Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand toate piesele mele ! Ma las de electro.

Blacksmith

Postări Recomandate

M-ar fi interesat pe mine acei BF998 produsi de NXP. Cei de la Infineon au alte caracteristici. Sunt doar 7? As fi vrut mult mai multi, in jur de 50. Totusi, o poza se poate? Sau nu neaparat poza, important e ce scrie pe ei.

Editat de Mark S
Link spre comentariu

Daca e un caz similar cu asta ( multe sute de SMD-uri ), negociez si cu tine pana ajungem la un compromis.

PS: Daca nu te abtii, te conving eu sa o faci :)

OK Boss!!!

Link spre comentariu

Mark S, desigur. Dar trebuie sa astept un pic, ca mi-a cerut cineva preturile la toate rezistentele si conzii si... e ceva de munca.

Revin.

Noi,,ceilalti, care urmarim acest topic si vrem sa cumparam, nu trebuie sa stim acele preturi? Trebuie sa fim si noi":cineva" pentru a putea cumpara ceva?

Cu riscul de a fi sanctionat:

Marian ......ai spus sa tac.. am tacut.....dar .nu este normal .

Se fac afaceri pe sub mana? Am spus ca vreau si eu sa cumpar ceva.

Trebuie sa facem cerere pentru preturi? Cum spune mai sus: ......trebuie sa astept un pic, ca mi-a cerut cineva preturile la toate rezistentele si conzii si... e ceva de munca.

Frumos.

Boss, nu mai intru aici.

Link spre comentariu

Du-te in pace !

Da se fac afaceri pe sub mana coordonate de Dragnea si PSD !

Nu mai intra, ca tie oricum nu-ti vand nimic !

@ Ceilalti : Va raspund indata ce fac calculele. Nu aveti grija, ca nu uit pe nimeni (nici de aici nici de pe privat).

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

PINTI imi testezi indulgenta si s-ar putea sa se epuizeze, treaba ta...

Nici o postare nu a fost stearsa si nici editata ( Validae poate confirma daca in mine nu aveti incredere ), toate sunt ascunse ca sa nu mai poata fi vazute de nimeni ( doar eu, Validae si Vasile le putem vedea ), si sa se termine cu scandalul.

N-am umblat la ele tocmai pentru transparenta, iar tu nu ai specificat nimic concret referitor la ce te-ar interesa, te-ai tot bagat insa in seama pe tema regulamentului. In schimb Florin spre exemplu a cerut elementele SMD pasive, Mark niste tranzistori, Saptemari alti tranzistori, n-am nici o indoiala ca Dudi se va intelege cu toti, nu-i om rau si nici lacom.

O spun pentru ultima oara si vreau sa fie clar pentru toata lumea, am inteles complexitatea situatiei de fata si de aici si indulgenta mea, daca as fi mers pe sanctiuni, sunt mai multi care acum ar fi fost deja in vacanta.

Am incercat sa inteleg pe toti, dar hai sa terminam cu circul, Dudi a pus o poza la gramada, eu unul atat imi doream, era o chestie de principiu, si daca ar fi fost sa ma intereseze ceva n-as fi cerut poze cu smd-uri, am incredere in el, dar nu ma intereseaza sa profit de asemenea ocazii, e tot o chestie de principiu. Aveti deja un excel cu o lista de componente, va puteti alege de acolo ce va intereseaza, si va faceti preferintele cunoscute aici sau pe PM.

Deci DA, as fi preferat lista completa cu preturi, ca asa cere regulamentul, dar am inteles dificultatea pusa de numarul mare de repere asa ca ii acord timpul necesar sa-si puna lucrurile la punct ( daca as fi inchis topicul de la bun inceput, n-am nici o indoiala ca ar fi existat destui sustinatori ai sintagmelor "marian e un tiran, marian abuza, marian nu e rezonabil, etc.").

PS: Anuntul asta nu-i tocmai un precedent, dar nu vreau sa intru in detalii din respect pentru cineva anume.

Spor.

Link spre comentariu

M-ar fi interesat pe mine acei BF998 produsi de NXP. Cei de la Infineon au alte caracteristici. Sunt doar 7? As fi vrut mult mai multi, in jur de 50. Totusi, o poza se poate? Sau nu neaparat poza, important e ce scrie pe ei.

Din pacate doar 7 am. Costa 20 lei toti. Maine iti fac poze.

--------

Edit:

Am updatat link-ul din prima postare cu preturile la rezistente si alte cateva care mi s-au mai cerut. Nu am terminat...

Intotdeauna in link-ul din primul post veti gasi ultima versiune updatata.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Salut,

imi poti da si mie un pret pt 2SC5171 si 2SA1930?

Numai atitia ai?

Pe privat daca se poate.

PS: Success acolo unde pleci!

Europa sau Americi?

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Nu plec bre nicaieri. Plec doar la tara, in natura.... Si vreau sa-mi schimb si alimentatia, sa mananc mai sanatos, somon si alte alea... d-aia le vand. :rade:

Ai mesaj privat ! :limb:

P.S: Am updatat lista cu preturi la toti tranzistorii... Mare branza nu e... Mai mult aia RF e ceva de ei...

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Ok,

Mesaj privat in care sa specifici exact ce vrei, modalitatea de transport preferata (posta/curier, ramburs/in cot), si numele, adresa.... De luni pot sa expediez.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări