m.nyck Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Sal. Am un Sony 6.1 si am nevoie de 2 difuri de 8 inci pentru surround.Problema este ca nu stiu ce difuri mi-ar trebui pt. a reda sunetul surround cat mai bine.Amplituner-ul are 80w canal 8 omi.Multumesc anticipat si astept indrumari. :rolleyes: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 cati bani vrei sa investesti in difuzoare? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Sa vezi cum iti recomanda NeXuS_3 niste difuzoare PAudio de 18 toli :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Daca pui niste chinezarii gen yun-chung sau blue tech nu conteaza ce pui ca toate sunt la feluite aici o lista de unde poti sa-ti alegi tot ce-ti place :smt003 Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Sa vezi cum iti recomanda NeXuS_3 niste difuzoare PAudio de 18 toli :weedman:RAULE ))) :weedman: Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Pt rear nu cred ca ai nevoie de basi de 8" totusi.Unele de 16-17cm sunt mai mult decat suficiente.Nu-ti trebuie cutii de 30L pt efecte si voci.Banii se investec mai mult in fronturi,si in amplif,ca ma indoiesc ca sony ala sa aibe 80w/8o.Iti trebuiesc unele ca sa le poti pozitiona si muta usor si sa redea bine medii-inalte nu subbas.Difuri de 8" sunt mai putine care urca bine incat sa nu ai pb.La fel si cu legarea lor cu tw.Apoi de tw nu ai zis nimic,pt ca daca le legi cu o goarna sau vreo nenorocire de piezo un dif de la kon este numa bun.Nimic nici de suma disponibila.@Vasile : toate referintele alea sper ca au tva si tot inclus :smt003 Se poate aduce doar ce este acolo sau si altceva?(tot de la acele firme);in plus ca am vazut ca nu toate au 'stoc'.Se face comanda ,plata avans la ce nu e pe stoc sau cum,ca poate mai sunt si altii interesati si sa nu mai apara nedumeriri.M-ar interesa 2 vifa premium line de 17cm pe 4o si xt25(care deja stiu ca se aduce),dar nu chiar acum,ca e vara si e cald si sunt alte investitii de facut :tonqe: Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 @Vasile : toate referintele alea sper ca au tva si tot inclus :smt003 Se poate aduce doar ce este acolo sau si altceva?(tot de la acele firme);in plus ca am vazut ca nu toate au 'stoc'.Se face comanda ,plata avans la ce nu e pe stoc sau cum,ca poate mai sunt si altii interesati si sa nu mai apara nedumeriri.M-ar interesa 2 vifa premium line de 17cm pe 4o si xt25(care deja stiu ca se aduce),dar nu chiar acum,ca e vara si e cald si sunt alte investitii de facut :tonqe: Multumesc.Da, au inclus totSunt scumpe pentru ca 80% din lista aia sunt difuzoare hi-end nu pentru orice muritor de rand :smt003 Unele sunt pe stoc iar ce nu sunt se pot aduce si termenul depinde de firma de la 5 zile la 30... Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 nyck : e si SAL pe lista deci te-ai scos :smt001 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 E singurul chinezism care se aude cat de cat fata de restul Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Sa vezi cum iti recomanda NeXuS_3 niste difuzoare PAudio de 18 toli :weedman:pai sa stii ca am ceva de 8" numai bun pentru aplicatia lui, dar pretule de 150 lei bucata...de aceea am intrebat cat vrea sa investeasca.... Link spre comentariu
m.nyck Postat Iunie 14, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2007 Sal. :smt006 NeXuS_3 da-mi mai multe detalii despre difuri.A si ar mai fi o mica problema, cutiile sunt facute de mult si au un volum de 20,5l deci mi-ar trebui ceva care sa mearga bine in aceste incinte.Pana una alta sa studiez mai bine lista postata de Vasile. :yawinkle: Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 :weedman: Culmea ce coincidenta :smt003 Hai ca ai noroc.Intereseaza-te de pa800 de la paudio.Ieftin si bun. http://www.paacoustic.com/Product_Detai ... tID=PA-800 Are Nexuse sigur si creca si Vasile. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 da, este vorba de PA-800Ktot ce trebuie sa faci este sa montezi un port de reflex pe incintele actuale (am sa-ti calculez) si gata :yawinkle: @ CBIam difuzoarele tale pregatite, just say when. :smt003P.S. e NEXUS_3 nu nexuse :weedman: Link spre comentariu
m.nyck Postat Iunie 14, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2007 Ti-am dat PM. Da-mi un bip si te sun.Sau [email protected] Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 PA-800 asta chiar are frecventa de rezonanta de 28 hz sau e greseala in catalog ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum