Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

" Viitorul ... "

Postări Recomandate

Vizitator Savada Doru

Ca zicea cineva aseara de cazut cu buda.

Daca vasul closet nu e prins bine poti sa cazi cu el si aici ma refer la vasul closet Gheberit care am lucrat cu el.Asta daca nul fixezi bine cazi cu el.

Se cheama vas closet si nu buda.

Link spre comentariu

Ca zicea cineva aseara de cazut cu buda.

Daca vasul closet nu e prins bine poti sa cazi cu el si aici ma refer la vasul closet Gheberit care am lucrat cu el.Asta daca nul fixezi bine cazi cu el.

Se cheama vas closet si nu buda.

Tu cand lipesti vasul de veceu, de fapt, cine nu stie, se numeste "receptor fecalic", cum surprinzi clientul? In special pe cel suspendat... vasul, nu clientul.

Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru

Nu e buna denumirea de receptor fecalic,ca vasul primeste in el si urina,voma sau altele dupa necesitati.

Cadrul de la Ghelberit vine cu 6 dibluri de plastic care nus bune ca se pot smulge.

Eu bag conecspand de 8 si fixez bine cadrul si cele 2 tije filetate de 12 care tin vasul closet.

Aici uni gresesc tare ca imbraca cu rigips verde si faianta.

Aici e secretul,dupa fixarea cadrului eu pun plasa rabiz decupata unde trebuie si dublata cu carton pe spate.Rabiziul il prind cu dibluri de 6 din 5 in 5 cm.

Apoi fac un mortar de ciment cu nisip de 3 parti nisip la o parte de ciment si arunc peste rabiz.De aia am cartonul prins de rabiz pe spate ca sa-mi tina mortarul.Pun si cartonul care mil da in set in locul clapei care trage apa sa nu bag mortar in rezervor.Pe conducte bag dop de carpa.

Dupa o zi de uscare indrept cu adeziv de faianta si a treeia zi pun faianta.Buloanele care tine vasul de closet le ung cu vaselina si le imbrac in furtun gros,ca ala care vine in set e subtire.

Savada Doru, aldamar, Atlas, meşterul strungar etc. Toţi sînt aceeaşi persoană, toleraţi la infinit şi după, pe principul "n-au încălcat regulamentul".

Nu stiu ce zici tu acolo,dar eu sunt meseriasi bun si destept tare.

Tu sti ca asa se fixeaza vasul closet Gheberit?

Editat de Savada Doru
Link spre comentariu

Stau şi mă întreb cîţi realizează că fraza asta e 100% adevărată. Asta înseamnă să fii troll de calitate!

Nu, pe bune ...ce faci acum?tu centrezi ,tu dai cu capul!? :rade:

Credeam ca stii..''cine rade la urma...rade ultimul...''

ȘI? ...nu e bine și așa!?

Editat de elmar
Link spre comentariu

Da știi că cine râde la urmă ...râde mai bine! :rade:

Daca revenim la titlul topicului eu m-as intreba ce veti face fara...automobile,oare...mergeti cu bicicleta sau...pe jos?? :dsgfds Atunci vecinii nu vor avea motive de ..invidie,masina lor e mai...''bengoasa'' decat ceea ce nu ai! :41 Cum se va schimba statutul tau social?? ''amaratul asta nu are bani nici macar de o...rabla(SH)'',20 ani vechime..etc! :57

Link spre comentariu

Sa mergi unde? De fapt, se schimba necesitatile... La un moment dat oamenii se vor satura sa piarda ani din viata in trafic. Eventually...

Deplasarea in viitor va avea probabil, limitat in exceptii, scop recreativ... Si vor ramane ca vehicule istorice, multe din ele.

Cat despre munca, dispare necesitatea muncii fizice, cei putini care pot munci intelectual, o pot face de oriunde, si din parc.

Ce spunea colegul rasputin mai sus, reprezinta un adevar absolut. Ce vom face cu surplusul de populatie... mancare? E grav, mi-e frica sa ma gandesc la viitor. Din fericire nu-l apuc. Din nefericire, ce facem cu astia mici...

Stau şi mă întreb cîţi realizează că fraza asta e 100% adevărată. Asta înseamnă să fii troll de calitate!

Este, ce-i al lui, e al lui... meserias tipic.

Link spre comentariu

Ce spunea colegul rasputin mai sus, reprezinta un adevar absolut. Ce vom face cu surplusul de populatie... mancare? E grav, mi-e frica sa ma gandesc la viitor

Vor fi vaccinați obligatoriu cu nano roboți ...iar vaccinul va fi ”activat” aleatoriu!Simplu,nu!?

Vor muri de o boală necunoscută ..dar, necruțătoare pentru masele largi...doar ”cei aleși” vor supravietui!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări