Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

legare surse atx in serie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Asa este, merge. Se pot inseria iesirile aceleasi surse sau 2 (ori mai multe) surse separate, la fel ca bateriile. Nu are importanta producatorul sursei, dar e bine sa fie de aceeasi putere ptr ca in cazul unui consum mare, cea de putere mai mica se va arde.

Editat de Mark S
Link spre comentariu

O parere de neprofesionist,dar care functioneaza( incercata de mine) dupa ce am citit cite ceva aici pe forum

Schimbate diodele de pe -12v cu o dioda dubla catod comun (1620rg),intarit cablajul pe traseul -12v si inlocuita sarma de pe inductanta de iesire cu una la fel de groasa ca pe 12v

Astfel am obtinut 3,3v;5v;12v;15v;17v;24v

Asteapta si alte sfaturi

Editat de Sandu 64
Link spre comentariu

Astfel am obtinut 3,3v;5v;12v;15v;17v;24v

15, 17, 24V facand abstractie de vechea masa.

EDIE: @cip ai pus desenul la ce a prezentat @Sandu, la dansul e varianta mai buna pt ca foloseste socul comun.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Mai clar: masa iesirii e (oarecum? sau zdravan?) conectata la "impamantare".

cel putin una din surse va trebui izolata (intrerupta acea legatura), altfel una din surse

va fi scurtcircuitata.

In principiu, secundarul fiind izolat GALVANIC, se pot inseria oricate surse, pe orice tensiuni

(din cele disponibile, desigur). Insa ramane o solutie de urgenta, o improvizatie,

in principal deoarece comportamentul protectiilor poate fi altul decat ne dorim.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări