Guest1 Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Schema pe care o folosesc eu in acest moment este atasata. Singura diferenta consta in tipul finalilor care sunt IRFP240 respectiv IRFP9240.Exista si o varianta audiofila pe care o am in lucru si care se va concretiza intr-un produs comercial. Aceasta varianta n-am s-o fac publica acum.Tibi Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Ma inscriu, cumpar doua bucati (sau unul stereo). Preferabil gata montate si testate. Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Am mai facut ,o varianta la ultima schema , pe mosuri laterali :smt024 Finalii se prind direct pe radiator cu izolatie de mica sau cauciuc de silicon :yawinkle:. Alex mm Link spre comentariu
vzsolt Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 @alex mmCred ca ai uitat C2b de 3.3uF (paralel cu C2 47uF), in rest mi se pare OK Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 @alex mmCred ca ai uitat C2b de 3.3uF (paralel cu C2 47uF), in rest mi se pare OKLa C2b se poate renunta. Nu este critic.@alex mmImi place aceasta ultima varianta de cablaj. Poti sa faci loc si la doi condensatori 4700uF/80V ?Tibi Link spre comentariu
vzsolt Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 @tibi Exista si o varianta audiofila pe care o am in lucru si care se va concretiza intr-un produs comercialCe anume va face diferenta intre varianta postata si varianta audiofila? tipul componentelor folosite (ex. capacitoare scumpe, alte componente active) sau modificari la valorile din schema?Ce anume intelegi prin varianta audiofila? :smt017 Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 [quote name="vzsolt... Ce anume va face diferenta intre varianta postata si varianta audiofila? tipul componentelor folosite (ex. capacitoare scumpe' date=' alte componente active) sau modificari la valorile din schema? Ce anume intelegi prin varianta audiofila? Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Si pentru ca am primit un morman de mesaje de aici si aiurea, majoritatea cu intrebari referitor la simulare, am pus la treaba LTspice care este free. Numai pentru cine stie si vrea sa se joace in spice. Tibi Ps. schimbati extensia pdf cu asc. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 LTSpice e un jaf de simulator. Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 LTSpice e un jaf de simulator.De acord cu tine. :-)Fata de NIMultisim este chiar primitiv, dar daca il folosesti cum trebuie poti sa obtii ceva rezultate.Cine vrea sa simuleze are acum doua variante.Tibi Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Am corectat ,cu toate ca pe ultima schema nu figura codensatorul de 3.3 uF :yawinkle: Alex mm P.S. Atentie la tranzistorii mici 2sa 970 si 2sc2240 nu corespund terminalele cu ce e in imagine :rolleyes: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 OPA134 credeti ca poate fi un candidat pt. Quad ? :smt017 Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 OPA134 credeti ca poate fi un candidat pt. Quad ? :smt017OPA134 este un operational pe care eu nu-l agreez.Este departe de transparenta pe care o ofera LME49710. In aceasta aplicatie chiar si OPA627/637 este sensibil inferior lui LME49710. Daca totusi se doreste o realizare cu buget mic NE5534, OPA604, TLE2071, OPA134 pot fi o solutie buna. Tibi Link spre comentariu
vzsolt Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 @alex mmImi place cablajul proiectat, desi personal nu as pune 4 perechi de finali, dar asa, cine vrea poate sa puna.Oare MJE15033, finalul din clasa A, respectiv MJE15032 de la sursa de curent, au racire corespunzatoare cu acel radiator?, avind in vedere ca acel radiator se afla in interiorul carcasei.Ce s-a intimplat cu varianta unde finalii sint pe cablaj separat? Mie mi s-a parut foarte practica acea abordare si MJE-urile s-ar putea pune pe radiator exterior. Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 vzsolt Am facut, mai multe variante ,dar cred ,ca e ultima ,si nu mai modific nimic asa ca :supz: asta e ! Alex mm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum