elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Fac şi ei după chipul şi asemănarea celor care i-au ales. Ar treui să fiţi mîndri că vă lasă liber la dat şpagă. Care ei!? Poate vrei să zici noi!?(adică ...voi) Editat Ianuarie 18, 2018 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Atunci sper să ai nevoie de medici cît mai des, să trăiască şi ei bine, dacă tot eşti aşa darnic. Eu am 59 de ani si rar am avut nevoie de medici .Asa am mai facut cate o analiza,dar am avut rude cu care m-am dus la urgenta si stiu cum e.Si sti care e secretu? Dimineata mananc bine slana de purcel afumata cu mana mea la care sparg o ceapa.Uneori bag si putin mujdei de usturoi cu ulei. Pe urma servesc100 de tuica de pruna facuta cu mana mea,apoi plec la teaba. Pe parcursul zilei servesc cam 2-3 litrii de vin ,bineintales nu pe stomacul gol. Seara o inchei cu 50 de tuica. La 59 de ani am toti dintii me si nu am o carie. Editat Ianuarie 18, 2018 de Savada Doru Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nicio carie, nicio urmă de activitate cerebrală. Continuă aşa, e foarte bine. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Aș e ...când devii prea deștept pentru era asta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Eu am 59 de ani si rar am avut nevoie de medici .Asa am mai facut cate o analiza,dar am avut rude cu care m-am dus la urgenta si stiu cum e.Si sti care e secretu? Dimineata mananc bine slana de purcel afumata cu mana mea la care sparg o ceapa.Uneori bag si putin mujdei de usturoi cu ulei. Pe urma servesc100 de tuica de pruna facuta cu mana mea,apoi plec la teaba. Pe parcursul zilei servesc cam 2-3 litrii de vin ,bineintales nu pe stomacul gol. Seara o inchei cu 50 de tuica. La 59 de ani am toti dintii me si nu am o carie. In cativa ani o sa ai vasele inecate in colesterol si ficatul pe butuci. Si cand o sa ti-o dea, o sa ti-o dea bine... Probabil un AVC, infarct miocardic, poate chiar ciroza etilica... O lauda nu e ca bei 2 kile de vin pe zi... o lauda e sa nu bei, sa nu fumezi, sa nu bagi grasimi animale saturate cu tona... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Metabolismul la indivizi difera foarte mult. Sunt unii care pot ingurgita cantitati mari de alcool fara urmari si isi adjudeca un merit din asta. La romani este un lucru de lauda sa povestesti cat ai baut. Partea proasta este ca foarte putini stiu ca nimic nu se castiga nimic nu se pierde totul se transforma. Alcoolismul, fumatul (alt lucru de lauda la romani) sau obesitatea vin la pachet cu disfunctia erectila. Cand "ai la bord ceva" si capacitatea de judecata se diminueaza drastic. Nu-i de mirare de ce la alegeri avem rezultatele care le avem daca mare parte din alegatori sunt alcoolici (cautati pe google sa vedeti cam unde ne situam in clasamentul popoarelor alcoolice). Mi-ar place sa se interzica consumul bauturilor alcoolice in preajma alegerilor electorale. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nu suntem în topul alcoolicilor ...dar, sigur suntem în topul cu cei mai mulți dușmani pe cap de locuitor! Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nu inteleg de ce nu-mi spui meseria ta. Ti-am promis ca nu intreb ca sa fac glume sau mistouri, ci sa vad daca esti mandru, si sa inteleg contextul in care, cu meseria ta, in continuare sustii ca nu ti se acorda sanse sau ca nu ai sanse. Asta cel mult e bugetar sau cine stie poate traieste din ajutoare sociale, nu te uiti cat timp are de pierdut pe forum ? Daca era el acum angajat la privat sau avea el afacerea lui, crezi ca mai avea timp de elucubrat tampenii pe forum ? Il lua patronu ala acum de il tavalea pe jos daca il vedea cum pierde timpul aiurea ! Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Asta cel mult e bugetar sau cine stie poate traieste din ajutoare sociale, nu te uiti cat timp are de pierdut pe forum ? Nu serios!? Ai experientă în domeniu ...sau o spui din proprie convingere! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) https://www.romania-insider.com/romania-ranks-first-eu-consumption-illicit-alcohol/ https://www.romania-insider.com/report-romanians-among-europes-heaviest-drinkers/ Editat Ianuarie 18, 2018 de ratza Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Da...știri de astea negative în care România trebuie să fie pe primul loc! Fac și eu o ”cercetare” unde România trebuie să iasă pe primul loc ...”băutorii de alcool pe veceu”! Editat Ianuarie 18, 2018 de elmar Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 @elmar, du-te tata sa faci ceva util societatii ! Nu mai arde gazu' aiurea, produ si tu ceva in viata asta ! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Cică "ştiri negative în care România trebuie să fie pe primul loc". Avem chiar mai sus un exemplar care drojdeşte 150ml de ţuică şi 2-3 litri de vin zilnic. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Acu mă duc să fac un amplificator HI-Fi .... Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Ce interes bre? Cu ce ne preseaza tarile arabe? Imi pare rau, n-ai inteles! Link spre comentariu
Postări Recomandate