doru3160 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 O dorinta asemanatoare si-ar exprima-o apoi doua judete din alta tara... Cam asta am vrut sa zic si eu in postarea #8... Link spre comentariu
nicolaus Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Am banuit, dar nu vreau s-o dau in politica crancena, am o greata... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Stiu cum e,eu abia mi-am revenit Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Inacceptabil ! Daca nu vin cu ceva...''zestre''...''baronii'' nu mai au ce pradui asa ca...se respinge!! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 N-ar fi mai bine sa ne unim noi cu SUA si sa devenim al cincizecisiceva-lea stat? Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Cind nu ai o stire bomba, o fabrici! Oare or fi implicati si cercetatorii britanici??? Editat Ianuarie 5, 2018 de icar Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 acum vreo 3-4 ani (cred ca atunci cu referendumul din Crimeea), aparuse pe timesnewroman o ”stire” cum ca buzoienii vor independenta si alipirea la Federatia Rusa, pe motiv ca: sa nu mai zica lumea ca suntem moldoveni! oare o fi vreo legatura? Si daca esti moldovean ce ? Esti prost sau trebuie sa-ti fie rusine !?Asemenea conceptii sunt propavaduite de oameni rau intentionati iar cine tine cont de ele este idiot sau total needucat ! Link spre comentariu
tiovidiu Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Din cate am inteles mare majoritate a populatiei este rroma. Cred ca au au auzit de modificarile codului penal si considera ca e mai bine sa furi in Romania. Editat Ianuarie 5, 2018 de tiovidiu Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 N-ar fi mai bine sa ne unim noi cu SUA si sa devenim al cincizecisiceva-lea stat? Haha,adica...''Daca voi(SUA) nu ne vreti,noi(RO) va vrem...'',parca Voda Lapusneanu era de aceeasi ''parere''! Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Si daca esti moldovean ce ? Esti prost sau trebuie sa-ti fie rusine !?Asemenea conceptii sunt propavaduite de oameni rau intentionati iar cine tine cont de ele este idiot sau total needucat ! era doar o gluma, care nici macar nu-mi apartine, eu doar i-am citat...dar vad ca esti frustrat, te roade rau chestia cu moldovenii? eu pot spune ca eram autoironic..nu am nimic nici cu moldovenii, nici cu ardelenii, nici cu banatenii, poate nici cu ungurii romani care isi vad de treaba lor...eu zic ca nu era cazul sa te inflamezi! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Nu intelegi nimic din viata de zi cu zi , probabil ca esti victima razboiului informatic despre razboiul romano-rusesc desfasurat in R Moldova , adica jigodiile ce sustin feroce ceva asemanator cu elucubratiile tale . Nu exista razboi româno-român , indiferent de dorinta unor jigodii ! @Romicap este fix moldovean pur sânge , ca urmare habar nu ai ce inseamna a fi băcăuan sau a fi patriot , emigrantule ! Daca am gresit , imi cer scuze anticipat . Dar totul este destinat celor ce au interese contrare poporului român . Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Nu intelegi nimic din viata de zi cu zi , probabil ca esti victima razboiului informatic despre razboiul romano-rusesc desfasurat in R Moldova , adica jigodiile ce sustin feroce ceva asemanator cu elucubratiile tale . Nu exista razboi româno-român , indiferent de dorinta unor jigodii ! @Romicap este fix moldovean pur sânge , ca urmare habar nu ai ce inseamna a fi băcăuan sau a fi patriot , emigrantule ! Daca am gresit , imi cer scuze anticipat . Dar totul este destinat celor ce au interese contrare poporului român . despre mine era vorba aici?!? Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Buna intrebare ... Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Eu asa am simtit, ca eu eram cel vizat, avand in vedere mai ales faptul ca ati postat imediat dupa mine. Cu tot respectul pe care vi-l port, pentru ca v-am citit cateva dintre postarile de la sectiunea audio, unde, dupa parerea mea sunteti un guru (probabil si in alte domenii, nu stiu), dar va spun ca va inselati in ceea ce ma priveste! Nu ma regasesc deloc in descrierea pe care o faceti, cu a nu fi patriot, a fi emigrant, etc. In incheiere ce sa zic, scuzele sunt acceptate! Toate cele bune! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Respect in mod firesc pe toți partenerii de dialog ! Nu sunt și nu intenționez să devin un guru in audio , dar sunt câțiva care se cred asemenea formatori de opinie ( ce descurajează consecvent pe toți entuziaștii începători ) deoarece aici treaba e evidenta . Pur și simplu nu e loc de jigodii . Link spre comentariu
Postări Recomandate