DJ_Speedy Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Si mie mi-au ajuns de ieri. Frumos lucrate, frumos impachetate. Link spre comentariu
Guest1 Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Exceptional realizate cablajele !!! Tibi Link spre comentariu
nikos Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 le-am primit si eu astazi...a meritat asteptarea, sunt deosebite ! Link spre comentariu
Vizitator fojica Postat Aprilie 7, 2008 Partajează Postat Aprilie 7, 2008 saptamana trecuta au ajuns si cele 4 comandate de mine, lucrate foarte bine, toata stima pentru Sorin :yawinkle: Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 ce ar fi daca s-ar folosi o sursa AC de 400hz ? frecventa inca e joasa iar riplul scade de aprox 8 ori ? Link spre comentariu
Guest1 Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 ce ar fi daca s-ar folosi o sursa AC de 400hz ? frecventa inca e joasa iar riplul scade de aprox 8 ori ?Cu o sursa AC de 400Hz nu faci decat sa te apropii de zona de maxima sensibilitate a urechii umane.Chiar daca riplul este teoretic mai mic, nu uita ca primele armonici sunt exact peste frecventele de maxima importanta.Ideea este de a scoate acest riplu si armonicile generate in afara benzii audio.Cred ca intrebarea trebuia adresata intr-un topic separat.Tibi Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 imi cer scuze, ma atrage cel mai mult topicul asta din tot forumul si ma gandisem ca ar putea ajuta o solutie de acest gen, oricum nu se va mai repeta, o sa fiu mai atent sa nu deviez de la subiect. Initial aceleasi aspecte negative mi-au venit si mie in minte, dar am vazut ca Mark Levinson a preferat aceasta solutie pentru varful lor de gama de la amplificatoare. Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 ........ce se mai aude de placile de LQ405 ? :smt022 Cand le vom primi ? eu unul nu mai am rabdare , probabil si altii ,pun aceeasi intrebare :smt021 . sorteh asteptam un raspuns din partea ta .Numai bine alexmm :prayer: Link spre comentariu
Vizitator cs_isti Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 ei ca nici eu nu mai am rabdare dar asta e mai tre sa ateptam, mai bem o :bere: si trece mai repede Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 19, 2008 Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Sorine ,ce se mai aude cu cablajele de quad ?Cand poti sa le trimiti si noua ? Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Multumim si noi mult !!!!! Link spre comentariu
vzsolt Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Cu ceva timp in urma era vorba de un proiect comun pentru sursa acestui amplif. Ceva vesti noi? Pentru cei interesati de o sursa destul de mare (2x4 cap. filtraj pe o parte), se pregateste un group buy aici: Power Amp PSU Board Mie, personal, nu imi convine fiindca are 2x4 cap filtraj pe parte (mi-ar ajunge 2x2 pe parte), folosesc diode redresoare separate (imi convine o punte gen KBPC2504), si e mult prea mare. Un proiect asemanator folosind o punte mare si mai putine cap de filtraj ar fi bine venit. Link spre comentariu
mosfet Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Cu ceva timp in urma era vorba de un proiect comun pentru sursa acestui amplif. Ceva vesti noi?Pentru cei interesati de o sursa destul de mare (2x4 cap. filtraj pe o parte), se pregateste un group buy aici: Power Amp PSU BoardNew size of PCB: 260x90mm ..... cam mare :( Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Poti sa-l faci si cu 2 condensatori in loc de 4 pe ramura, pui unii dublii ca valoare si obtii aceeasi capacitate dar reduci dimensiunile, mergi pe inaltime, dar eu va sfatuiesc sa mergeti pe capacitati mai mici in paralel, deci cu 4 C-uri asa cum este schema. Raspunsul basului este mult mai bun si in plus poti sa folosesti condensatori mai ieftini, "no-name" cu rezultate foarte bune.Unul de 10.000uF/50V costa cam 16 lei /buc. Foarte importanta este si rezistenta dintre C-uri. Link spre comentariu
vzsolt Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Am primit si eu cablajele, foarte frumos realizate!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum