Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

" Viitorul ... "

Postări Recomandate

Vizitator Savada Doru

Atunci sper să ai nevoie de medici cît mai des, să trăiască şi ei bine, dacă tot eşti aşa darnic.

Eu am 59 de ani si rar am avut nevoie de medici .Asa am mai facut cate o analiza,dar am avut rude cu care m-am dus la urgenta si stiu cum e.Si sti care e secretu?

Dimineata mananc bine slana de purcel afumata cu mana mea la care sparg o ceapa.Uneori bag si putin mujdei de usturoi cu ulei.

Pe urma servesc100 de tuica de pruna facuta cu mana mea,apoi plec la teaba.

Pe parcursul zilei servesc cam 2-3 litrii de vin ,bineintales nu pe stomacul gol.

Seara o inchei cu 50 de tuica.

La 59 de ani am toti dintii me si nu am o carie.

Editat de Savada Doru
Link spre comentariu

Eu am 59 de ani si rar am avut nevoie de medici .Asa am mai facut cate o analiza,dar am avut rude cu care m-am dus la urgenta si stiu cum e.Si sti care e secretu?

Dimineata mananc bine slana de purcel afumata cu mana mea la care sparg o ceapa.Uneori bag si putin mujdei de usturoi cu ulei.

Pe urma servesc100 de tuica de pruna facuta cu mana mea,apoi plec la teaba.

Pe parcursul zilei servesc cam 2-3 litrii de vin ,bineintales nu pe stomacul gol.

Seara o inchei cu 50 de tuica.

La 59 de ani am toti dintii me si nu am o carie.

In cativa ani o sa ai vasele inecate in colesterol si ficatul pe butuci. Si cand o sa ti-o dea, o sa ti-o dea bine...

Probabil un AVC, infarct miocardic, poate chiar ciroza etilica...

O lauda nu e ca bei 2 kile de vin pe zi... o lauda e sa nu bei, sa nu fumezi, sa nu bagi grasimi animale saturate cu tona...

Link spre comentariu

Metabolismul la indivizi difera foarte mult. Sunt unii care pot ingurgita cantitati mari de alcool fara urmari si isi adjudeca un merit din asta. La romani este un lucru de lauda sa povestesti cat ai baut. Partea proasta este ca foarte putini stiu ca nimic nu se castiga nimic nu se pierde totul se transforma. Alcoolismul, fumatul (alt lucru de lauda la romani) sau obesitatea vin la pachet cu disfunctia erectila.

Cand "ai la bord ceva" si capacitatea de judecata se diminueaza drastic. Nu-i de mirare de ce la alegeri avem rezultatele care le avem daca mare parte din alegatori sunt alcoolici (cautati pe google sa vedeti cam unde ne situam in clasamentul popoarelor alcoolice). Mi-ar place sa se interzica consumul bauturilor alcoolice in preajma alegerilor electorale.

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce nu-mi spui meseria ta. Ti-am promis ca nu intreb ca sa fac glume sau mistouri, ci sa vad daca esti mandru, si sa inteleg contextul in care, cu meseria ta, in continuare sustii ca nu ti se acorda sanse sau ca nu ai sanse.

Asta cel mult e bugetar sau cine stie poate traieste din ajutoare sociale, nu te uiti cat timp are de pierdut pe forum ?

Daca era el acum angajat la privat sau avea el afacerea lui, crezi ca mai avea timp de elucubrat tampenii pe forum ?

Il lua patronu ala acum de il tavalea pe jos daca il vedea cum pierde timpul aiurea !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări