elmar Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Conu' elmar are aceeaşi gîndire ca întotdeauna: e aşa obişnuit să-i dea alţii şi să stea cu mîna întinsă încît nu i se pare plauzibil să se ridice din mocirlă şi să-şi facă singur un rost. De aia şi apelează la altruismul altora, ca să nu zică despre el că e egoist. Am zis eu bine că idioţii nu pot fi ajutaţi şi că cel mai bine e să profiţi de pe urma prostiei lor. Așa gândesc toți ăia pe care îi arați cu degetul, că ar fi de vină pentru mersul prost al țării... Deci să nu te aștepți că va fi mai bine pe aici!(cei care ar trebui să schimbe ceva...sunt la fel ca tine!) Ai tupeu acum să ”dai sfaturi”...văzându-te cocoțat pe un sac de bani! Cam așa fac toți...când se văd sus ...uită de unde au plecat!Le e scârbă de toți și toate! Așa e, nu e bine să ajuți ”idioții” ...mai bine să-i furi! Să faci mișto de ei,NU!? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Omule, daca tu esti fomisti sigur nu e vina lui ratza, bravo lui ca lucreaza si castiga bine. Tu n-ai decat sa crapi de ciuda, oricum nu te baga nimeni in seama. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Lasa ca se baga el singur in seama ca multi alti parerologi ai neamului pe sectiunea preferata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Așa gândesc toți ăia pe care îi arați cu degetul, că ar fi de vină pentru mersul prost al țării... Deci să nu te aștepți că va fi mai bine pe aici!(cei care ar trebui să schimbe ceva...sunt la fel ca tine!) Ai tupeu acum să ”dai sfaturi”...văzându-te cocoțat pe un sac de bani! Cam așa fac toți...când se văd sus ...uită de unde au plecat!Le e scârbă de toți și toate! Așa e, nu e bine să ajuți ”idioții” ...mai bine să-i furi! Să faci mișto de ei,NU!? Ce meserie ai la baza? E o intrebare serioasa, nu vreau sa fac glume... Si scuza-ma daca sunt cumva indiscret. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 La modul de gandire cred ca e meseriasi ca si mine,e un om caruia nui este frica de munca si spune clar ce gandeste. Off-topic; Am de placat intradosul unei arcade cu Ardezie Sikis Mix Fasii, arcada de tip arc in plin cintru, cu structura interioara metalica. Piatra este la grosimea intre 3 si 5cm, si este foarte grea. Nu-ti spun cat de grea, probabil cunosti densitatea medie a pietrei naturale. Recomandarea mea a fost pentru prindere partiala mecanica si adeziv, tehnica mixt/combinat. Tine cont ca este o baie, structura cel mai probabil trebuie zincata. Unde fac asta? Piatra trebuie impermeabilizata. Cu ce? Care sunt caracteristicile adezivului, recomanda-mi marca/produs, cu argumente. Ardezia se spala inainte de punere in opera sau este un mit? Am nevoie si de detalierea intermediara dintre scheletul metalic al arcadei, si placarea efectiva, ca solutie. Poate imi dai si mie ceva sfaturi... Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 (editat) Nu stiu sa fac treburi de astea. Eu pun gresie si faianta,cate un rigips,o tencuiala cu edel-putz.Piatra si de astea e treburi de lux pe care eu nu le cunosc. Cu piatra am pus doar pe temeli de garduri si am fixat-o cu ciment si nisip. Editat Ianuarie 17, 2018 de Savada Doru Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nu stiu de unde a venit moda asta cu culori foarte inchise in baie. Mi se pare groaznica. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Nu frate ...nu așa se pune problema! Eu nu mă vait că aș fi ”fomist” ci mă deranjează faptul că toți care se văd cu sacii în căruță ”adoptă” atitudinea lui ”Ratza”! Și atunci nu văd dece vă mai lamentați de cei care vă conduc!? Și ei fac la fel ...și după părerea voastră ar trebui să-i felicităm pentru asta! Știu ...că Rață nu câștigă bani de la stat ...dar nici nu mai contează de unde câștigă ...contează doar atitudinea sfidătoare față de toți care (după părerea lui) îi sunt inferiori ...adică e vorba de ”idioții,proștii,jegoșii” care trebuie ”pedepșiți” nu ajutați! Păi unul de asta care vine la conducerea unei instituții de stat ...ce va face!? Exact ce fac și ăștia de acum...pentru că în mintea lor s-a instalat o ură față de toți ce nu sunt ca ei! Evaluați-vă bine toți ăștia care sunteți împotiva mea ...apărând-ul pe el ...și o să vedeți că aveți aceeași ”scârbă” față de oamenii simpli care (din păcate) nu le-a pus Dumnezeu mâna în cap!Gândiți-vă că majoritatea celor din acestă țară nu au norocul câtorva privilegiați ai sorții...să fie la locul potrivit, cu capabilitatea potrivită, în timpul potrivit! Editat Ianuarie 18, 2018 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Off-topic; Am de placat intradosul unei arcade cu Ardezie Sikis Mix Fasii, arcada de tip arc in plin cintru, cu structura interioara metalica. Piatra este la grosimea intre 3 si 5cm, si este foarte grea. Nu-ti spun cat de grea, probabil cunosti densitatea medie a pietrei naturale. Recomandarea mea a fost pentru prindere partiala mecanica si adeziv, tehnica mixt/combinat. Tine cont ca este o baie, structura cel mai probabil trebuie zincata. Unde fac asta? Piatra trebuie impermeabilizata. Cu ce? Care sunt caracteristicile adezivului, recomanda-mi marca/produs, cu argumente. Ardezia se spala inainte de punere in opera sau este un mit? Am nevoie si de detalierea intermediara dintre scheletul metalic al arcadei, si placarea efectiva, ca solutie. Poate imi dai si mie ceva sfaturi... Clientul nu accepta ardezie subtire 1-2mm flexibila? (cu Adeziv Soudal Fix All ar fi o solutie in lipsa de altceva). Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Nu frate ...nu așa se pune problema! Eu nu mă vait că aș fi ”fomist” ci mă deranjează faptul că toți care se văd cu sacii în căruță ”adoptă” atitudinea lui ”Ratza”! Și atunci nu văd dece vă mai lamentați de cei care vă conduc!? Și ei fac la fel ...și după părerea voastră ar trebui să-i felicităm pentru asta! Știu ...că Rață nu câștigă bani de la stat ...dar nici nu mai contează de unde câștigă ...contează doar atitudinea sfidătoare față de toți care (după părerea lui) îi sunt inferiori ...adică e vorba de ”idioții,proștii,jegoșii” care trebuie ”pedepșiți” nu ajutați! Păi unul de asta care vine la conducerea unei instituții de stat ...ce va face!? Exact ce fac și ăștia de acum...pentru că în mintea lor s-a instalat o ură față de toți ce nu sunt ca ei! Evaluați-vă bine toți ăștia care sunteți împotiva mea ...apărând-ul pe el ...și o să vedeți că aveți aceeași ”scârbă” față de oamenii simpli care (din păcate) nu le-a pus Dumnezeu mâna în cap!Gândiți-vă că majoritatea celor din acestă țară nu au norocul câtorva privilegiați ai sorții...să fie la locul potrivit, cu capabilitatea potrivită, în timpul potrivit! Nu e ură, e scîrbă. Şi e scîrbă fiindcă exact ăştia vor răul tuturor celor care au avut curajul să vrea mai mult ca ei. În loc să admire, invidiază. În loc să lupte să aibă şi ei la fel, luptă să nu aibă ceilalţi. Se bucură cînd văd că i se ia unuia care a muncit pentru ce are. Nu vor putea fi niciodată convinşi că greşesc în gîndire, mentalitate, atitudine. De aia nu vor avea niciodată un viitor luminos. EDIT: Poporul român e la fel de corupt ca şi conducătorii lui. Editat Ianuarie 18, 2018 de ratza Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Păi unul de asta care vine la conducerea unei instituții de stat ...ce va face!? Exact ce fac și ăștia de acum...pentru că în mintea lor s-a instalat o ură față de toți ce nu sunt ca ei! Evaluați-vă bine toți ăștia care sunteți împotiva mea ...apărând-ul pe el ...și o să vedeți că aveți aceeași ”scârbă” față de oamenii simpli care (din păcate) nu le-a pus Dumnezeu mâna în cap!Gândiți-vă că majoritatea celor din acestă țară nu au norocul câtorva privilegiați ai sorții...să fie la locul potrivit, cu capabilitatea potrivită, în timpul potrivit! Cred ca te-ai nascut cu 30 ani mai tarziu decat trebuia.Acum cu asemenea mentalitate poti muri linistit,si n-o sa-ti simta lipsa nimeni in mod deosebit.Asta e capitalismul,si cu ce vrei tu,nu ai nici o sansa in vremurile astea.Fiecare e pt el.In cel mai bun caz,poti fi compatimit(si asta doar in situatii deosebite),altfel,degeaba propovaduiesti grija pt aproapele tau.Nu ai decat s-o aplici ca si convingere personala,dar nu mai incerca sa vinzi ortodoxie la musulmani,ca nu merge, oricat de elmar ai fi.Mai bine incearca sa schimbi tabara,daca esti in stare,si din noua pozitie sa te vad cat de altruist poti fi. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Nu e ură, e scîrbă. ži e scîrbă fiindcă exact ăştia vor răul tuturor celor care au avut curajul să vrea mai mult ca ei. În loc să admire, invidiază. În loc să lupte să aibă şi ei la fel, luptă să nu aibă ceilalţi. Se bucură cînd văd că i se ia unuia care a muncit pentru ce are. Nu vor putea fi niciodată convinşi că greşesc în gîndire, mentalitate, atitudine. De aia nu vor avea niciodată un viitor luminos. EDIT: Poporul român e la fel de corupt ca şi conducătorii lui. Eu aș zice să le facă și o statuie și pe unde merg să le întindă covorul roșu! Sigur că se bucură de tot ce zici ...pentru că-i văd cât de aroganți sunt! Este exact același sentiment care-l ai și tu!Chiar dacă ăia sunt mai proști ca tine... Schimbare nu poate veni de la un om simplu ...schimbarea și înțelegerea poate veni doar de la cei care sunt capabili de așa ceva! Din păcate ...de la ăia, de la care ar trebui să găsim înțelegere ...nu găsim decât ură ,minciună și furt! Peștele de la cap se împute! P.S La edit-ul ăla ce vrei să zici !? Că te-ai detașat de poporul român!? Cred ca te-ai nascut cu 30 ani mai tarziu decat trebuia.Acum cu asemenea mentalitate poti muri linistit,si n-o sa-ti simta lipsa nimeni in mod deosebit.Asta e capitalismul,si cu ce vrei tu,nu ai nici o sansa in vremurile astea.Fiecare e pt el.In cel mai bun caz,poti fi compatimit(si asta doar in situatii deosebite),altfel,degeaba propovaduiesti grija pt aproapele tau.Nu ai decat s-o aplici ca si convingere personala,dar nu mai incerca sa vinzi ortodoxie la musulmani,ca nu merge, oricat de elmar ai fi.Mai bine incearca sa schimbi tabara,daca esti in stare,si din noua pozitie sa te vad cat de altruist poti fi. Așa e ...egoismul e sloganul de azi! Editat Ianuarie 18, 2018 de elmar Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Schimbare nu poate veni de la un om simplu ...schimbarea și înțelegerea poate veni doar de la cei care sunt capabili de așa ceva! Peștele de la cap se împute! P.S La edit-ul ăla ce vrei să zici !? Că te-ai detașat de poporul român!? Schimbarea nu va veni niciodată atîta timp cît omul simplu va refuza să înţeleagă că i se vrea binele. Preferă propaganda ieftină şi să-i fie bine azi, cu orice preţ. Subliniez: cu orice preţ. Zicala completă e aşa: peştele se împute de la cap, dar se curăţă de la coadă. Ca de obicei, e ciuntită astfel încît să rămînă doar ce e convenabil. Şi da, mă detaşez de tot ce înseamnă corupţie. Sînt unul din proştii ăia care refuză să dea şpagă şi îşi fac viaţa mai grea în mod constant, avînd nesimţirea să trăiască după nişte principii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Schimbare nu poate veni de la un om simplu ...schimbare și înțelegerea poate veni doar de la cei care sunt capabili de așa ceva! Ba fix de la omul simplu vine, de la mine, de la tine, de la vecinul de cartier. Pentru ca nu eu te pot schimba pe tine, schimbarea vine prin tine, din tine, prin schimbarile de convingeri personale... trigger-ul tot prin tine actioneaza. Degeaba iti dau eu un milion de euro acum, iti garantez ca banii astia te vor distruge. Banii pentru tine au alt tip de valenta. Nu ai sti ce sa faci cu ei... Saracia este un mindset, este o stare mentala, nu are nici o legatura cu banii. Oamenii saraci, nu vor putea sa faca niciodata bani, sau mai bine zis, nu vor avea niciodata o conditie mai buna, pentru ca nu ar sti "ce sa faca cu ea", din moment ce sunt incapabili de a sustine acea calatorie. De cele mai multe ori oamenii care au inteleg ce inseamna sa ai, si cum sa gestionezi o astfel de situatie, pentru ca intreg parcursul asta intru a avea, te schimba. Eu niciodata nu am avut, nu am si nici nu am grija banilor. De ce? Nu pentru ca am prea multi sau pentru ca nu au fost momente in care n-am avut. Pur si simplu banii sunt o cifra pentru mine. Nu inteleg de ce nu-mi spui meseria ta. Ti-am promis ca nu intreb ca sa fac glume sau mistouri, ci sa vad daca esti mandru, si sa inteleg contextul in care, cu meseria ta, in continuare sustii ca nu ti se acorda sanse sau ca nu ai sanse. Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nu e ură, e scîrbă. Şi e scîrbă fiindcă exact ăştia vor răul tuturor celor care au avut curajul să vrea mai mult ca ei. În loc să admire, invidiază. În loc să lupte să aibă şi ei la fel, luptă să nu aibă ceilalţi. Se bucură cînd văd că i se ia unuia care a muncit pentru ce are. Nu vor putea fi niciodată convinşi că greşesc în gîndire, mentalitate, atitudine. De aia nu vor avea niciodată un viitor luminos. EDIT: Poporul român e la fel de corupt ca şi conducătorii lui. Daca poporul e corupt inseamna ca si tu esti corupt. Schimbarea nu va veni niciodată atîta timp cît omul simplu va refuza să înţeleagă că i se vrea binele. Preferă propaganda ieftină şi să-i fie bine azi, cu orice preţ. Subliniez: cu orice preţ. Zicala completă e aşa: peştele se împute de la cap, dar se curăţă de la coadă. Ca de obicei, e ciuntită astfel încît să rămînă doar ce e convenabil. Şi da, mă detaşez de tot ce înseamnă corupţie. Sînt unul din proştii ăia care refuză să dea şpagă şi îşi fac viaţa mai grea în mod constant, avînd nesimţirea să trăiască după nişte principii. Asa sinteti toti astia care va dati mari ca aveti bani!I Adica daca te duci la doctor tu nu-i dai nimic?La ce salari mici au trebuie sa le dai! Link spre comentariu
Postări Recomandate