Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analizor lumina LED-uri si nu numai

sesebe

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Am mai lucrat putin la ansamblul mecanic dar inca nu am obtinut ceva de care sa fiu multumit. 

Mai exact descompunerea in spectru nu se realizeaza suficient de bine si de stabil mecanic.

Link spre comentariu

Constat ca vrei neaparat sa inventezi roata din nou.

Pentru un analizor de culoare nu e neaparat nevoie de prisma; ajung trei filtre si trei senzori. Într-o camera video color, ai toate astea de-a gata. Daca nu te satisface, poti construi singur grupul senzori+filtre. Se mai gasesc înca filtre foto de calitate. Se gasesc si analizoare foarte bune (si foarte scumpe) produse industrial. De ex. cele de la Minolta.

Link spre comentariu

Cind un analizor profesional (care se poate cumpăra adică, nu neapărat state of the art) costa peste 6000lei în România (la magazinul ala specializat pe echipamente foto) nu vad dece sa nu studiez și posibilitatea de a face unul. 

Link spre comentariu

Nu am reușit sa găsesc nimic despre analiza spectrului realizata cu o camera video. 

Teoretic ar trebui sa meargă, practic, pt ca nu-s programator, trebuie sa găsesc niște biblioteci gata făcute pt asa ceva. Am sa mai studiez. 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări