teca Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 multumesc pentru promtitudine @vzsolt Link spre comentariu
alex mm Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 ...A trecut inca o luna , si nici o veste :smt009 despre placi , vor mai fi trimise vreodata ? Mai are rost sa asteptam ,domnu Sorin ? [attachment=0]CONF PLATA.pdf[/attachment] Numai bine alex mm . :smt039 Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 mda, si eu as fi bucuros sa le primesc sa ma pot apuca de ele. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 mda, si eu cind ziceam aruncati cu pietre in mine ... :smt019 Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 tu stai in banca ta ca nu tu ai dat banii.Nu te-a angajat nimeni ca bagator de seama. Fii cuminte. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 Sorteh, daca ti-au mai ramas 2 PCB-uri vreau si io. Cit costa 2 bucati ? Link spre comentariu
Guest1 Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Salut.In primul rand vreau sa multumesc lui T.Vicol pentru munca depusa in dezvoltarea acestui amplificator.Vreau sa-mi fac un sistem 5.1 bazat pe acest amplificator,si daca se poate va rog sa-mi spuneti de unde as putea sa cumpar componente de calitate pentru el.Metrafo am vazut ca sta cam slab la capitolu tranzistoare.Stiti cumva taca Protehno http://www.protehno.ro/ vinde si la persoane fizice .multumesc anticipatMultumesc. Nu cred ca acest amplificator se preteaza la un sistem X.1 Sunt ferm convins ca un sistem stereo poate oferii mult mai mult decat orice alt X.1 Pe de alta parte, investitia financiara pentru a realiza acest amplificator, chiar si in varianta stereo, este destul de mare. Asta nu inseamna ca nu poti sa-l faci 5.1, 7.1 ... Incearca mai intai doua canale, daca reusesti, si-ti place, mergi mai departe. Piese poti sa iei prin TME - majoritatea made in china sau Protehno - majoritatea originale. Tibi Link spre comentariu
teca Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Multumesc Tibi pentru raspuns.O sa urmez sfatul tau si o sa incep cu 2 canale si restul dupa. Link spre comentariu
Guest1 Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Versiunea 11i - testata si verificata practic. Am sa revin cu o explicatie detaliata a modificarilor implementate de mine. Tibi Link spre comentariu
teca Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Tibi te mai deranjez cu o intrebare.Varianta 12a alimentata la 60V cam ce putere scoate Link spre comentariu
Vizitator cs_isti Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Ce curent de mers in gol au finalii ?Modelul meu cu IRFP are 40mA/final si cu niste radiatoare mult mai mici ajung la maxim 50°C.In general rezistentele sunt principalele generatoare de zgomot. Rezistentele oxid-metal sunt in topul generatoarelor de zgomot. Diodele Zener sunt de asemenea foarte zgomotoase.Cauta rezistente cu pelicula sau folie metalica. Cele rusesti MLT sunt excelente.TibiAm folosit boxe la 4 ohm, acuma am avut ocazia sa incerc cu boxe de 8 ohmi si chiar ca nu se incalzeste asa de tare.Modulul mei ii alimentat la +/-50V si curentul de mers in gol ii de 60mA/+/- in total cam 120mA. Cu boxe de 8 ohmi radiatorul ramana dastul de calduti shiar si la putere mai mare.Mersi de sfat, o sa caut rezistente cu pelicula metalica. Link spre comentariu
Guest1 Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Tibi te mai deranjez cu o intrebare.Varianta 12a alimentata la 60V cam ce putere scoateAmplificatorul este capabil sa livreze peste 200W/8ohm si la +/-30V si la +/-80V.Puterea este limitata de excursia de tensiune a etajului in clasa A (prefinal) si SOA a tranzistorilor de putere, implicit de numarul lor.Teoretic, cu varianta 12a si cu 6 perechi de BUZ901/BUZ906DP (dual die) cu etajul prefinal alimentat la +/-65V se pot obtine 1000W/8hm.Etajul final va trebui alimentat la o tensiune mai mica pentru a mentine fiecare BUZ in SOA, care este cu mult sub cei 250W declarati in datasheet.Tibi Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 La cat de tare te iubesc am sa-ti aduc placile personal, cat despre pret... dai cateva beri la "Mon Jardin" si pretul de pe site la placi montate cu oarece piese pe ele.Nu mai am placi nemontate din pacate.S-a facut ?Cred ca doar ai intrebat pentru a avea legatura cu subiectul :smt021 totusi eu sunt luni in RdV la nashu(9CXA) si daca chiar vrei sa le cumperi am sa le aduc personal.... doar te iubesc si dragostea-i mare rau :smt007 Pentru restul userilor am sa expediez totul marti dimineatza cu confirmari telefonice si pe forum.Multumesc.Asa e , am vrut doar sa vad daca mai ma iubesti. :smt050 Numai, lasa... expediaza intii userilor, ca eu mai am citeva proiecte de terminat.Astept sa le termine toata lumea, sa ne spuna cum se aude si daca e bun fac si io. Si cu ocazia asta vreau sa-mi cer scuze :smt090 ... pentru cele intimplate. Nustiu ce-am avut... asa ma apuca citeodata. E stresu mare in zilele noastre ...Intreaba si pe nashu, sa vezi ca sint maimutoi de treaba asa in general... :evil4: Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 no hai sa stergem posturi, sa nu vada lumea ... Vream doar un raspuns, dar vad ca nu se poate.In fine, sa aveti parte de amplificatoarele voastre.Si as avea cateva intrebari referitoare la acest proiect.La cat ajung 2 cablaje cu toate componentele montate?Si ce putere vor debita, in conditii normale, fara a forta finali?Bogdan. Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 am si eu o intrebare de unde pot achizitiona si eu condensatorii de mica si bipolarul de 100 si cel de 3,3 nepolarizat, in BucurestiAm intrebat pe la toate magazinele de pe Maica Domnului dar nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum