ratza Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Era citat din spusele tale. De ce nu? Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Nu e nici un citat.. ai repetat ce am spus eu și asta,mă onorează, să știi...am devenit un clasic în viață! sau nu mai ești în stare decît să faci copy/paste!? Editat Ianuarie 19, 2018 de elmar Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Da, eşti exemplul clasic de propagandist. Hasta la vita! Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Propagandist ...auzi!!!!?Nu serios!? ȘI tu ești anti-propagandist? adică ...”băiatul bun”?! Editat Ianuarie 19, 2018 de elmar Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Hai ca voi chiar aveti timp de pierdut cu trolli si clone ! Cineva sa stinga becu la bodega de tot ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Pe monitorul din stanga am Mission Impossible, da' n-am inteles nimic din el. Nu mai rezist, m-a adormit de tot, elmar... Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Hai ca voi chiar aveti timp de pierdut cu trolli si clone ! Cineva sa stinga becu la bodega de tot ! S-a mai spus asta ...”calul moare de drum lung și......................” Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Când te contrazici cu un prost, unii dintre cei ce asistă la dialog pot să nu facă diferența dintre voi....eu v-aș sfătui să nu vă coborâți la un astfel de nivel decât dacă vă place. Nivelul discuțiilor de aici.......balast fecalic.Vorba unui clasic ,,meseriaș,,... Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Asta cu diferența e importantă doar dacă-ți pasă cum te vede lumea. Plus că e mai ușor să cobori decît să urci. Iar în rest, de acord, discuții demne de buda din bodegă. Editat Ianuarie 19, 2018 de ratza Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Când dorești să vezi ”rahat”(sau îți închipui că ar fi ”rahat” )...vezi ”rahat”!Totul ține de autosugestie.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Da,numai ca din pacate,oricata bunavointa/autosugestie ar avea cineva,tot rahat se vede in ultimile postari.Ai asa un talent de a scrie mult,fara sa spui nimic,parca ai fi ruda cu iliescu.Ma tem ca postarea asta va starni si mai mult rahatul. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Nu numai că l-ai stârnit...ai mai adăugat unul! P.S Pfuuu ...ăăăăă! Editat Ianuarie 20, 2018 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Asa-mi trebuie,mie si restului care te va mai baga in seama. Din partea mea,poti face spume,te-am trecut la ignore.Stiu ca nu te rezolva,dar macar nu mai pierd vremea cu tampeniile tale,pt ca nu le mai vad.Succes. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Nu mai poate nimeni să facă o glumă! Toți serioși ,morăcănoși ...Ce nu le convine, ”să se steargă Domnule,să se închidă”! Ați vrea să fie mai ceva, ca pe vremea răposatului... Chiar că țara asta merge spre pierzanie! Editat Ianuarie 20, 2018 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate