doru3160 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Daca-mi dai un singur exemplu( nu mai multe cum pretinzi ca ai fi in stare sa expui) in care am ripostat neprovocat,as fi dispus sa-ti dau dreptate si sa nu spun ca vorbesti prostii.Si asta oricum nu are legatura cu observatia ta asupra felului cum isi petrec altii timpul pe forum...i-ai platit cumva si nu ti-au prestat? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Ratza e in vacanta probabil. Nu sînt în vacanţă, ci în laborator, la birou, dar cunoştinţele şi eficienţa pe care o am în muncă îmi permit să termin ce am de făcut cu mult înainte de a expira termenul limită. Am terminat un proiect şi-l aştept pe următorul. Hmmm.....mai e mult până departe! Altfel, ți-ai fi dat seama că ”și băieții plâng câteodată”! https://youtu.be/7Ov3ybI4aMo Băieţii da, bărbaţii sigur nu. Editat Ianuarie 19, 2018 de ratza Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) @Doru, evident, toti suntem indreptatiti sa ne comportam reprosabil daca suntem provocati. Iar este invocat un motiv penibil. La nivelul asta iti este inteligenta emotionala? Prestatia ta pe topicul cu "virajul" nu a fost neasteptata pentru mine (caci stiu ce poti in alte circumstante). Tot neasteptata nu a fost nici pauza binemeritata ca urmare a cererii mele sa se puna ordine acolo. Zic si eu ca se poate mai bine. Macar in echipa de moderare. Indiferent cat de utili sunt unii membrii. Sefi sa fim, ca sa nu ne fie rau! Eu plec la munca acum. Va las cu bine. @ratza: era figurativa apelarea mea. Stiu ca nu esti dintre cei care sunt urticati de munca. Editat Ianuarie 19, 2018 de thunderer Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 @Doru Eu m-as abtine in locul dumitale. Esti departe de a tine prelegeri la altii. Esti dintre moderatorii care insulta si public si nepublic, si care se baga in prea multe scandaluri la Bodega. Este a doua oara (din ce imi aduc aminte) cand te "freaca" de grija altora. Ai vreo pizma, te roade ceva? Fiecare isi gestioneaza timpul in felul lui, este mai eficient ca altii sau, pur si simplu, poate este la pensie (inteleg ca asta este situatia lui Victor - sper sa nu gresesc in concluzii) dupa o viata de munca. Ai o atitudine care deranjeaza, credeam ca pe acolo pe unde bantui (cf. locatiei) ai invatat ceva dar se pare ca nu prea! Ca sa fii respectat invata intai sa respecti maestre! Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Zic si eu ca se poate mai bine. Macar in echipa de moderare. Indiferent cat de utili sunt unii membrii. Sefi sa fim, ca sa nu ne fie rau! Să nu fie rău ...pentru cine!? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Omule, scrie fix în fraza pe care ai subliniat-o! Eşti analfabet funcţional, cumva? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 La nivelul asta iti este inteligenta emotionala? Zic si eu ca se poate mai bine. Macar in echipa de moderare. Indiferent cat de utili sunt unii membrii. Sefi sa fim, ca sa nu ne fie rau! Eu plec la munca acum. Va las cu bine. Ok,spor la treaba. Un singur lucru mai vreau sa-ti precizez pt momentul cand vei putea reveni...Am intrat pe acest forum ca utilizator,dupa o vreme,am fost ales moderator intr-o anumita sectiune a forumului (fara sa solicit asta), doar acolo, si retine, temporar,nu pe viata.Incerc sa ma achit de obligatiile ce-mi revin,si cam asta ar fi...nu tu drepturi,nu tu privilegii,si nu spun asta pt ca as avea nevoie de asa ceva. In rest sunt acelasi utilizator ca mai inainte,pe toate celelalte sectiuni sunt utilizator ca tine sau restul,sunt la fel de sanctionabil ca tine sau restul,si nu am nici un drept in plus,cum aiurea gandesti. Daca ai o problema cu faptul ca sunt moderator,sunt dispus sa-ti cedez locul,sa vezi cum e,niciodata nu m-am cramponat de asta.Insa,sa nu te astepti ca voi spune multumesc daca ma scuipi in cap si ma voi limita la lipsa de replica doar pt ca am acel scris cu verde acolo. Acea culoare e trecatoare,si chiar nu ma agat de asa ceva. Insa nu miza pe inteligenta emotionala a cuiva cand il jignesti,ironizezi sau il injuri...posibil sa fii tot timpul deceptionat de replica primita. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Omule, scrie fix în fraza pe care ai subliniat-o! Eşti analfabet funcţional, cumva? NU dragă ...nu sunt ! Da ...dece întrebi? Te-ai bucura să fiu!? Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 De parca ar conta ... Sper sa nu va mahniti prea tare dupa ce o sa aflati adevaratul procent de analfabeti functionali din România ... Nu merita sa aflati . Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 45% parcă era ultima oară cînd am citit. A mai crescut? Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Sa spunem ca o estimare apropiata de realitate ar fi o cifra de ordinul unitatilor , daca inlaturam procentul de analfabeti functionali :) . Este usor de aflat procentul cu pricina , daca nu sunteti analfabeti functionali ... Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Și asta cu ”analfabeții funcționali ” e tot un ”studiu” a celor care ne conduc(UE) ...și ca de obicei România ocupă locul fruntaș!(la chestii negative,bineînțeles) Hai mai lăsați-o încolo de treabă...după părerea lor, la noi s-a răsturnat căruța cu proști! Nu fraților...la noi sunt mulți dușmani ai neamului!La alții,aceste lucruri, sunt bine ascunse sub preș! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Nici vorba , "folositi-va de analfabetii functionali " ca si celebra sintagma " in munca de partid , sprijiniti-va si pe tarani " erau cuvintele lui Lenin . Se vede ca nu ai avut caiet de pregatire ideologica , in care trebuia sa faci ca drept tema saptamanala un conspect din pagina 1 si 3 din Scanteia sau Munca de Partid ... obligatoriu amestecat cu citate din Discursul de la Congresul al 9-lea ... Nici vorba , "folositi-va de analfabetii functionali " ca si celebra sintagma " in munca de partid , sprijiniti-va si pe tarani " erau cuvintele lui Lenin . Se vede ca nu ai avut caiet de pregatire ideologica , in care trebuia sa faci un conspect din pagina 1 si 3 din Scanteia sau Munca de Partid ... obligatoriu amestecat cu citate din Discursul de la Congresul al 9-lea ... Pentru cei amatori de trairi istorice : https://m.okazii.ro/caietul-propagandistului-1985-1989-a189813156?icid=CS10.P.VZ.Recomandari&ibid=pp_activ[189813156] LE : in România comunista nu era uzitata expresia " analfabeti functionali " , nu era agreata de conducerea de partid si stat , deoarece reprezenta pura realitate ! Editat Ianuarie 19, 2018 de Victor Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Dă-mi voie să cred că acel caiet(pus la vânzare) e un fals ordinar! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Ce este fals ? Continutul celor 6 imagini sau tabelul cu prezenta tovarasilor ? Link spre comentariu
Postări Recomandate