Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

" Viitorul ... "

Postări Recomandate

Si...de care parte a ''ciomagului''(bata) esti,adica ..cel care loveste sau cel care...incaseaza ??

Tu ce zici?! :rade:

Sunt un român normal ...care o încasează mai mereu, dar sunt momente când dă și el de rupe,cel mai imporant este că... e în stare să se ridice din nou s-o încaseze sau să dea!

Neamul nostru a avut dușmani mulți ...dar, noi am rămas aici , chiar dacă mulți ne-au călcat în picioare ,ne-am ridicat din mocirlă și ne-am văzut de drum, câteodată am avut tăria să facem haz de necaz..asta e o trăsătură a neamului românesc!

Mulți(străini sau înstrăinați) care nu pot sau nu vor să ne înțeleagă ...le e greu să perceapă această stare de fapt!

Iar cine nu poate să înțeleagă asta ...e străin de tot ce înseamnă firea neamului românesc!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Normal că s-au ridicat mai repede agresorii...un ”prădător”, tot prădător rămâne!Nu?Chiar dacă își schimbă blana!

Noi n-avem asta în sânge...din păcate sau din fericire...suntem mai blânzi, fataliști ...(vezi miorița)

Singurul regret e că unii, văzându-se în poala agresorilor ...dau totul din casă, trădează, gudurându-se pe lângă picioarele stăpânilor!Asta e o slăbiciune cu care nu mă împac!

La neamurile ”agresoare” ...așa ceva, aproape că nu există!Ei fac tot ce le stă în putință să-și ajute țara și neamul!

Link spre comentariu

Singurul regret e că unii, văzându-se în poala agresorilor ...dau totul din casă, trădează, gudurându-se pe lângă picioarele stăpânilor!Asta e o slăbiciune cu care nu mă împac!

La neamurile ”agresoare” ...așa ceva, aproape că nu există!Ei fac tot ce le stă în putință să-și ajute țara și neamul!

Ai trait in Vest? De ce comentezi in necunostinta de cauza?

P.S. Ti-am zis sa cobori cu picioarele pe pamant si sa lasi deoparte visele tale implantate pentru vecie la sedintele de partit din vechiul regim. Sper sa nu minti spunandu-mi ca erai minor pe vremea lui ceasca.

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Ce te face să crezi că eu vorbesc în necunoștință de cauză!?Aaaa. da ...”sunt un asistat social care n-are bani să se ducă în vest”! :rade:

Atitudinea ta ...îmi întărește ce am spus eu mai sus!

P.S. Ti-am zis sa cobori cu picioarele pe pamant si sa lasi deoparte visele tale implantate pentru vecie la sedintele de partit din vechiul regim. Sper sa nu minti spunandu-mi ca erai minor pe vremea lui ceasca.

Asta ...e o presupunere de a ta ...habar n-ai cine sunt și cred că nici nu știi ce vreau să zic!

Dar, în virtutea firei tale ...cauți cu orice preț, să faci pe plac ”stăpânilor”...denigrându-mă!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Ideologia ta comunista te da de gol ca erai major si rosu in cerul gurii inainte de '89 (abureli cu altruism si egalitate doar in vechiul regim se vehiculau, cei care au astazi sub 35 de ani nu au putut fi intoxicati cu asemenea prostii). Da nu-ti inteleg atitudinea ta de a te ascunde dupa cires. Esti barbat sau .... ?

Link spre comentariu

De unde știi că tu n-ai fost indoctrinat împotriva acelei idiologii ”dușmane”?!Te crezi ”curat”?

Sigur ...după tine, sunt prostii...dacă așa ai fost învățat!?Ai măcar bărbăția să te lupți , să vezi și altfel lumea!? Nu cred...”profesorii” și-au făcut bine treaba! :rade:

Link spre comentariu

De cine sa fiu indoctrinat??? Dupa '89 "prelucrarea" obligatorie (deci FORTATA) efectuata de pcr a disparut. Fiecare a fost liber sa se indoctrineze cu ce a vrut, DACA A VRUT! (multi au luat o lunga pauza binemeritata) Doar inainte de '89 erai fortat sa "inghiti" rahatul ala a lor de doctrina. Este clar ca cine a apucat sa-l inghita .... nu s-a mai putut vindeca.

De unde știi că tu n-ai fost indoctrinat împotriva acelei idiologii ”dușmane”?!Te crezi ”curat”?

Sigur ...după tine, sunt prostii...dacă așa ai fost învățat!?Ai măcar bărbăția să te lupți , să vezi și altfel lumea!? Nu cred...”profesorii” și-au făcut bine treaba! :rade:

Termenul corect este UTOPIE nu prostie. Eu vad lumea asa cum este nu-mi pun ochelari de cal si vad doar ce vreau sa vad.

Eu am avut ocazia sa cunosc doi frati gemeni erau in B eu eram in A. Cand nu erau impreuna (dupa ani si ani de zile de intrat in contact aproape zilnic cu ei) tot nu imi dadeam seama cine din cei doi era in fata mea. Am realizat totusi ca si intre gemeni unul este superior celuilalt si asta nu se poate baga sub pres. Chiar i-am intrebat apoi dupa terminarea facultatii ce simt ei cand vad ca sunt egali si raspunsul a fost: trebuie sa accepti adevarul.

Daca tu mai crezi in utopii (povesti de adormit copiii) treaba ta.

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Cum definesti superior... ?

O stii p-aia cu "a judeca pestele dupa abilitatea lui de a se cocota in copac..." ?

Superior cum?

Eu nu voi intelege niciodata matematica, asa cum o intelegi tu, ca un exemplu. Sunt absolut retardat cand vine vorba de matematica. Dar am o viziune aparte cand vine vorba de creatie, pot sa-ti concep mental solutii la o casa, 10 pe minut. Se desfasoara ca un film in creierul meu.

Cum definim superior?

Extrapoland, problema societatii este ca trebuie inteles totusi un lucru. Suntem diferiti, avem structuri diferite, nevoi diferite. Fundamental diferite.

Problema oamenilor ca Elmar, este ca ei au impresia ca toti suntem la fel.

Asta e problema politicului in general...

Link spre comentariu

Ai măcar bărbăția să te lupți

Cat timp nu sunt bugetar cred ca nu ma poti acuza ca nu am avut barbatia sa ma lupt. (atentie, nu sunt patron!)

Cum definesti superior... ?

Il surclasa pe celalalt intr-un anumit domeniu. La matematica unul rezolva mai repede o problema decat celalalt, la sport unul facea mai multe flotari decat celalalt (desi aveau aceasi greutate si se antrenau impreuna), la volan unul era mai abil decat celalalt (simtea mai bine masina sa zic asa si se apropia mai mult de limite).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări