Blacksmith Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Nu e vorba de bani, la suma asta.... Cablajele merg la pop_any44. Imi pare rau. Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Ok, să le folosească cu placere. Link spre comentariu
Vizitator aldamar Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Nu e vorba de bani, la suma asta.... Cablajele merg la pop_any44. Imi pare rau. Urat ai procedat!Si eu sunt nou pe forumul asta si m-am lovit de aceeasi rautate a unor colegi vechi. Ce-i daca era nou,el te-a solicitat primul,nu colegul pop_any44. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Calm,baieti!...Vanzatorul e suveran!....a oferit un refuz politicos asa ca....acceptati! Link spre comentariu
Vizitator aldamar Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Eu sunt foarte calm,doar ca am vazut o nedreptate care sare-n ochi...si...sarea-n ochi ustura. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Calm,baieti!...Vanzatorul e suveran!....a oferit un refuz politicos asa ca....acceptati! Scurt si concis. Deci sa depasim momentul. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Da, stiu. Pentru unii pare urat ce am facut. Mai ales pentru cei noi care nu stiu cum e treaba pe aici. Daca userul rego e un om serios si bine intentionat va trebui sa ma scuze dar si sa ma inteleaga. Pe acest forum sint cativa oameni de-a dreptul bolnavi mintali. Adica cei care sint banati regulat. Unii dintre ei isi doresc chiar moartea colegilor de forum. Altii intra pe forum doar pentru a manipula lumea. Unul chiar a recunoscut asta din greseala. In acest caz va rog sa ma scuzati dar nu vreau sa ma implic cu persoane care prezinta o oarecare nesiguranta. Si mai e o chestie. E cineva (una dintre clone) care imi tot cere telefonul din cand in cand. Eu nu am telefon ! S-au adunat cateva motive care care nu imi plac. E adevarat, nu se va sti niciodata daca am refuzat un om serios sau nu, dar nu vreau sa-mi asum riscuri. Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Nu-I problema din partea mea. Am înțeles și nu am nimic de comentat. Fiecare e liber să aibă păreri și trebuie să respectam asta, chiar dacă nu ne este pe plac. Am cerut un telefon sau o adresă de email pentru ca nu mergea să dau mesaj vânzătorului. Am mai făcut un proiect de pe saitul lui și eram curios de acest amplif. Era proiectat chiar de el și a mers la prima cheie. Link spre comentariu
Mark S Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Sint atat de mici incat nu se vede nimic in poza. M-am uitat cu lupa si scrie MOW pe ei. Te rog sa-mi spui daca ii vrei, pentru ca asteapta altcineva sa ii ia. Multumesc ptr poza! Ceva nu inteleg, marcati MOW am si eu, dar nu apar in cataloagele Philips sau NXP...MOp ar trebui ( cu "p" mic ). Probabil sunt produsi de Infineon...au caracteristici un pic diferite fata de cei NXP. Chiar si asa, imi trebuiesc multi, in jur de 50... Nu e problema, multumesc inca odata ptr gest. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 (editat) Ok, nici o problema, Mark S. Mersi ca mi-ai spus ! Urasc cand oamenii intreaba de ceva iar dupa ce le dau raspunsul nu mai zic nimic daca nu le vrea. Eu nu ma supar daca omul refuza, ca doar nu am facut nici un contract, a fost o simpla intrebare ! Dar mor cand sint luat de prost si trebuie sa astept un raspuns care nu mai vine niciodata. Am vrut sa clarific asta. Editat Ianuarie 9, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Expediate astazi. Va invit sa va spuneti parerea (buna sau rea) dupa ce le primiti. Link spre comentariu
MVS Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Produsele ambalate foarte bine. Vanzator serios. Recomand. UP de la mine. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Am primit coletul cu tranzistorii. Produsele ambalate foarte bine. Vanzator serios. Recomand. UP de la mine. Link spre comentariu
saptemari Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 (editat) Am primit azi coletul. Impachetat foarte bine, totul de lauda. Multumesc! Editat Ianuarie 13, 2018 de saptemari Link spre comentariu
helyon Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Salut! LT1028, ambele, doresc sa le cumpar, daca mai sunt disponibile. Astept mp. Link spre comentariu
Postări Recomandate