Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuner Panasonic ENGF7714KF

spinach

Postări Recomandate

Help,

Este un tuner analog si DVB-C pe intrare antena , fabricat prin 2010

Nu am gsit nici o docummentatie despre el .

Are 21 de pini la placa .

Nu pricep la esire , catre placa , daca furnizeaza semnal analog , sau digital , sau amindoua ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

2

• validae

2

• Florinel TV

1

• Francisco

1

Top autori în acest subiect

Se pare ca scoate la esire ambele tipuri de semnal ; adica analogic video compozit /audio nedecodat si in digital , in ce o fi [mpeg2/mpeg4] , are 2 esiri ; nu stiu daca cele 2 sint pentru un tip de semnal , sau sint folosite una pentru mp2 si una pentru mp4 ; vad ca cele 2 intra un un decodor [cam]

Asa , principial , mp2/mp4 se demoduleaza la fel sau apar diferente in demodulare ?

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Necesito tuner de panasonic DMR-EX769ECK el modelo del tuner es ENGF7714KF, en espera de sus noticias un saludo ,Francisco 

Edit (traducere): Am nevoie  pentru un tuner Panasonic ENGF7714KF, cu speranţa de notificări de la dumneavoastră, vă salut.Francisco

Colegul spaniol nu a specificat ce vrea mai exact, schema (probabil).

Editat de validae
Link spre comentariu

Busque en el sitio web de Elektrotanya, si tampoco está allí, no sé dónde más encontrarlo

Căutaţi-l pe Elektrotanya, dacă nici acolo nu-l au, nu ştiu unde îl mai puteţi găsi...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări