Gabriel_S Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Va salut. La televizorul din titlu am nevoie de soft. Placa de baza TP.S506.PB801 Ecran V400HJ6-PE1 Nu am interfata pentru upload soft, ma poate ajuta cineva, contra cost, sa-mi uploadeze dump-ul intr-o memorie? Cu stima! Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) "La televizorul din titlu am nevoie de soft." La ce'ti trebuie software daca nu ai ... interfata ? Du'l la un concitadin din ... KN34AK http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=8506.0 Editat Ianuarie 5, 2018 de leoncris Link spre comentariu
blacired Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 un postal3 de la colegul nostru din arad, taxdoru, va ajuta, si nici nu e scump, chiar l-a ieftinit acum... Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Sau un CH341 ca'i si mai ieftin si merge rescris chiar pe MB.. Link spre comentariu
blacired Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 sau un rt809h ca-i mai scump - de n-am inca nici eu - manincel mita.. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Eu nu ma mai ocup de depanare decat ocazional, asa ca sa investesc in programatoare chiar nu se justifica. Poate vrea cineva din fratiile voastre sa ma ajute. Multumesc Editat Ianuarie 5, 2018 de YO9IGS Link spre comentariu
surubarila Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Sanatate permanenta ! Eu te ajut , daca esti Sandeel , cel a carui poza de "profil" e tot un TV cu purici.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Te ajut eu . Maine iti pun in privat ce ai nevoie . Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Sanatate permanenta ! Eu te ajut , daca esti Sandeel , cel a carui poza de "profil" e tot un TV cu purici.... nu are cum sa fiet tot el,deoarece sandel are programator experienta este suma greselilor facute" Membru activ 377 posts Locatie:Caras Severin Posted Yesterday, 15:24 PM Buna ziua Nu vrea sa ia telecomanda, nu recunoaste nicio telecomanda As dori daca se poate sa ma indrumati si pe mine.Consider ca este afecatat softul spi flashului, La.m dat jos cu postalul si l.am rescris, insa aceeasi problema. Daca considerati ca este softul afectat, va rog sa ma ajutati cu un dump spi flash, pt. acest sasiu .Mentionez ca am cautat dupa seria ecranului dar nu stiu de unde sa o iau.Atasez mai jos schema sasiului. Sanatate permanenta ! Eu te ajut , daca esti Sandeel , cel a carui poza de "profil" e tot un TV cu purici.... https://www.elforum.info/topic/129676-philips-32pfl5403d12-sasiu-q5222e/ Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Te ajut eu . Maine iti pun in privat ce ai nevoie . ii trimiti in privat o memorie programata ? ce au evoluat si forumurile , au deja facilitati super Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 ii trimiti in privat o memorie programata ? ce au evoluat si forumurile , au deja facilitati super Cred ca a vrut sa spuna "Maine iti Spun in privat ce ai nevoie", la halit pe S.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 (editat) Am spus clar ca o sa-i trimit dump . Daca nu ne spune din ce zona este se alege cu un dump . Pot sa-i dau si o memorie gata scrisa ,dar nu stiu (stim ) unde sa o trimit . Ce va mai place . . . . la cate unii . . . . . . . . . . Editat Ianuarie 6, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 (editat) Ce va mai place . . . . la cate unii . . . . . . . . . . Eu asa am dedus ca vrei sa ai spui in privat ce are nevoie(pentru a rescrie flashul 25Q32), altminteri cu dumpul ce sa faca daca a spus foarte clar ca nu vrea sa "investeasca in programatoare"....., daca am dedus gresit imi cer scuze....... Editat Ianuarie 6, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 (editat) Hai sa facem un colocviu ; Scriem toti cate o memorie si asteptam comunicarea locatiei unde sa trimitem PACHAGE . 30 ron !!!!!!! . platesc eu toata gargara . Programatorul CH341 costa 30 ron la optimusdigital :https://www.optimusdigital.ro/ro/programatoare/479-programator-de-memorie-ch341a.html?search_query=ch341&results=1. Stie cineva dintre voiu ce easte ala colocviu ? Editat Ianuarie 6, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum