Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Colectie revista Depanatorul.

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Imi cer scuze,a fost o eroare,rog pe domn moderator sa stearga acest subiect,multumesc anticipat.

Editat de Giorgi tv
Link spre comentariu

Oare cati depanatori ce folosesc SO / programe / scheme piratate gandesc tot asa: nu-i corect, aia e munca lui X sau Y

Revistele alea oricum erau destul de vechi si cred ca le gasesti pe internet, daca nu cumva chiar Tavi le ofera gratuit.

Link spre comentariu

Din cate stiu, Tavi a fost de acord cu postarea in format electronic a revistei pana la nr. 30, inclusiv

Daca nu este asa, imi cer scuze.

Asa este,si eu la randul meu tot de aici de pe elforum le-am luat.

Link spre comentariu

Nu-i ok ce faci.

Aia e munca lui Tavi.

Cum ar fi acum sa nu mai postez scheme , binuri , SM din "colectia" mea , la solicitarile voastre , ca'i doar munca mea , nu ?

Totusi era elegant sa'i ceara acordul de principiu , Daca a facut'o e super OK !

Editat de leoncris
Link spre comentariu

Eu zic ca nu este cazul sa faceti valuri despre copyright.

Nu de alta, dar daca niste firme mari ar fi facut la fel relativ la ce s-a publicat prin Ro, niste "copiraitisti" in discutie ar fi putut ajunge la puscarie iar revistele de profil din zona ar fi continut numai scheme de la Sirius 251 & Co.

In plus, din orice discutie legata de copyright, inevitabil ca electronisti si ca cetateni obisnuiti nu avem decat de pierdut...

Apropo'... poate nu stiti, dar inclusiv softurile (firmware-urile) in sine din TV-uri sau alte produse pot avea un statut similar si deci copierea lor si postarea lor publica ar putea fi supusa acelorasi reguli... care nu cred ca v-ar conveni deloc.

Asa ca mai bine folositi-le si mai ales raspanditi-le cat puteti, dar "keep a low profile", adica... nu faceti valuri, nu va dati mari cu copyright-ul nici macar in certuri sau discutii...

Link spre comentariu

Atata vreme cat sunt publice si mi se da dreptul sa le descarc d'acolo nu'i bai.

(Vezi monitor.net.ru , elektroda , elektrotanya , remont-aud.net , ... )

Aici nu descarcam : filme , software , ... , in scop de comercializare

Link spre comentariu

Depanatorul nu e revista mea

e a lui Badila deci nu trebuie sa imi cereti mie voie

eu am scris doar numerele de la 28 inclusiv pana la 46 ( fara 31 ) plus ceva suplimente - 11 si 12 si alte cateva abureli de suplimente cu scheme

oricum e o revista depasita , nu stiu cati mai repara tv-uri tratate in acele numere vechi ..

Editat de Tavi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări