Vizitator Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Altii au o alta problema, considera ca prea multi bani strica. In plus, au o problema cu situatia politica si cu singuratatea. P.S. Daca o sa fiti atenti, o sa vedeti ca fricile sunt corespunzatoare cct-ului care se mananca in presa, in mod permanent. Talking about manipulation... "În esență, românii au 3% probleme care-i afectează în proporție de 97% și 97% nonprobleme care-i afectează în proporție de 3%, dar pe care le discută în 97% din timp – evident, în necunoștință de cauză -, că n-au nimic mai bun de făcut." Link spre comentariu
morarul Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Eu sunt ciuca bătăilor ..și tot voi vă simțiti jigniți!? Saracul de tine! Mai rezisti? De ce nu ceri stop joc, sau mai bine ,,out of the game"? Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Nu renunț ...sunt un român bătăios! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 De ce nu ceri stop joc, sau mai bine ,,out of the game"? Nuu,ca-i si place... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Nu renunț ...sunt un român bătăios! Vino la dojo, Alan Wake, sa te bati ca omul. Cu ocazia asta mai faci putina miscare, si mai cunosti oameni, pe viu. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Nuu,ca-i si place... LIKE! Link spre comentariu
morarul Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Gresesti...trebuie sa fii altruist,trebuie sa-i ajuti nu sa-i lasi... Tocmai am venit de la inmormantarea unei rude apropiate. A murit in somn. Nu a fost nimeni pe aproape sa-l opreasca sa moara, sau sa-i interzica sa moara. Mi-au decedat rude apropiate, prieteni sau cunostinte, si n-am fost in stare sa-i opresc, sau sa le interzic sa moara! Asa ca, cu ce drept sau putere, sa nu-i lasam pe altii sa moara, indiferent de conceptiile, modul de gandire, afinitatile politice, si alte ,,calitati avute"? P.S. pentru colegul @Elmar! Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 """""""Ăștia ca voi, veșnic plîngăcioși, veșnic în stare de nimic, veșnic nemulțumiți, trebuie lăsați să moară. """"""" Ai probleme grave @ratza PS__aici ai perfecta dreptate """"""Infatuat, plin de aere de superioritate, prost de gură, spun pe şleau ceea ce cred despre oricine şi orice. Nu-ţi convine? Ignoră-mă sau dispari."""""" incerc sa te ignor , dar nu pot sa dispar Sa fiii iubit Si tu sa fii iubit. Eu zic sa lasam fiii mamei. In fine, nu stiu daca se va intelege ce vreau sa spun. Pun si poza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 O stiti p-aia cu "sa fi f...t vs. sa fii f...t" Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 O stiti p-aia cu "sa fi f...t vs. sa fii f...t" un i schimba din activ in pasiv. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Pe care un moderator pudic mi-a sters-o cand am pus-o la haioase. Probabil ca nu a inteles-o. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Cu ocazia asta mai faci putina miscare, si mai cunosti oameni, pe viu. E lasă că am fost la plimbare în seara asta...l-am înjurat pe dracnea de vre-o zece ori ...și gaaata m-am ușurat!Toate frustrările s-au dus ca un fum! Legile justiției!? Mă doare la câțiva metri în față ...de ele! Acum aștept banii de la ”seful” ăl mare, din state...să vezi trai nenecă! Editat Ianuarie 20, 2018 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Ma bucur ca ti-ai gasit linistea... Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Păi da...și conturile pline !Să mai zică vre-unul că ia mai mulți bani ca mine! Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Nu renunț ...sunt un român bătăios! Si...de care parte a ''ciomagului''(bata) esti,adica ..cel care loveste sau cel care...incaseaza ?? Link spre comentariu
Postări Recomandate