Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

" Viitorul ... "

Postări Recomandate

Vizitator Seven77

Bine te-am regasit! La cate sute de conturi-clona exista, si se fac pe zi minim 5 in medie...e loc si pentru mine. Cu totii suntem previzibili. Eu unul prevad o gramada maare de comportamente..."stiu" cine cum unde va posta, cat se va abtine, cate zile rezista o clona pana sa se dea in stamba la Bodega...

P.S. Si eu citesc "varste" si-i simt pe unii chiar daca scriu 8 cuvinte in prima postare...

Link spre comentariu

Sa presupunem ca o persoanea este plina de intentii bune si de bani. Daca si-i pune la bataie in slujba acelei idei bune acea persoana este suspecta?! Oare sunt exemple in istorie cand banii unei persoane au ajutat o societate sa traiasca mai bine?

Tocmai că o persoană de genu..cu mulți bani, nu poate avea intenții bune! Pentru că acea persoană(ca să aibă intenții bune ...mai ales pe banii ei) trebuie să fie altruistă ...și după cum vezi și aici pe forum ...

Sunt ridiculizat ori de câte ori aduc în discuție altruismul ...și dece ar fi bun, dacă l-ar adopta unele persoane care pot schimba ceva în societate, în țară, lume!

Doar cu interese financiare ...cu câștiguri foarte mari ...nu vom ajunge decât o societate haină, fără suflet!Vor alerga cu toții ca bezmeticii după averi ...călcând, în graba lor, peste cadavrul societății!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator Seven77

Se cam ajunge la societatea despre care vorbesti. Mizeria economica si umana (strans legate) creste, si in disperarea ei lumea incearca sa arate, fiecare in plan individual, ca e ceva. De aici oua umflate peste tot. Lipseste tzeava de focalizare a energiilor. Sau e confiscata ca de obicei. Si astfel, terminati, oamenii se dau rotunzi, docti, bogati, importanti. Iar tinerii au ajuns sa sfideze mai ceva ca niciodata, confundand desteptaciunea (inteligenta practica) cu butonatul rapid pe feisbuci.

P.S. Nu cred c-am fost vreodata o societate, ci doua. Una din ele a imbracat diferite forme, functie de regim. Pile, relatii...stim noi. Si treaba se masoara stiintific si in prezent, foarte bine. De ce oare angajatul la ghiseu, asistenta la spital samd te ia de sus ca pe ultimul om? Simplu: odata ce stai la coada in loc sa fi rezolvat cu un telefon, esti un nimeni, degeaba iti soliciti drepturile.

Link spre comentariu

Sunt ridiculizat ori de câte ori aduc în discuție altruismul ...și dece ar fi bun, dacă l-ar adopta unele persoane care pot schimba ceva în societate, în țară, lume!

Doar cu interese financiare ...cu câștiguri foarte mari ...nu vom ajunge decât o societate haină, fără suflet!Vor alerga cu toții ca bezmeticii după averi ...călcând, în graba lor, peste cadavrul societății!

elmar esti parinte? Ai 2 baieti sau doua fete? (daca ai mai multi copiii este si mai bine ca sigur vor fi doi de acelasi sex).

Link spre comentariu
Vizitator Seven77

Vad la semnatura destule..."Vezi rahat in viata daca traiesti in rahat. ", "Forumul românesc : Întrebi ceva și toată lumea îți explică cât de prost ești.". Asta e mai degraba autodescriere dupa stilul trunchiat al postarilor. Ce treaba are aia cu prefectura? Daca n-ai 2 copii esti prost, rupt de realitate sau ce? Principiul asta aplicat cu varf si indesat in comunism care zice "Daca n-ai facut/fost aia, taci din gura!" ar trebui sa apuna odata. Se pare ca odata cu unii, adica never.

Nici eu n-am inteles ideea, de fapt n-am inteles acordul tacit al majoritatii cand cineva manipuleaza grosier. Li se pare foarte logic si corect.

Editat de Seven77
Link spre comentariu

N-am înțeles ideea ...și asta face parte din campania de defăimare?

Ce esti asa de paranoia? Raspunde la intrebare. Iti este frica ca ai sa inveti ca altruismul tau este abureala?

Astept raspunsul ca sa pot continua.

Vad la semnatura destule...

Pai daca vezi pune mana si aprofundeaza! Toate au fost spuse de oameni mult mai inteligenti ca mine sau ca tine! (te asigur)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări