dorofteius Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Greu sa explici unora , ca o fabrica sta dupa tine. Automatizarile dupa cum spunea si @doru3160 , presupun electrica electronica, pneumatica si hidraulica. Elmar, daca faceai serviciul asta macar o zi ok, nu te plangeai de bani. Asta muncesc si eu, si iti garantez ca se plateste mai mult decat bine. Dar eu in loc sa ma plang pe aici, pun mana si ma documentez in timpul ala. Nu stau sa imi plang de mila. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Da cine s-a plâns de bani frate ...că m-ați spart!?? Dă-mi un citat scris de mine! Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Viitorul e ca tot timpul o sa apara cate o panarama dinasta care sustine ca era mai bine altfel. Link spre comentariu
morarul Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 ,,Viitorul e ca tot timpul o sa apara cate o panarama dinasta care sustine ca era mai bine altfel." Mare adevar! Big like! Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Da?? Nu știu ce adevăr vezi tu ...într-o afirmație în care jignește pe toți care ar avea altă părere, decât a lui! De unde știe el că nu ne-ar fi fost mai bine altfel..o simte în mațul propriu!? Adică,dacă lui îi e bine ...ar trebui ca toți să nu mai putem de fericire!? Editat Ianuarie 19, 2018 de elmar Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 elmar, ia zi-ne tu cum crezi că ar fi mai bine pentru toată lumea. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Cred că ar fi bine,pentru început ...ca toți să încercăm să ne respectăm ...nu să jignim ! Eu cel puțin, fac eforturi în acest sens...deși sunt atacat din(pe) toate părțile! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Asta e asa,sa fie bine ca sa nu fie rau...ok,si mai departe?Doar asta te supara? Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) A...am uitat,al doilea lucru ar fi ... să renunțați la aroganță și superioritate! Partea cu ”sa fie bine ca sa nu fie rau” să i-o spui lu Hagi, nu mie! Editat Ianuarie 19, 2018 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Poate te-ai luat cu vorba si ai uitat despre ce erai intrebat...sau ca de obicei,te dai impuscat in aripa cand e vorba de spus ceva la modul concret. elmar, ia zi-ne tu cum crezi că ar fi mai bine pentru toată lumea. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Păi, chestia aia am luat-o ca pe o ironie plină de aroganță!Aștept niște propuneri din partea lui, ca mare intelectual/”bazat”...eu sunt un simplu om de rând...fără prea mari pretenții ... Și dacă mă vor convinge ...poate chiar o să fiu de acord cu el! Editat Ianuarie 19, 2018 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 -Din păcate ...de la ăia, de la care ar trebui să găsim înțelegere ...nu găsim decât ură ,minciună și furt! Peștele de la cap se împute! -Nu toți care au o mașină sunt în stare să-și cumpere o mașină nouă la un anumit intreval de timp...dar sunt în stare să-și păstreze mașina în condiții tehnice bune mulți ani...mult mai mulți ani decât niște tineri (unii, chiar teribiliști) care cred că lumea(șoselele) e(sunt) a lor ...și care folosesc mașina ca pe hârtia igienică! E frumos să trimiți pe unii la autobuz, sau să meargă pe jos ...în condițiile în care tu îți permiți să mergi cu mașina nouă și ”nepoluanță”...dar, asta nu e decât un fel de fățărnicie...și de aroganță față de majoritatea oamenilor! -Dacă tu te gândești că ai mașină euro ”10” și n-ai probleme cu această taxă ...asta nu înseamnă că majoritatea românilor ar trebui să exalteze de fericire ...că vor fi nevoiți să-și ducă mașinile la fier vechi...sau să plătească o taxă mai mare ca valoarea mașinii ! -Eu nu mă vait că aș fi ”fomist” ci mă deranjează faptul că toți care se văd cu sacii în căruță ”adoptă” atitudinea lui ”Ratza”! -Deci să nu te aștepți că va fi mai bine pe aici!(cei care ar trebui să schimbe ceva...sunt la fel ca tine!) Ai tupeu acum să ”dai sfaturi”...văzându-te cocoțat pe un sac de bani! Cam așa fac toți...când se văd sus ...uită de unde au plecat!Le e scârbă de toți și toate! Așa e, nu e bine să ajuți ”idioții” ...mai bine să-i furi! Să faci mișto de ei,NU!? -Nu e corect ...ești prost, stai cu venituri mici, ești deștept, îți faci legi să poți să furi/fentezi pe alții! -Asta e o atitudine de zgârcă! -Ți-am mai spus ...asistații social ...iau legal niște bani(foarte puțini)! Pe când unii vor privilegii...și nu-i mai satură Dumnezeu !Dacă au prilejul, bagă mâna adânc și-n sacul ăla mare...care, se tot golește ...că aia care fac bani mulți ...nu prea vor să contribuie,ei își fac legi, care să-i ”scutească”! -De unde știe el că nu ne-ar fi fost mai bine altfel..o simte în mațul propriu!? Adică,dacă lui îi e bine ...ar trebui ca toți să nu mai putem de fericire!? La cate nemultumiri si frustrari ai,cel mai mare dusman al tau esti chiar tu.Sunt doar cateva citate,n-am nici timp,nici rabdare sa le culeg pe toate,dar se vede din ce spui ca problema principala nu sunt dusmanii inchipuiti de care vorbesti,ci invidia fata de cei care nu-ti impartasesc situatia materiala...asta doar daca n-ai fi si tu un baron local,dar din altruism militezi pt egalitate si fraternitate. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Păi, chestia aia am luat-o ca pe o ironie plină de aroganță!Aștept niște propuneri din partea lui, ca mare intelectual/”bazat”...eu sunt un simplu om de rând...fără prea mari pretenții ... Și dacă mă vor convinge ...poate chiar o să fiu de acord cu el! Nu e aroganţă, nici ironie, nici nu sînt intelectual bazat, e doar curiozitate legat de cum ai vedea tu sistemul perfect. Ai o artă de a te fofila în darea răspunsurilor la întrebări cît se poate de clare. Dacă-mi răspunzi, îţi răspund şi eu. Editat Ianuarie 19, 2018 de ratza Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Ei bine...hai să vă spun un secret... să nu mai spuneți la nimeni,Da!?? Pe mine nu mă interesează să-mi apăr onoarea (”de familist” vorba lu nea Iancu) pe acest forum...eu vreau să arăt (să vă arăt) exact ce sunteți în realitate...să arăt ura, disprețul față de ceilalți care nu vă împărtășesc opiniile și crezurile...într-o singură ideie ...dece România merge, așa cum merge! Și prin răspunsurile pline de ură și dispreț ,primite... trebuie să recunosc,chiar am reușit! Acum, ar trebui să vă analizați ...și poate cu timpul, să realizați că trebuie să vă schimbați ...că așa nu mai merge,egoismul și ura vă întunecă gîndirea...iar asta se vede( în mersul lucrurilor) în societatea românească! Editat Ianuarie 19, 2018 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Acum ar trebuie să vă analizați ...și poate cu timpul, să realizați că trebuie să vă schimbați ...că așa nu mai merge,egoismul și ura vă întunecă gîndirea...iar asta se vede( în mersul lucrurilor) în societatea românească! Ok,admitem ca ai dreptate...m-ai facut curios,cum ar trebui sa ne schimbam,si ce ar trebui sa facem? La modul concret evident,ca daca iar o dai la intors cu generalitati,iar o sa spui sa vorbesc cu Hagi. Link spre comentariu
Postări Recomandate