locul 2, dar nu le spui si cum l-am luat ? :rade: Eu eram acasa si ma uitam la televizor si cind aflu ca am cistigat premiu la concursul de electronica, la care evident, nici nu m-am prezentat ... :ras: Cine vrea poze cu mine sa-mi trimita e-mail. Poza e 5.000 Euro /buc. Astept comenzi !
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări