spinach Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Help, Este un tuner analog si DVB-C pe intrare antena , fabricat prin 2010 Nu am gsit nici o docummentatie despre el . Are 21 de pini la placa . Nu pricep la esire , catre placa , daca furnizeaza semnal analog , sau digital , sau amindoua ? Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 6, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Se pare ca scoate la esire ambele tipuri de semnal ; adica analogic video compozit /audio nedecodat si in digital , in ce o fi [mpeg2/mpeg4] , are 2 esiri ; nu stiu daca cele 2 sint pentru un tip de semnal , sau sint folosite una pentru mp2 si una pentru mp4 ; vad ca cele 2 intra un un decodor [cam] Asa , principial , mp2/mp4 se demoduleaza la fel sau apar diferente in demodulare ? Link spre comentariu
Francisco Postat Ianuarie 28, 2021 Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 (editat) Necesito tuner de panasonic DMR-EX769ECK el modelo del tuner es ENGF7714KF, en espera de sus noticias un saludo ,Francisco Edit (traducere): Am nevoie pentru un tuner Panasonic ENGF7714KF, cu speranţa de notificări de la dumneavoastră, vă salut.Francisco Colegul spaniol nu a specificat ce vrea mai exact, schema (probabil). Editat Ianuarie 28, 2021 de validae Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28, 2021 Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Exactamente, que es lo que quieres? Esquema o manual de usuario? Ce doriţi mai exact ? Schema sau manualul ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 28, 2021 Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Schema vrea Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28, 2021 Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Busque en el sitio web de Elektrotanya, si tampoco está allí, no sé dónde más encontrarlo Căutaţi-l pe Elektrotanya, dacă nici acolo nu-l au, nu ştiu unde îl mai puteţi găsi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum