yo9hrb Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Un pret la torurile de ferita, la gramada, te rog. Multumesc. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Din pacate torurile au fost deja comandate de cineva.... Urmeaza sa le fac pretul, daca se razgandeste esti urmatorul pe lista. Tot ce e cu gri in lista sint deja comandate. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 M-ar fi interesat pe mine acei BF998 produsi de NXP. Cei de la Infineon au alte caracteristici. Sunt doar 7? As fi vrut mult mai multi, in jur de 50. Totusi, o poza se poate? Sau nu neaparat poza, important e ce scrie pe ei. Sint atat de mici incat nu se vede nimic in poza. M-am uitat cu lupa si scrie MOW pe ei. Te rog sa-mi spui daca ii vrei, pentru ca asteapta altcineva sa ii ia. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 (editat) Condensatori 10.000 uF / 63V (4 buc.) Vishay BC Components (luati de la Mouser). Datasheet: https://www.vishay.com/docs/28346/051053pe.pdf Sint noi, nefolositi, dar au fost lipiti o data pentru teste. Am vrut sa fac o sursa de amplif dar m-am razgandit. Pret: 75 lei toti. E pacat sa zaca la mine pe raft daca nu-i folosesc... P.S.: S-a mai updatat si lista din primul post cu preturi. Edit: S-au dat ! Multumesc. Editat Ianuarie 8, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 (editat) Nu ai cumva bobine de radiofrecventa, ma intereseaza sirma izolata cu matase. Editat Ianuarie 8, 2018 de icar Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Nu am, imi pare rau. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Salut, ai PM si de la mine! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 (editat) Precizez si aici: Toate rezistentele, condensatori, diodele, si cateva integrate sint deja promise la oameni. Sa vad ce rezolv cu ei si daca se elibereaza va anunt. Editat Ianuarie 8, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 (editat) S-a updatat lista din primul post la zi: - ce e cu gri s-a dat - ce e cu rosu e in negocieri Si mai am ceva preturi de adaugat... Mai am de dat si 2 cablaje pentru Amplificator NMOS200. 30 lei amandoua. E un amplificator chiar bun, merge din prima si se aude foarte bine. Cel care l-a proiectat zice ca are 200W/4R dar eu as zice 150W/4R. Astazi am expediat 3 colete... Editat Ianuarie 9, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Mai am de dat si 2 cablaje pentru Amplificator NMOS200. 30 lei amandoua. Salut,le vreau eu dar nu pot trimite mesaj. Lasa-mi un nr de telefon sau adresa de e-mail. Multumesc. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Ti le-as da cu mare placere, dar esti membru elforum de... 1 ora, si nu prea stiu ce incredere sa am. Telefon nu am. Nu folosesc asa ceva. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Salut Daca imi trebuie mie cablajele mie mi le dai? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Da. Cu conditia sa nu le iei pt prietenul de mai sus... Numele, dresa, modalitate de plata, modalitatea de transport, pe privat.... Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Ti le-as da cu mare placere, dar esti membru elforum de... 1 ora, si nu prea stiu ce incredere sa am. Telefon nu am. Nu folosesc asa ceva. Pot plati in avans contravaloarea lor si a transportului. Nu e problema din partea mea. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Nu nu le iau pentru Fiul meu ca ”material didactic„ Link spre comentariu
Postări Recomandate