Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

QUAD 405 - Proiect comun cu userii.

Dr.L

Postări Recomandate

Deja ma enerveaza turnura la care s-a ajuns.Parca strangem ajutoare pentru sinistrati!Sorteh a spus ca saptamana asta va trimite coletele. O fi mai neserios, asta e, are motivele lui. Pacat doar ca nu a dat macar niste explicatii, asta e decizia lui.Va rog sa va calmati altfel ma apuc de sters cum vad un post aiurea. Roacarul nu are ce mai scrie in acest subiect.N-a comandat quad, nu e implicat si nu e avocatul poporului.Imi cer scuze ca am lipsit din post, dar sunt ocupat cu licenta.

Link spre comentariu

Oricine doreste sa construiasca amplificatorul are de la mine 2 cablaje GRATUIT. :-)Au mai ramas: 8 cablaje GRATUITERidicarea cablajelor se face personal.Daca sunteti din provincie rugati un amic sa le ridice si sa le puna la posta.Tibi

Link spre comentariu

Atata scandal pentru nimic. As fi curios din cei care au primit cablajele cati le-au pus in functiune? De ce va agitati atat pentru doua placi? Eu impreuna cu ovidanie avem de primit impreuna cred ca opt sau zece placi si nu mai facem atata scandal. Am vb cu Sorin in particular si gata ne-am lamurit, l-am rugat pe ale noastre sa le trimita ultimele ca nu suntem chiar atata de excitati ca altii si nu am inceput sa dam cu noroi in main chat si sa umblam cu vorbe grele. Si inca o intrebare pentru cei care fac scandal: De ce nu ati initiat voi proiectul asta comun daca sunteti asa perfecti?Daca voiati neaparat calitate si rapiditate trebuia sa va adresati unei firme de profil sa dati comanda si eventual sa faceti un contract in care sa se specifice clar timpul de livrare, acest proiect a fost initiat de sorteh si s-a ocupat de el IN TIMPUL LIBER si nu ca OBLIGATIE de servici, asa ca lasati omul in pace ca la banii astia care s-au dat nu a facut avere pe spatele nostru si mai ganditi-va ca trimite placile partial plantate nu le-a scos dintr-un pachet ca sa-l mute in altul si din cate stiu asta cere timp pe care nu il are toata lumea la discretie ca unii mai si muncesc.Daca am suparat pe cineva asta e, dar eu unul il inteleg pe sorteh pentru ca am si eu cam acelasi timp liber ca si el daca nu mai mult si va spun sincer ca nu cred ca as fi avut rabdare sa plantez placile sa le ambalez si sa le expediez nici macar atatea cate a facut el. Asa ca RABDARE SI TUTUN ca vin placile pana la urma.

Link spre comentariu

tvicol ai mesaj privat, mi-as dori si eu sa pot construi acest amplificator, pacat ca nu am mai avut banii pentru cablaje atunci cand a trebuit

Link spre comentariu

Se punea mai inainte problema unui preamplificator.Eu ma gindesc ... n-ar fi bun ca preamplificator tot un operational d-asta (LME49710) cu care e construit etajul de intrare al Quad-ului ?Si nu numai pt. Quad, asa ... pentru orice amplificator. :smt017

Link spre comentariu

Multumesc foarte mult domnului Tibi, de astazi am intrat si eu in posesia a 2 cablaje si ma pot apuca in sfarsit de lucru la acest amplificator

Link spre comentariu
Vizitator fojica

si eu datorez multumiri d-lui Tibi Vicol pentru cele 2 cablaje oferite, pentru amabilitatea cu care mi-a dat sfaturi privind Quad-ul si nu in ultimul rand pentru sansa de a auzi un sunet intr-adevar de exceptie :yawinkle:

Link spre comentariu

Incerc sa pregatesc un kit pentru acest amplificator (varianta cu 8finali pe canal).

Kit-ul va fi in trei variante: cu MOSFET IRFP, 2SK/SJ si BUZ90X si va contine principalele piese care se procura mai greu:

- PCB

- finalii IRFP

- operational

- 120pF silver mica

- tranzistoarele MJE15032/33, 2SC2240, 2SA970/BC560C

- 100uF Bipolar Nichicon MUSE

Estimez costul unui KIT/IRFP per canal la 200ron

Un KIT/2SK/SJ per canal la 400ron.

Varianta de KIT cu BUZ90X va fi mai scumpa si daca sunt doritori va contine numai componente de top.

In conditiile in care o pereche de finali la producator costa 15.56lire si avem 8 perechi 124.48 x 5ron/lira = 622.4 ron numai finalii fara transport. Nu prea cred ca va avea success ... :-|

Vreau sa stiu - informativ - daca sunt persoane interesate pentru KIT/IRFP si KIT/2SK/SJ.

Multumesc,

Tibi

Link spre comentariu

Incerc sa pregatesc un kit pentru acest amplificator (varianta cu 8finali pe canal).Kit-ul va fi in trei variante: cu MOSFET IRFP, 2SK/SJ si BUZ90X si va contine principalele piese care se procura mai greu:- PCB - finalii IRFP- operational- 120pF silver mica- tranzistoarele MJE15032/33, 2SC2240, 2SA970/BC560C- 100uF Bipolar Nichicon MUSEEstimez costul unui KIT/IRFP per canal la 200ronUn KIT/2SK/SJ per canal la 400ron.Varianta de KIT cu BUZ90X va fi mai scumpa si daca sunt doritori va contine numai componente de top.In conditiile in care o pereche de finali la producator costa 15.56lire si avem 8 perechi 124.48 x 5ron/lira = 622.4 ron numai finalii fara transport. Nu prea cred ca va avea success ... :-|Vreau sa stiu - informativ - daca sunt persoane interesate pentru KIT/IRFP si KIT/2SK/SJ.Multumesc,Tibi

Tibi ,ai putea sa te gandesti , daca sunt solicitari si la kit complet de piese fara pcb in continut (pentru cei care au cablajele deja ) ?De exemplu eu as cumpara un kit varianta cu IRFP complet fara PCB .
Link spre comentariu

Tibi ,ai putea sa te gandesti , daca sunt solicitari si la kit complet de piese fara pcb in continut (pentru cei care au cablajele deja ) ?De exemplu eu as cumpara un kit varianta cu IRFP complet fara PCB .

Da, ma gandesc sa ofer toate variantele, inclusiv montajul gata realizat si testat.Tibi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări