Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand toate piesele mele ! Ma las de electro.

Blacksmith

Postări Recomandate

Vizitator aldamar

Nu e vorba de bani, la suma asta....

Cablajele merg la pop_any44.

Imi pare rau.

Urat ai procedat!Si eu sunt nou pe forumul asta si m-am lovit de aceeasi rautate a unor colegi vechi.

Ce-i daca era nou,el te-a solicitat primul,nu colegul pop_any44.

Link spre comentariu

Da, stiu. Pentru unii pare urat ce am facut. Mai ales pentru cei noi care nu stiu cum e treaba pe aici.

Daca userul rego e un om serios si bine intentionat va trebui sa ma scuze dar si sa ma inteleaga.

Pe acest forum sint cativa oameni de-a dreptul bolnavi mintali. Adica cei care sint banati regulat. Unii dintre ei isi doresc chiar moartea colegilor de forum. Altii intra pe forum doar pentru a manipula lumea. Unul chiar a recunoscut asta din greseala. In acest caz va rog sa ma scuzati dar nu vreau sa ma implic cu persoane care prezinta o oarecare nesiguranta.

Si mai e o chestie. E cineva (una dintre clone) care imi tot cere telefonul din cand in cand. Eu nu am telefon !

S-au adunat cateva motive care care nu imi plac.

E adevarat, nu se va sti niciodata daca am refuzat un om serios sau nu, dar nu vreau sa-mi asum riscuri.

Link spre comentariu
Vizitator rego

Nu-I problema din partea mea. Am înțeles și nu am nimic de comentat. Fiecare e liber să aibă păreri și trebuie să respectam asta, chiar dacă nu ne este pe plac. Am cerut un telefon sau o adresă de email pentru ca nu mergea să dau mesaj vânzătorului.

Am mai făcut un proiect de pe saitul lui și eram curios de acest amplif. Era proiectat chiar de el și a mers la prima cheie.

Link spre comentariu

Sint atat de mici incat nu se vede nimic in poza. M-am uitat cu lupa si scrie MOW pe ei.

Te rog sa-mi spui daca ii vrei, pentru ca asteapta altcineva sa ii ia.

DSC02004.jpg

Multumesc ptr poza! Ceva nu inteleg, marcati MOW am si eu, dar nu apar in cataloagele Philips sau NXP...MOp ar trebui ( cu "p" mic ). Probabil sunt produsi de Infineon...au caracteristici un pic diferite fata de cei NXP. Chiar si asa, imi trebuiesc multi, in jur de 50...

Nu e problema, multumesc inca odata ptr gest.

Link spre comentariu

Ok, nici o problema, Mark S. :)

Mersi ca mi-ai spus ! Urasc cand oamenii intreaba de ceva iar dupa ce le dau raspunsul nu mai zic nimic daca nu le vrea. Eu nu ma supar daca omul refuza, ca doar nu am facut nici un contract, a fost o simpla intrebare ! Dar mor cand sint luat de prost si trebuie sa astept un raspuns care nu mai vine niciodata. Am vrut sa clarific asta.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări