sk24bpo Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 http://adevarul.ro/news/eveniment/anunt-surprinzator-bulgaria-trei-judete-vor-alipirea-romania-1_5a4e0c57d7af743f8d07fc01/index.html#tab-comentarii Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Foc de paie ... Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 (editat) Mult zgomot pentru nimic...la fel ca in problema olandeza. Editat Ianuarie 4, 2018 de alcon Link spre comentariu
lukeme Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Astia se revendica de la o alta incercare de destabilizare a Bulgariei: "The September Uprising (Bulgarian: Септемврийско въстание, Septemvriysko vastanie) was an armed insurgency staged in September 1923 by the Bulgarian Communist Party (BCP) under Cominternpressure, as an attempt to overthrow Alexander Tsankov's new government of Bulgaria that had come to power with the coup d'état of 9 June. Besides its communist base, the uprising was also supported by agrarians and anarchists." Interesant... Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Tot cam pe atunci,in 1924,la cateva sute de km nord-est ,era infiintata RASSM;aparent evenimentele nu aveau nici o legatura unul cu altul... Link spre comentariu
lukeme Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Cominternul... https://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83scoala_de_la_Tatarbunar Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 acum vreo 3-4 ani (cred ca atunci cu referendumul din Crimeea), aparuse pe timesnewroman o ”stire” cum ca buzoienii vor independenta si alipirea la Federatia Rusa, pe motiv ca: sa nu mai zica lumea ca suntem moldoveni! oare o fi vreo legatura? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Eu am auzit ca sunt altii care vor autonomie si pe urma alipire la alt stat...dar cred ca vorbesc prostii. Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Eu cred ca noi ca tara si asa ne descurcam greu,nu avem nevoie de populatie in plus. Link spre comentariu
lukeme Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 (editat) Da, dar in alea 3 judete e si Centrala de la Kozloduy. Eu zic ca se merita... Editat Ianuarie 4, 2018 de lukeme Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Revizuirea granitelor e fix ca marirea salariilor de catre psd-isti.Nici una nici alta nu va aduce bunastare,deci aveti grija ce va doriti. Link spre comentariu
lukeme Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Daca vor sa se unesca cu forta cu noi... ce sa mai facem, asta este... Link spre comentariu
nicolaus Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Daca politicienii romani de la conducere ar fi de acord, ar gandi total nepotrivit in contextul relatiilor dintre cele doua tari. O dorinta asemanatoare si-ar exprima-o apoi doua judete din alta tara... Link spre comentariu
Postări Recomandate