Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand toate piesele mele ! Ma las de electro.

Blacksmith

Postări Recomandate

Da, la producatori pe site si la cerere.

De exemplu, m-a intrebat cineva azi de un ADC ADS5510. L-am gasit pe net foarte greu la vreo 30$. Eu il dau cu 35 lei...

Ce sa fac, sa ma apuc sa desfac toate astea sa le fac poze ? (intrebare retorica)

depozit.jpg

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Ce sa fac, sa ma apuc sa desfac toate astea sa le fac poze ? (intrebare retorica)

Dudi pui lucrurile intr-un mod prea negativist, nu ti-am cerut niciodata sute de poze, nu ti-am cerut niciodata sa fotografiezi fiecare componenta in parte, evident ca ar fi absurda o astfel de cerere, ti-am cerut sa faci exact ce ai facut deja la #24, o poza la gramada ( de 2 ori am scris asta ), si stii de ce? Pai nu pentru ca poza aia ar spune mare lucru, ci pur si simplu asa din bunavointa ta, sa arati ca esti dispus sa nu pui pe nu in fata ( adica e o chestie de principiu ), din punctul meu de vedere capitolul poze este rezolvat acum.

La preturi ai deja un excell bine structurat, puteai sa treci de la bun inceput in el si preturi, categoric ti-ar fi luat mult mai putin timp decat sortarea componentelor in sine. Sio aici e tot o chestie de principiu, sa arati disponibilitate, ca pana la urma e tot interesul tau sa vinzi ( si sunt convins ca ai sa vinzi ).

Inchei cu un comentariu usor offtopic, zici tu ca te lasi de electronica dar nu-i asa simplu crede-ma, Doamne fereste de probleme de sanatate, ca altfel revii vrei, nu vrei :)

Spor la vanzare si te rog evita insultele.

____________________________________________________________________________________________________________________

PINTI evita te rog sa mai amintesti de regiuni si personaje politice in stil peiorativ, nu tolerez asemenea discriminari!

Nu-si bate nimeni joc de nimeni, rezolv eu totul si fara scandal.

Link spre comentariu

Pai ce sa fac, raspund asa cum mi se raspunde...

Puteam sa trec si preturile de la inceput, dar nu mi-a dat prin gand ca o sa le vand.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Nu faci asta, cel mult castigi o satisfactie de moment, dar pe termen lung iti atragi numai probleme, in afara poate de Validae, nimeni altcineva de pe forum n-a trebuit sa inghita mizeria pe care eu am inghitit-o, chiar si de la colegi moderatori, o fac fara sa ma cobor la acelasi nivel pentru ca nu ma ajuta cu nimic sa injur :)

Daca nu sunt pe faza eu, in cel mai rau caz ignori, ori ma cauti pe messenger si intru si rezolv.

PS: O sa sterg postarea asta a mea, si probabil si pe cealalta de mai sus tot a mea, dar mai tarziu, deocamdata vreau sa ma asigur ca se calmeaza lucrurile si se lamuresc anumite chestiuni.

Link spre comentariu

Este in regula.

Am mai spus si repet: daca deranjeaza postarea mea, se poate sterge. Nu tin neaparat sa vand ceva. Nu traiesc din asta.

Dar eu zic ca o sa se completeze si cu poze si cu preturi pe masura ce intreaba lumea de ele.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Pun si eu un mic offtopic

Ideea cu acel excel e alta, e facut ca inventar la toate componentele luate cu timpul si tinute in cutii

Din cauza asta nu are preturile puse ca atunci nu l-a interesat sa le vanda. Spun asta ca si eu am cautat la el o data niste rezistente de care aveam nevoie si m-am uitat in acest excel.

Link spre comentariu

Imi pare rau sa aud ca,cineva renunta la pasiunea sa,asa am renuntat si eu la electronica acum 22 ani.Multa sanatate.

Editat de valivoi
Link spre comentariu

Nu va pun sa cautati la diverse magazine.

Fiecare componenta are trecut magazinul de unde e luata si codul piesei. Intri pe magazin, bagi codul, si vezi pretul.

Valivoi, am facut tot ce am putut in domeniul asta, acum e timpul sa merg mai departe. :) Ar fi prea monoton sa fac doar electronica in viata asta.

Da, Florin, acum lucrez la asta si iti zic dupa ce fac preturile.

Link spre comentariu

Maxente am inteles asta, ceea ce eu vroiam sa zic este ca excelul poate fi editat, i se poate adauga rubrica de preturi, fireste ca nu se face batand din palme, si nici nu cer asta.

PINTI te-ai facut inteles, repetand aceeasi chestie la nesfarsit nu obtii mai mult.

Este vorba despre o situatie mai putin intalnita aici la vanzari, foarte multe componente SMD, adica foarte mici si ieftine, nu-i asa simplu si rapid cum pare sa alcatuiesti o lista completa de produse cu stoc si preturi asa cum sunt la marile magazine, de aici si indulgenta mea.

Pentru toata lumea:

Bazarul nu-i totusi bodega, deci o sa va rog sa va abtineti, fie va intereseaza ceva, va faceti o lista si i-o comunicati autorului pe topic sau in PM ( n-am nici o indoiala ca o sa va intelegeti la pret ), fie taceti!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări