Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statii de lipit

sasu

Postări Recomandate

Eu am postat aici cu ce lucrez eu.....prea ieftina sa stii ca nu este, ma costat cu taxe cu tot vre-o 120 $.......acum daca tot ai spus ca este cea mai proasta, zi si de ce, ca m-ai facut curios.....

Da Florine stiam ca acolo are ventilator, dar i se spune turbina...........

Domnu Costica, am incercat 2 statii de genul pentru ca erau silentioase si ocupau spatiu mult mai putin.

O tziganie de Baku si ceva de la Aoyue , si timpul de incalzire este infinit mai mare fata de gordak 850 pe care il am de 13 ani.

Zici ca ii uscator de par. Nu pot sa le vad in general pe astea cu turbina de atunci.

Da, Jbc este altceva, cel putin ca letcon, dar cand vine vorba de statie aer cald faci infarct cand vezi pretul.

Am vazut ceva mai la jumatate de pret ( 1000 E ), de la Weller care ma tenteaza. WTHA1 fiind gama low cost de la ei .

Editat de dorofteius
Link spre comentariu

folosesc de zi de zi, de cand a aparut in ro un zd-939l, in special am urmarit sa fie cu setari digitale(am si analog),,, pentru munca de zi de zi in depanare tv & electrocasnice este arhisuficient... ma rog, la desoldering bga e necesar ceva mai de inalta clasa, dar intrebarea e tot timpul daca scoti banii cu scula cumparata sau o tii pe postura de perina ca babele pe vremuri...

Link spre comentariu

Aici gresesti @ Costica LCD . Pe partea asta ma descurc mai mult decat bine, zic eu. Dar poate ma insel.

Timpul de incalzire mi s-a parut prea mare.

Si nu vorbeam de avioane. Ci de un amarat de Gordak 850 , vechi de 13 ani, cu care ma descurc de minune.

Am spus doar o parere. Poate altii sunt invatati cu alea cu turbina, si li se pare mai ok cu ele.

Sanatate permanenta .

Link spre comentariu

Da, Jbc este altceva, cel putin ca letcon, dar cand vine vorba de statie aer cald faci infarct cand vezi pretul.

Si cand vine vorba despre statii cu aer cald este altceva,dar pretul este de la mare la foarte mare indiferent despre ce produs JBC vorbim.

https://www.youtube.com/watch?v=IWIBgqkrfGw

intrebarea e tot timpul daca scoti banii cu scula cumparata sau o tii pe postura de perina ca babele pe vremuri...

:aplauze Exact!

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Pt un letcon 2100 i-am suportat usor.

Dar 9000 pt o statie de aer cald ....

Vorba aia, am avut masina mai ieftina cu mult ...

Editat de dorofteius
Link spre comentariu

Eu din aia cu turbina nu am avut niciodată.Poate îmi iau una sa vad cum este,cum am luat acum ceva ani un ZD cu vacuum și când am văzut ce prost merge am vandut-o a doua zi,bine că am avut cui.

Fără termen de comparație e greu de spus.Cu vacuum am avut la început SOLOMON SL916 parcă îi zicea ,și eram incantat de ea,dar când am pus mana pe weller mi-am schimbat imediat părerea și am vandut-o și mi-am luat weller.Acum am WMD1 și WMD3 .ZDul cu vacuum l-am luat așa de amorul artei sa vad cum merge(aveam deja weller)și mi s-au părut execrabila.

Cum am weller cu letcon și ziceam că sunt super dar când am pus mana pe metcal ,imediat mi-am cumpărat și am acum 3 din fericire.

Deci asta am vrut sa spun până nu ai lucrat cu mai multe ,nu ai ce compara e greu sa ști.

Link spre comentariu

sa nu credeti ca daca o scula noua e din america, nu scrie made in taiwan pe el

Pe un aparat poate sa scrie Made in..orice tara unde se fabrica produse de mai buna calitate si in realitate sa fie de fapt Made in China sau alte tari din acea regiune.Ma refer la faptul ca ele pot fi asamblate in orice tara si atunci pe carcasa este trecut numele tarii respective,dar partile componente tot in China sau in alte tari din acea regiune sa fie fabricate.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Aici gresesti @ Costica LCD . Pe partea asta ma descurc mai mult decat bine, zic eu. Dar poate ma insel.

Timpul de incalzire mi s-a parut prea mare.

Si nu vorbeam de avioane. Ci de un amarat de Gordak 850 , vechi de 13 ani, cu care ma descurc de minune.

Am spus doar o parere. Poate altii sunt invatati cu alea cu turbina, si li se pare mai ok cu ele.

Sanatate permanenta .

Astea cu turbina de aer sant multe variante de la cele mai proaste care se vand la noi in tara(poza nr 1) pina la cele de calitate buna(poza nr 2), am comandat si eu acum 5 ani de pe un site romanesc o statie Baku BK-858D, cand am vazut ce panarama era(nu semana nici 50% cu cea din poza de pe site-ul lor) am trimis-o imediat inapoi.....Referitor la ce am spus mai sus, nu m-am referit nici cum la tine sau la vre-un alt coleg de forum(eu cind fac referire il citez pe respectivul coleg), m-am referit la ce vad pe youtube, zeci de filmulete cu "meseriasi" care au scule adevarate(foarte scumpe) si nu stie sa lipeasca nici macar doua fire.....

post-237484-0-69053800-1515174844_thumb.jpg

post-237484-0-28725000-1515174856_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Multumesc pentru incredere.

Am bagat service de telefoane vre-o 12 ani, cu schimbat de procesoare si tot tacamul.

Acum fac service auto, ce-i drept, sunt mai mari componentele, dar nici eu nu mai am 20 de ani.

Folosesc pt bga cu succes aceeasi statie.

Am facut in regim diy o statie cu preheater lampi halogen(12 bucati) , si top heater ir . Merge ok, dar prea rar am de lucru cu ea.

Link spre comentariu

quote #41

aaa da,, pe pistolul meu scrie radio progres bucuresti, made rsr(sper sa nu se supere dl misura ca folosesc termenii astea),, bobinat cu sarma de zalau, acela sigur ma ingroapa si pe mine,, cele facute in ziua de azi sunt mai mult pentru mofturi,, sa spun am statie de sudura autogen turceasca noua, dar brenerul din start l-am schimbat cu unul fiabil si pe mana, de al nostru romanesc ...

Editat de blacired
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări