Blacksmith Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Lista mea de piese noi: https://drive.google.com/file/d/19IkefL4NwkH9em078wad2j-NpFzg2zhD/view (updatata la zi) Cum am zis si in titlu... imi ajunge cata electronica am facut, asa ca vand tot si imi vad mai departe de viata. Daca doriti ceva din lista mea de piese imi ziceti si va dau. Vedeti ca lista are mai multe pagini cu mai multe categorii de componente. Pretul este cel de pe site-urile de unde le-am luat (TME, Comet, Mouser...). La cerere pot face poze la orice componenta doriti. Imi dati lista cu ce va intereseaza si va spun eu pretul final. Trimit cu posta sau curier, cum doriti, cu ramburs, cu plata in cont... Editat Martie 7, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Lista cu preturi nu... Poze macar la gramada nu... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Te rog sa specifici un pret pentru toate componentele , sunt interesat .Pe bune . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Marian, O sa pun niste poze la gramada, dar nu ma pune sa fac la o mie de componente la fiecare in parte. Iar preturile la fel... Dar pretul e ala care e la TME pe site sau de unde le-am luat. Hai sa fim rezonabili. Si preturile si pozele sint pe site la producator. Victor, Lasa-te de glume. Editat Ianuarie 5, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
cipcirip Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Ce s-a intamplat, man ? Te lasi de meserie sau pleci din tara ? Oricum, succes in continuare ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Nu s-a intamplat nimic. Chiar imi merge din ce in ce mai bine. Dar m-am saturat... Doar n-o sa-mi ocup toata viata cu electronica... mai sint si alte chestii frumoase in viata de facut. Dar hai sa nu facem offtopic. Scrieti doar daca doriti ceva. P.S: Inainte de a trimite orice comanda veti primi poze reale cu ce cumparati. Editat Ianuarie 5, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Hai cu prețul pe absolut toate componentele o dată ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Pai eu am in vedere doar preturi rezonabile specifice preturilor de tip lichidare solduri , sub / egale cu preturile : Alibaba / TME / Mivarom / Adelaida etc . Imi pot achizitiona si singur componentele necesare la preturi absolut avantajoase pentru mine , dar eu astept un pret absolut decent " en gross " pentru toate componentele declarate ca fiind disponibilizate , pentru motivul real cel de retragere din activitate . Cel putin eu asta am inteles si ca urmare asta doresc ... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Momentan las doar un avertisment verbal: Cine se mai baga in seama neintrebat o incaseaza negresit, indiferent ca are 10 sau 5000 de postari!!! LE: Validae, nu-mi mai ascunde propriile postari pe sectiunea mea, pe bune?!!! Aici nu-i bodega sa ascundem totul la gramada... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Am bifat tot offtopicul în viteză, că deja începuse să fiarbă borhotul în clona aia.....ori nu ți-am observat postarea, ori probabil am operat în timp ce postai. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Mersi de curatenie. Maine voi pune poze si zilele care urmeaza incerc sa fac preturi la fiecare... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Ai deja excelul ala destul de bine facut, doar ii adaugi categorie de preturi si treci la fiecare suma dorita apoi il repostezi. Poze faci la gramada pe categorii, adica o poza cu o cutie de rezistente, alta cu conzi, alta cu diode, etc... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 6, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Puteti arunca la cos anuntul meu, ca nu pot sa faca ceea ce mi se cere: poze si preturi la sute de componente, as pierde zile intregi si nu e acceptabil. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Poze faci la gramada pe categorii, adica o poza cu o cutie de rezistente, alta cu conzi, alta cu diode, etc... Ce anume nu se intelege de aici? Sincer... Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 (editat) Preturi si poze avem si noi? Editat Ianuarie 6, 2018 de PINTI Link spre comentariu
Postări Recomandate