CBI Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Ok Nexus_3 my bad :smt006 .Rabdare ca nu e material.In cateva zile.@Nemesis asa e nu e greseala dar nu te bucura ca nu sunt pt bas suprem.Vezi qts.Mie mi-au placut ca au o medie 'calda' asa si au basul scurt,putand fi puse aproape de perete fara sa bubuie.Din simulare arata slabute la bas dar in realitate suna destul de bine.Sunt f bune pt sateliti de casa in sisteme multicanal avand un rap pret calitate f bun Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Despre difu asta vorbiti ? http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=662 Daca despre asta nu e greseala de tipar Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Pai eu am zis ca ma bucur c-as putea scoate bas mult din el ?Aveam deja o presimtire in acest sens care mi s-a confirmat cand l-am simulat in winisd --> cica sub 50 hz nu prea poate cobora (decat doar in incinte uriase :rolleyes: ) . Dar totusi......cat de bina s-ar preta pc800 la niste fullrange-uri pe 2 cai mai domestice (deci pt casa ) ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Are suficient bas, eu deja m-am saturat de simulari, simularile le fac doar ca sa acordez incintele la frecventa dorita de mine mai bine zis sa-mi calculez rezonatorul ca in rest nici nu ma uit la grafice. Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Stiu ca simularile nu prea reflecta realitatea insa practic pt mine simularea este singura cale de a-mi face o idee despre capacitatile unui dif pe care nu-l am (fizic) in mana . Acum lasand deoparte simularile , in realitate PC800 reuseste sa coboare la macar la 60 hz (intr-o incinta de......hmm, vreo 15-20l ) ? Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 In incinta de 25L cu tot cu vol difului,ranforsari ,filtre,tub si restu acordata la 45 ,cu tubul pus pe spate si apropiata de perete cam la 50-60cm pot spune ca nu are nevoie de ridicarea joaselor pana pe la 35-40hz.Cu un eq (si aici nu ma refer la baxendalul din maj. amplifurilor se poate face sa sune ca un sub multimedia,auto sau ca o boxa pro).Ca sa nu mai zic ca se pupa de minune cu pct300,care impreuna suna superb,tinand cont de pret.Bineinteles au si cateva neajunsuri,dar la banii astia nu se mai iau in considerare.Cred ca un 22L cu totul este minimul de la care ar functiona cel mai corect.Merge si mai mica dar nu mai poti acorda sub 50.A se lua in considerare ca se pune si fono in boxa si se mai 'mareste' vol. cu cativa L.Sau poti face vtp,exista deja incinta,filtrele acum si difurile,marind semnificativ extensia si cantitatea la joase. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 nu uita ca si camera/amplasamentul influenteaza mult raspunsul.De aceea graficul din winisd sau alte programe nu prea seamana cu realitatea in destule cazuri. Link spre comentariu
m.nyck Postat Iunie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2007 Oricum eu prea multi basi nu cer de la ele pentru ca am boxele frontale pe 10" care bubuie mai mult decat suficient pt. apartament. :weedman: Link spre comentariu
Vizitator tsorin Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Off topic:Vasile, in cat timp poti sa aduci SEAS CA18RLY si 27TFFC?Cate doua bucati din fiecare Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Sorry dar intrebari comerciale raspund doar aici http://www.hi-end.ro/contact_us.php Link spre comentariu
Vizitator tsorin Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Sorry dar intrebari comerciale raspund doar aici http://www.hi-end.ro/contact_us.phpOK. Da nu inteleg de ce ai mai pus oferta pe forumul asta Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Nu sa pus nici o oferta pe forum, nu este nici o oferta pe aici, este o reclama chioara ca orice reclama... daca vezi o reclama pe net nu intrebi acolo ci dai click pe ea, ajungi pe situl respectiv si intrebi pe aia a cui este reclama.deci Daca sus e bannerul ala mare inseamna ca eu trebuie sa raspund si la cei care intreaba ce vinde Capodimonte ? Link spre comentariu
Vizitator tsorin Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Ma refeream la fisierul: hiendspk.xls de pe prima pagina.OK. O sa intreb pe hi-end.ro atunci :)As fi vrut sa stiu doar daca se pot aduce intr-un timp rezonabil. Daca nu, sa ma reorientez spre alte marca. Evident ca, comanda o sa o trimit pe hi-end.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum