liuro Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Buna seara. Am o combina muzicala Aiwa si am probleme cu telecomanda. De fapt functioneaza doar o comanada din toate. Imi puteti spune daca se poate remedia aceasta defectiune? Cel mai mult ma intereseaza sa pot controla sonorul care nu merge nici din buton(defect mai vechi). Sau se poate adapta alta telecomada? Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Incercati cu ea desfacuta si alimentata sa faceti contact pe placa in dreptul butoanelor care nu functioneaza cu o bucatica de staniol asezata pe varful degetului,daca asa merge cautati la magazinele de electronice pastile de grafit pentru telecomenzi si lipiti cate o pastila peste pastilele vechi care si-au pierdut proprietatile conductive,avand in vedere ca este o telecomanda mai greu de gasit fata de cele de tv. Va dau o poza externa pentru a nu se considera reclama,dar gasiti si in Romania kit reparare telecomanda Sau se mai poate folosi vopsea conductiva electric. Link spre comentariu
liuro Postat Ianuarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Am incercat cu o folie de staniol si functioneaza ca noua , am sa caut si ce mi-ati recomandat. Multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Eu mai folosesc folii metalizate recuperate din tastaturi de PC defecte. Decupezi un pad argintat încadrat într-un pătrat din folie, ceva mai mare decât grila de carbon a telecomenzii și îl fixezi cu scoci deasupra. Am telecomenzi care au ani de zile astfel reparate... Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Am incercat cu o folie de staniol si functioneaza ca noua , am sa caut si ce mi-ati recomandat. Multumesc pentru ajutor! Cu placere,un filmulet cum se face: Link spre comentariu
liuro Postat Ianuarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 @validae Si metoda d-voastra este la indemana. Multumesc pentru sugestie. @valivoi Multumesc si pentru filmulet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum