Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

" Viitorul ... "

Postări Recomandate

Nu, ar trebui sa-ti faca un bypass coronarian pe salariul minim pe economie. Si cat a s.................................. p......................... de la toti jegosii ani de zile in rezidentiat si in garzi, pe bani de covrigi, sa se considere o simpla experienta de viata.

Hai, PA, ca deja ma enervez, si n-am chef...

P.S. Cand mi-au intrat in curte in buricul Bucurestiului, atentie, in curte cu porti, mi-au spart geamul la masina, si mi-au furat geanta din piele, portofel din piele, bani, acte, chei, costul geamului Saint Gobain catatermic, eu ar trebui sa imi vars spumele pe procurorul ala care n-a dispus inceperea urmaririi penale, ca era amprenta aluia in afara portierei, nu in interior. Si omul, recidivist fiind, poate era in trecere in curte, si s-a rezemat sa se inchida la siret. Si nu sunt suparat pe procurori. Esti tu, ca stai si-o freci, cu politica de sant...

Link spre comentariu

Nu, ar trebui sa-ti faca un bypass coronarian pe salariul minim pe economie. Si cat a s.................................. p......................... de la toti jegosii ani de zile in rezidentiat si in garzi, pe bani de covrigi, sa se considere o simpla experienta de viata.

Hai, PA, ca deja ma enervez, si n-am chef...

Păi dece să nu-mi facă chiar gratis...dacă situația/nevoia o cere! Medicii chiar fac un jurământ în privința asta! Din păcate, nimeni nu-l ia în serios! Poate i-o întreba Dumnezeu, la judecata de apoi!

Eu am impresia că în facultăți , acum, se predă în primul rând ”cum să devii o mașină de jegmănit”!Mai ales dacă facultatea a fost făcută în anii ăștia de ”libertate”!

Nu mai contează principiile, idealurile...propășirea omenirii și alte chestii de-astea siropoase! :rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu

Sa-ti salveze tie viata, sa te intorci frumusel acasa sa bagi tuica cu slana, 3 litri de vin, si 2 pachete de mahorca, si cand ajunge acasa sa n-aiba bani de apa calda, si de rechizite la copil..

Ma, da' destept esti tu...

Link spre comentariu

Nimeni nu-mi salvează viața ...decât cu banul jos!Chiar dacă cei de acolo sunt plătiți de mine de o viață...când am și eu nevoie o dată ...”scoate banu, dacă nu, te tai ca pe un porc” !Că așa-i acum ”la modă”!Așa au fost învățați încă de la grădiniță!

”Înveți și o să ai de toate!” Ăsta e îndemnul care face din viitorul adult, un om corupt, coruptibil și mort după avere/bani( la un pas de hoție)!Nu i se spune copilului că în viață e bine să facă numai bine! Adică, să se călăuzească după proverbul ”Bine faci,bine găsești!”

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru

Tuica e medicament curat,daca e naturala si de prune.O simt pana in varful,acolo jos.

Si vinul rosu facut cu mana mea,pot sa beau oricat ca nu ma trezesc cu durere de cap ,ca e curat.

Editat de Savada Doru
Link spre comentariu

Ok,spor la treaba.

Un singur lucru mai vreau sa-ti precizez pt momentul cand vei putea reveni...Am intrat pe acest forum ca utilizator,dupa o vreme,am fost ales moderator intr-o anumita sectiune a forumului (fara sa solicit asta), doar acolo, si retine, temporar,nu pe viata.Incerc sa ma achit de obligatiile ce-mi revin,si cam asta ar fi...nu tu drepturi,nu tu privilegii,si nu spun asta pt ca as avea nevoie de asa ceva. In rest sunt acelasi utilizator ca mai inainte,pe toate celelalte sectiuni sunt utilizator ca tine sau restul,sunt la fel de sanctionabil ca tine sau restul,si nu am nici un drept in plus,cum aiurea gandesti. Daca ai o problema cu faptul ca sunt moderator,sunt dispus sa-ti cedez locul,sa vezi cum e,niciodata nu m-am cramponat de asta.Insa,sa nu te astepti ca voi spune multumesc daca ma scuipi in cap si ma voi limita la lipsa de replica doar pt ca am acel scris cu verde acolo. Acea culoare e trecatoare,si chiar nu ma agat de asa ceva. Insa nu miza pe inteligenta emotionala a cuiva cand il jignesti,ironizezi sau il injuri...posibil sa fii tot timpul deceptionat de replica primita.

LIKEEEEE!

Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru

Eu sunt destept tare.

Cind fac instalatia electrica in tablou bag 2 sigurante aparte pentru un bec din holul unde e tabloul,ca atunci cand sar celelalte sigurante sa nu bajbaie omul pe intuneric.

Asta e inventia mea.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări