Vizitator Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Sa te vad atunci daca mai razi... Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Păi dece crezi că mă zbat eu acum!? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Si ce anume faci tu in sensul asta, sa ne ajuti pe "poor old us"... ? Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Tinerii din ziua de azi ...vor viteză, vor modernizare ...dar, nu știu că așa ajung mai repede pe marginea prăpastiei! Echipele astea de IT-iști...nu fac altceva, decât să ne grăbească sfârșitul(după părerea mea) Când se va ajunge la momentul critic ...oamenii vor fi un balast de care ”societatea”(de atunci) trebuie să se debaraseze! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Si ce anume faci tu in sensul asta, sa ne ajuti pe "poor old us"... ?Nu face nimic concret, stai liniștit. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Din păcate ...eu nu pot să fac mare lucru...și dacă încerc ceva , sunt luat în bătaie de joc! Istoria se repetă...și după cum știți Noe își avertiza confrații de catastrofa care va să vină...dar, cine l-a înțeles/ascultat!? Editat Ianuarie 20, 2018 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 OMG, acum incep sa inteleg... MOISE!!! Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Nu Moise ...Noe! https://www.efemeride.ro/arca-lui-noe-descoperita-pe-muntele-ararat Editat Ianuarie 20, 2018 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Te hotarasti? Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Nu prea avem o situație ca în cazul lui Moise...mai degrabă, una, care seamănă cu ”povestea” lui Noe! Câțiva ”aleși” vor avea privilegiul să urce în ”arcă”...restul, vor simți mânia ”zeilor” pământeni! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Bobiță, hai sa-ti spun un adevar despre zeii astia pamanteni, de care vorbesti tu. In 30 ani, sunt toti morti. Inclusiv noi. Stai cuminte si vezi-ti de electronica ta... Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Nu de asta se grăbesc!?...care apucă,apucă...care nu ...asta e! Deja se aude ...că s-au făcut transplanturi de corp... Dacă a lăsat această informație să se scurgă ...sigur ...nivelul e mult mai înalt decât am aflat noi ,muritorii de rând! Editat Ianuarie 20, 2018 de elmar Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 "Deja se aude ...că s-au făcut transplanturi de corp..." Ai vrut sa zici de capete! Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Da...corpul se transplantă la cap!(adică ...vreau să zic că ,corpul trebuie să fie fără cap ...în momentul transplantului) În fine...sper că ai înțeles ceva! Editat Ianuarie 20, 2018 de elmar Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 "Deja se aude ...că s-au făcut transplanturi de corp..." Ai vrut sa zici de capete! Raspuns gresit,DA, se va face un transplant de..cap,exista un ..''donator'' de corp >>rezultatul ??? Daca donatorul era..femeie?? ''Cap de...mascul'' dorinte de..femeie?? Link spre comentariu
Postări Recomandate