Vizitator night_watch3r Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 buna ziua. scriu o lucrare despre centrlale telefonice Philips IPC 100.daca e cineva care a lucrat in telefonia fixa si sa-mi spuna despre ce fel de modulatii ar fi mai bine sa scriu in lucrarea de fata.multumesc anticipat. Link spre comentariu
Craciun Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Modulatia impulsurilor in cod ( PCM=Pulse Code Modulation sau MIC in franceza sau romana). Link spre comentariu
Vizitator night_watch3r Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 multumesc de sugestie, ma gandeam sa scriu despre modulatia asta, da am asteptat sa vad ce zice si lumea, daca se potriveste cu ce ma gandeam eu.sa mai scriu si despre alte modulatii? ce zici? Link spre comentariu
Craciun Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Pentru voce si semnalizari de abonat si intre centrale doar aceasta modulatie este folosita , pentru semnale de date pe partea de acces si transfer de date (de ex. ADSL, etc )se folosesc si alte tipuri de modulatii (QAM , s.a.) dar care nu implica centrala ci doar echipamentele IT. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum