v67 Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 ma bucur ca optati pentru varianta legala eu cred ca urmatorii pasi sunt acestia sesizat protectia consumatorului-nu stiu daca au profesionisti solicitati o firma cu atestat ANRE ei vor monta acel analizor cu viza metrologica valabila -se fac mai multe inregistrari(atrageti in aceasta actiune mai multi vecini) sa speram ca lucrurile ramin sa fie rezolvate de protectia consumatorului (cu asta se ocupa ,pentru asta sunt platiti de noi) Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 (editat) Ati vazut si cu creditele in franci elvetieni?Daca unul nu ridica capul si stateau cu capul plecati toti, cum ar fi ramas acum?Scuzati offtopicul. Editat Ianuarie 7, 2018 de valivoi Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 (editat) Sunt curios ce rezolva initiatorul topicului...........tot ce recomandati dv-stra.,functioneaza in tari cu oameni normali,care stiu sa isi ceara drepturile si sa si le apere.A nu se face confuzie intre drepturi si pomeni electorale! Chestiunea cu francul elvetian este din cu totul alt film...........acolo au fost implicati rechinii imobiliari,care,intamplator,sunt prin diverse partide..........si in functii destul de inalte. Daca voi credeti ca firmele care au suferit pierderi importante datorita tziganiilor celor de la Enel au stat si nu au facut nimic,va inselati............doar ca se lupta cu morile de vant. Editat Ianuarie 7, 2018 de alex.cselenyi Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 In acest caz ne meritam soarta si eu nu voi mai participa in acest subiect.O zi buna. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 (editat) Poate nu m-am exprimat eu foarte corect.Trebuie facuta sesizarea la furnizor si la OPC.........da' sa nu sperati remedierea problemei.Toata reteaua energetica a tarii este pe butuci........nici macar nu este intretinuta,daramite sa se faca investitii pt. modernizare.Si principalul vinovat este organul de reglementare si control,o institutie a statului roman,unde primeaza interesele de grup,nu cele ale populimii......... on-topic.......cu un AVR nu poti elimina cauza.......supra-tensiunile din retea sunt cauzate de doua fenomene: 1)Supra-tensiuni atmosferice; 2)Supra-tensiuni cauzate de variatia sarcinii pe transformator,care functioneaza la o incarcare mai mare decat cea nominala. Pt. eliminarea consecintelor celor mentionate mai sus,recomand montarea de descarcatoare. Editat Ianuarie 7, 2018 de alex.cselenyi Link spre comentariu
rodanny Postat Ianuarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Legat de reclamtii sunt multe de zis... De exemplu cazul meu concret. Am cerut 10kw trifazic stiti cat mi-au dat pe hartie? Nu cred ca va vine sa credeti... 3kw. Am crezut ca e o grseala am facut cerere de audienta si au zis ca sa se da la "Tara"... 3kw.... O porcarie. Mi-au sugerat ca ma descurc cand se face montarea BMPT-ului ceea ce s-a si intamplat..adica au pus sigurante de 40A. Acum trageti concluziile Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Asta e una din multele modalitati de a se ''scoate'' a baietilor dastepti.Fa tu reclamatie,ca imediat iti inchid ei gura ca ai consumul mult mai mare decat puterea instalata........sunt escroci....si asta cu concursul,dar mai ales cu sustinerea autoritatilor.........in nici o alta tara europeana,din cate stiu eu,nu platesti ''taxa de putere'',taxa care,dealtfel,este ilegala,conform legislatiei europene.Da' explica-le asta baietilor de la Enel sau cum s-o numi,atunci cand iti faci un bransament si te pun sa platesti inclusiv aceasta taxa.Du-te cu actele primite de la ei la protectia consumatorilor si vezi ce realizezi........ Link spre comentariu
rodanny Postat Ianuarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Atentie pana la 15 kw nu se plateste suplimentar...asa ca...nu ma incadram al taxe suplimentare.. dar au zis ca ei nu ofera la trifazic mi mult de 3kw . Ceea ce mi se pare o porcarie...cum 3kw....[ai ce faci cu 3kw trifazic? Iar la monofazic...sa va tineti bine...doar 1,5kw ofera....si atentie sunt la 30 km de Ploiesti....nu in fundul muntelui Dar cum zicea si colegul....au vrut sa nu poti sa faci scandal.... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 De ce crezi că nu-ți oferă putere mai mare ? Fiindcă știu că infrastructura lor nu suportă mai mult, deja liniile pică doar cu consumatorii casnici uzuali.Care fac tot ce pot să-și reducă consumurile, mai schimbă becurile cu leduri, CFL-uri, mai un TV cu leduri....și tot mai sunt fluctuații. Tu crezi că dacă-ți aprobau 10kW și atingeai acel consum, mai aveai mai mult de 170V ? Link spre comentariu
snipson Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Pot sa iti dau eu un UPS de 10 kva, alimentare trifazica(323-440VAC), iesire monofazica. https://www.elforum.info/topic/125224-vand-diverse-ups-piese-cnc/?do=findComment&comment=1535267 Link spre comentariu
rodanny Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Merci Snipson dar prea multe bateriii.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum