blacired Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 dacia logan poate fi vopsit tot asa rosu ca si un ferrari testarossa ,, si tot nu le compara nimeni... culoarea. quote #15 am avut weller acu cativa ani, s-a stricat, am cheltuit pe el, de luam trei solomon in banii aia, a ajuns in ungaria la reparat(cica mi-l face ieftin),, le-am lasat lor sa se mandreasca ei cu "testarossa".. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Am mai multe , dar AOYUE Int866 si X-Tronic 5040-XTS mi's cele mai dragi , dar in ordine ... inversa. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Acest JBC 3 in 1 oare l-a incercat cineva de pe acest forum? Pe mine fascineaza.Asta si pentru ca la adresa marcii JBC aud numai laude. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Ia incearca un X-Tronic 5040-XTS si vezi daca te mai ... fascineaza altceva ! Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Eu ti-as recomanda (si este ce mi-as dori si eu) asta:http://www.okinternational.com/hand-soldering-systems/id-MFR-2222/Dual_Output_Soldering__Rework_System_-_Two_Tip_Hand-pieces . Pretul la Mouser este 686,91 euro. L.E.: Acum folosesc PS-900 tot de la firma cu pricina. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Ia incearca un X-Tronic 5040-XTS si vezi daca te mai ... fascineaza altceva ! N-o fi mai tare Scotle IR360? Stiu ca acolo nu mai vorbim despre suflanta,dar tot o combinatie intre aer cald si infrarosu este daca nu ma insel. Editat Ianuarie 5, 2018 de cipri_mury Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Scotle IR 360 Dual IR ?Visezi frumos ! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Mda,uneori intru in discutii care ma depasesc,dar de data asta vroiam sa spun ca si Scotle IR 360 este o combinatie rework-reballing. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) rog colegii mai cu experienta sa-mi sugereze un model statie de liptit la un raport calitate-pret decent ;nu din auzite ci un model care il folosesc efectiv si sunt multumiti bugetul pe care vreau sa-l aloc este in jur de 600 ron . multumiri. Cred ca era bine sa specifici de prima data ce fel de statie de lipit te intereseaza, ca sunt si simple doar cu letcon, sunt si simple doar cu aer cald, dar sant si hibride aer cald + letcon,......asa fiecare se lauda cu ce are in dotare.....nu vezi ca de la 600 ron sa ajuns la sute de euroi... Editat Ianuarie 5, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 X-Tronicul ăla tot jucărie este. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Da , o jucarie USA de ... 230$ , nu china. Ai lucrat cu ea ? Editat Ianuarie 5, 2018 de leoncris Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Nu dar e simpla un preheather aer cald. Nu se poate compara cu weller,Metcaluri,jbc,pace ,hakko. Și 230$ nu-i o avere Link spre comentariu
blacired Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 ma-ntreb = care dintre ozn-urile de mai sus il va cumpara initiatorul topicului, din cei 600 roni alocati(+-tva),,, ??? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Intre Metcal MRS-1100A din dotare si X-Tronic 5040-XTS , prefer X-Tronic 5040-XTS Eu am un principiu : " Sunt prea sarac pentru lucruri ... ieftine" - 2 lei dai , 2 lei face ! Editat Ianuarie 5, 2018 de leoncris Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) 230$ nu-i o avere Ce am atasat eu in postul #18 este o mica avere. Dar toti care folosesc statii JBC spun ca isi merita fiecare banut. Editat Ianuarie 5, 2018 de cipri_mury Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum