Sharky Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Numai tampenii vb o pe aici, dar cand am pus o intrebare tehnica care poate fi testata sau dedusa, pauza totala... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 (editat) După titlul topicului este vorba despre Quad 405 , nu despre temperatura la femei . Topicul a luat-o razna pe arătură ? Îndreptaț-il pe drumul bun . Dacă se mai dorește discuții despre Quad 405 , mă aliez și eu . Am destulă experiență despre Quad 405. Editat Noiembrie 1, 2023 de Nostalgic Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Am facut un pic de curatenie. Sper ca ati terminat cu off-topicul. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 2 ore, Nostalgic a spus: După titlul topicului este vorba despre Quad 405 , nu despre temperatura la femei . Topicul a luat-o razna pe arătură ? Îndreptaț-il pe drumul bun . Dacă se mai dorește discuții despre Quad 405 , mă aliez și eu . Am destulă experiență despre Quad 405. Ce parere ai despre problema mentionata de mine. Ti se pare ca in schemele lui Vicol si a lui sorteh finalii sunt atacati cu suficienta tensiune? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum