Mircea Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Asta e mai de actualitate: https://www.youtube.com/embed/OzNgM-n4DzE si de ce nu asta: https://youtu.be/P5mtclwloEQ Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Crăpelnița și mațul, este viitorul; https://www.youtube.com/watch?v=mKl23BQHRfk Link spre comentariu
dorofteius Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Topic bun de inchis. Nu mai are nici o legatura cu subiectul. @Elmar. Du-te . Unde o fi , dar du-te. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Topic bun de inchis. Nu mai are nici o legatura cu subiectul. @Elmar. Du-te . Unde o fi , dar du-te. Da ce ai frate cu mine ?Sunt vinovatul de serviciu...sau ce? Dacă ți se pare am postat offtopic ...te înșeli ! Totul are legătură cu viitorul...adică, e vorba de viitorul nostru dacă nu te-ai prins!? Și de închis, dece ar trebui închis!? Nu-ți convin discuțiile libere!? Link spre comentariu
dorofteius Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Ar trebui inchis pentru ca ai pierdut legatura cu realitatea. In rest. Numai bine. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Realitatea ...poate fi o noțiune abstractă uneori! Acum, depinde și din ce punct de vedere privești...astfel realitatea e relativă sau poate fi distorsionată în funcție de percepția si gândirea fiecăruia! Probabil că ne-am dori ca realitatea să fie numai una ...din păcate, fiecare avem propria percepție asupra realității înconjurătoare! Așa că... las-o mai ușor cu concluziile astea ”finale”! Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Realitatea e ca eu desi sunt meseriasi am cunostinte de fizica,asta e bine. Apa care este in bazinul de la vasul closet reprezinta energia potentiala. Cand persoana care s-ia facut nevoile sau a vomat in vasul closet ,trage apa energia potentiala devine energie cinetica peste bolul fecaloid sau vomatic. Ei,dupa toate astea pe conducta de scurgere din spatele vasului closet de fi 110,se formeaza bolul fecalic care pleaca pe planul inclinat. Si cum mai ziceam eu dau atentie mare aici pentru ca intervine forta de frecare ,adica miu,si cu cat inclinatia e mai mare miu e mai mic. Asupra balastului fecalic actioneaza si normala la plan,deci eu pun conducta cu panta mare ca miu sa fie cat mai mic si conducta sa nu se infunde. Normala la plan apasa de sus in jos balastul fecalic,iar G mi-l trage in jos. Ei,daca in vasul closet arunca o carpa datele se schimba radical,ca carpa se uda,miu devine foarte mare si datorita faptului ca carpa e uda are G mare si se blocheaza pe conducta de 110. Atunci se intervine mecanic cu sarpele,n-ai ce sa-i faci si nu mai e vina mea. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Hei meseriașule , vezi că vine unu' ca maxinte sau sarmanuldudică , iubitorul de 5canide și te contrazice cum că nu e așa ... Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Abea ii astept sa aduca argumente ca nu-i asa. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Susnumiții sunt prea moi in organe ca să se contreze cu un meseriaș adevărat . Oricum toată lumea știe acest adevăr ... Sper că știți de glumă . Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) .... Editat Ianuarie 21, 2018 de maxente Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Abea ii astept sa aduca argumente ca nu-i asa. Din contra, chiar sint complet de acord ! Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Hei meseriașule , vezi că vine unu' ca maxinte sau sarmanuldudică , iubitorul de 5canide și te contrazice cum că nu e așa ... In loc sa te lasi de clonele tale de aici de pe forum si gargara cu experimentele tale sociopsihopate, mai bine ai face ceva util (orice) ca parca zic oamenii ca ai iesit la pensie sau ceva Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Realitatea e ca eu desi sunt meseriasi am cunostinte de fizica,asta e bine. Apa care este in bazinul de la vasul closet reprezinta energia potentiala. Cand persoana care s-ia facut nevoile sau a vomat in vasul closet ,trage apa energia potentiala devine energie cinetica peste bolul fecaloid sau vomatic. Ei,dupa toate astea pe conducta de scurgere din spatele vasului closet de fi 110,se formeaza bolul fecalic care pleaca pe planul inclinat. Si cum mai ziceam eu dau atentie mare aici pentru ca intervine forta de frecare ,adica miu,si cu cat inclinatia e mai mare miu e mai mic. Asupra balastului fecalic actioneaza si normala la plan,deci eu pun conducta cu panta mare ca miu sa fie cat mai mic si conducta sa nu se infunde. Normala la plan apasa de sus in jos balastul fecalic,iar G mi-l trage in jos. Ei,daca in vasul closet arunca o carpa datele se schimba radical,ca carpa se uda,miu devine foarte mare si datorita faptului ca carpa e uda are G mare si se blocheaza pe conducta de 110. Atunci se intervine mecanic cu sarpele,n-ai ce sa-i faci si nu mai e vina mea. Și eu care credeam că intervenția celor doi se va axa pe o soluție tehnica diferita , de absorbție " orala " ca la rezervorul de benzina și furtunul pedofilului din lift , dar na , ce sa vezi , iar începe cu elucubrații din cauză că a fost închis la farmacie .Asta e viața , unii iubesc doar maidanezii ( nu , nu va mai gândiți la zoofilie , este urat din partea voastră ) și nu pot socializa cu oamenii fără să caute un ștreang , se știe el . Până la urmă îl va găsi ștreangul pe el , așa a prezis un celebru medic austriac . .... Modificarea postului citat anterior te reprezintă !!! Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Crăpelnița și mațul, este viitorul; Mai este si: «Capacitatea de a se reproduce, asta este trăsătura definitorie a vieții», a spus un om de știință. http://stiintasitehnica.com/civilizatii-extraterestre/ Link spre comentariu
Postări Recomandate