Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

" Viitorul ... "

Postări Recomandate

Ei bine...hai să vă spun un secret... să nu mai spuneți la nimeni,Da!?? :rade:

Pe mine nu mă interesează să-mi apăr onoarea (”de familist” vorba lu nea Iancu) pe acest forum...eu vreau să arăt (să vă arăt) exact ce sunteți în realitate...să arăt ura, disprețul față de ceilalți care nu vă împărtășesc opiniile și crezurile...într-o singură ideie ...dece România merge, așa cum merge!

Și prin răspunsurile pline de ură și dispreț ,primite... trebuie să recunosc,chiar am reușit! :scarpin

Acum, ar trebui să vă analizați ...și poate cu timpul, să realizați că trebuie să vă schimbați ...că așa nu mai merge,egoismul și ura vă întunecă gîndirea...iar asta se vede( în mersul lucrurilor) în societatea românească!

Omule, exista pe aceasta planeta vreo tara care merge dupa principiile tale? NU! Atunci ori iti muti Romania ta pe alta planeta ori joci dupa regulile jocului impuse de cei mai tari. Cat timp pe acest pamant nu exista altruism, ce ne tot freci la cap cu acest cuvant? Cat timp tu esti sarac si astepti lunar salarul de bugetar nu condamna pe altii care au facut bani muncind. Fa tu multi bani si apoi arata-ne ca esti altruist, ca nu urasti pe nimeni si nu esti arogant. Daca nu esti intr-o asemenea pozitie (deci nu ca nu vrei ci pentru ca nu poti!) mi se pare aberant sa pretinzi ca altii sa fie cum vrei tu. Din salarul tau lunar de bugetar cati bani dai la amaratii aia carora le tii partea??? Alta data te bateai cu pumnul in piept ca ai platit scolarizarea medicilor care au plecat sa profeseze in vest si aia sunt cateva mii in total (si iti dau o veste care te va bucura: s-au cam inchis portile pentru medici in vest), dar la cat estimezi tu numarul celor care sunt asistati social? Nu cumva vorbim de zeci de mii (eu personal cred ca este vorba de sute de mii)? Un minim de aritmetica iti arata imediat unde este paguba mai mare. Acei medici carora crezi tu ca le-ai platit scolarizarea nu cumva aduc bani in RO? Mai toti au investit intr-o casa sau macar un apartament in RO pentru cand se vor intoarce (pentru ca trebuie sa fii tembel sa crezi ca ramane cineva dintre ei la pensie acolo, in ritmul cand si aia de acolo incep sa migreze spre tari ca Portugalia sau Spania unde viata este mai ieftina). Cred ca doar TVA-ul unei asemenea investiii (casa sau apartament) depaseste cu mult costul scolarizarii lor.

Deci sper ca este pentru ultima data cand te mai vad cu aberatii si comentarii la adresa celor care "s-au ajuns" prin munca si nu prin smecherie! Nu vad sa te iei de smecherii care au facut mult mai multi bani din prostitutie, furt si alte golaneli. De ce nu ai curaj? Aaaa, ala din doua ciocane te baga imediat in UPU la Urgente si nu-l intreaba de sanatate nici politia nici justitia. Tu nu mai poti de "cei care s-au ajuns" prin munca??? Toti care te contreaza nici macar nu sunt patroni!!! Lucreaza ca angajati la patron!

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Cred că e evident pentru toată lumea că altruismul lui se referă doar la cei ca el, nu se aplică şi pentru cei care nu-i împărtăşesc ideile şi pe care-i consideră aroganţi şi plini de ură. Viitorul nu e stabilit de aşa-zisele elite, ci fix de oamenii de rînd, ăia "proşti". 1% nu pot trage în sus 99% (procente aleatoare), dar 99% pot trage în jos sau frîna acel 1%.

Faptul că nu vreau să ajut o lepră sau un individ care nu vrea să fie ajutat (da, care nu vrea, fiindcă există oameni care nu ştiu, dar sînt dispuşi să înveţe) îl face pe elmar să mă catalogheze ca "duşman", "arogant", "plin de ură". Chestia asta nu doar că nu mă supără, ci mi-e complet indiferentă, mai ales că vine de la un neica-nimeni de internet care nu are nici cea mai vagă idee despre ce fac sau pot face pentru societate. Mi se pare chiar hilar.

Degeaba m-aş apuca să explic ce e aia o investiţie, ce sînt şi cum funcţionează finanţele personale, ce şi cum să înveţi, fiindcă toţi cei ca el o vor da clasic: "ce, bă, vine arogantul ăla să mă înveţe pe mine?!". Şi atunci, întreb: de ce mi-aş pierde timpul cu explicaţii care vor fi ignorate şi luate în rîs în loc să-mi văd liniştit de propria-mi evoluţie?

Editat de ratza
Link spre comentariu

Victor e pensionar. Ratza e in vacanta probabil. La mine e nici 6 dimineata. Insa unii ori sunt dintre asistati, ori o freaca pe banii "firmei".

Acum ceva ani mi s-a spus aici: "noi (era vorba de romani) avem nevoie de bani, nu de sfaturi". M-am oprit a mai impartasi din experienta mea.

Sa va fie bine la toti, ca sa nu va fie rau!

Link spre comentariu

Este penibila contra, ca si motivul. Sa fie primita si de cel de sus, eu sunt OK.

Revine ideea ca un laitmotiv...vezi doamne,altii stau pe forum,dar eu care vin si constat asta,nu stau pe forum (nuuu) ci doar sunt in trecere...eu sunt harnicia intruchipata,iar puturosii pierd timpul pe forum,nu?Cam asta ai vrut sa zici,ca altceva ce?

Fiecare intra pe acest forum pt ca poate,pt ca vrea,pt ca-si permite,pt ca-i place si oricare alt motiv iti vine in minte.Care e treaba ta(la modul generic vorbind) ce face altul,de te simti dator sa precizezi asta?

Link spre comentariu

Va garantez ca exista viata si dupa pensionare :) ...timp disponibil suficient pentru hobby-uri etc .

Exact ceea ce vreau eu! Si iesirea la pensie la max 60 de ani.

@Doru

Eu m-as abtine in locul dumitale. Esti departe de a tine prelegeri la altii. Esti dintre moderatorii care insulta si public si nepublic, si care se baga in prea multe scandaluri la Bodega.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări