Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

" Viitorul ... "

Postări Recomandate

@Nico, ca sa pizmuiesti pe cineva trebuie macar sa aiba ceva de admirat. Nu e cazul.

Iti iert interventia din 2 motive: nu stii despre ce vorbim aici (e normal sa nu fii la curent cu totul de pe forum). Si 2, avem interese tehnice oarecum comune, ti-am vazut contributiile.

Cat despre colegul moderator care se simte dator sa insulte daca e provocat... am zis tot ce era de zis. Sa fie sanatos si sa citeasca forumul cu atentie, ca sa discearna ce mesaje ii sunt adresate.

Link spre comentariu

Și asta cu ”analfabeții funcționali ” e tot un ”studiu” a celor care ne conduc(UE) ...și ca de obicei România ocupă locul fruntaș!(la chestii negative,bineînțeles)

Hai mai lăsați-o încolo de treabă...după părerea lor, la noi s-a răsturnat căruța cu proști!

Nu fraților...la noi sunt mulți dușmani ai neamului!La alții,aceste lucruri, sunt bine ascunse sub preș!

Las-o dracului de propagandă, sindromul Dunning-Kruger e prezent peste tot în jur. De aia o duce bine România, că e plină de "deştepţi".

Link spre comentariu

Cat despre colegul moderator care se simte dator sa insulte daca e provocat... am zis tot ce era de zis. Sa fie sanatos si sa citeasca forumul cu atentie, ca sa discearna ce mesaje ii sunt adresate.

Ori n-ai proprietatea cuvintelor,ori tii cu tot dinadinsul sa ironizezi in mod cu totul gratuit.

Am discernamant,chiar daca tu nu ti-ai dat seama de asta,si nu-mi trebuie translator de Canada ca sa-mi spuna ce imi e adresat mie si ce nu.Si poate daca repet de mai multe ori,o sa pricepi si tu...cand discutam in sectiunea moderata de mine,sunt moderator.Cand discutam aici sau in oricare alta parte a forumului,sunt utilizator la fel ca toti ceilalti...e chiar asa de greu de inteles,sau doar te faci ca nu pricepi? Nu ma simt dator sa insult,insa imi e cam straina treaba aia cu intorsul celuilalt obraz.Vrei sa fii respectat,invata sa respecti...si asta a mai zis cineva,dar repetitia in unele cazuri da rezultate.

Si oricum,interventiile tale nu au nici o legatura cu motivul principal al discutiei de acum,si anume,grija fata de timpii altora petrecuti pe forum.

Link spre comentariu

@Doru, numai folosirea cuvantului Canada imi certifica ce inseamna discernamantul pentru tine.

Multa liniste sufleteasca iti doresc. Sa nu te mai impiedici de Canada "mea", nu e cazul.

Va las sa va socializati pe subiecte de interes mondial.

Editat de thunderer
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări