Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este ca nu stie nimeni ce reactie sa adopte la o asa stire ? :)))))))

Postări Recomandate

Personal eu cred ca nu ti se pare... cred chiar ca ai idei cam ciudate iar treaba asta cu moldovenii sau mai stiu eu ce natie .este o dovada de incultura sau de rea vointa sau de imbarligatura specifica frustratilor sau comunistilor. Daca esti superior dovedeste si nu mai posta aiureli. Apropos de afirmatia ta daca ma roade... da, ma roade faptul ca prostia nu doare !

P.S. Victore , eu sunt din Vrancea nu din Bacau si avand in vedere ca Tara Vrancei este in Moldova , ma declar moldovean cu cea mai mare satisfactie si mandrie.

Editat de romicap
Link spre comentariu

Nimanui nu-i pasa .

Ce credeti ?

Fariseul capitalist merge doar cu gem si gelatina de $ ?

Restul este pentru cololacari.

Asa se duce cu vorba sau cu papa un neam intreg .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

hmmm...deci sunt facut jigodie? frumos din partea voastra, domnilor (daca va pot spune asa!)! nu credeam ca am jignit pe nimeni, dar vad ca unii sunteti afectati rau...eu unul pun punct aici, din motive personale. si hai, ca m-ati facut jigodie, treaca mearga, dar celelalte chestii de care ma acuzati...hmmm.

Link spre comentariu

Și uite așa colegii Victor și romicap au pus capac topicului ăsta....dar mai au și o meritată pauză de liniștire, că trebuia cineva musai să-și dea în petec încă din primele zile ale lui 2018, nu ?

Chiar nu se poate să discutați civilizat, fără atacuri la persoană ? ... vă rog cât se poate de serios să nu mai faceți scandal, fiindcă nu voi mai tolera așa ceva.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări