Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statii de lipit

sasu

Postări Recomandate

dacia logan poate fi vopsit tot asa rosu ca si un ferrari testarossa ,, si tot nu le compara nimeni... culoarea.

quote #15

am avut weller acu cativa ani, s-a stricat, am cheltuit pe el, de luam trei solomon in banii aia, a ajuns in ungaria la reparat(cica mi-l face ieftin),, le-am lasat lor sa se mandreasca ei cu "testarossa"..

Link spre comentariu

Ia incearca un X-Tronic 5040-XTS si vezi daca te mai ... fascineaza altceva !

N-o fi mai tare Scotle IR360? :rade: Stiu ca acolo nu mai vorbim despre suflanta,dar tot o combinatie intre aer cald si infrarosu este daca nu ma insel.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

rog colegii mai cu experienta sa-mi sugereze un model statie de liptit la un raport calitate-pret decent ;nu din auzite ci un model care il folosesc efectiv si sunt multumiti bugetul pe care vreau sa-l aloc este in jur de 600 ron . multumiri.

Cred ca era bine sa specifici de prima data ce fel de statie de lipit te intereseaza, ca sunt si simple doar cu letcon, sunt si simple doar cu aer cald, dar sant si hibride aer cald + letcon,......asa fiecare se lauda cu ce are in dotare.....nu vezi ca de la 600 ron sa ajuns la sute de euroi... :reytre

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Intre Metcal MRS-1100A din dotare si X-Tronic 5040-XTS , prefer X-Tronic 5040-XTS

Eu am un principiu : " Sunt prea sarac pentru lucruri ... ieftine" - 2 lei dai , 2 lei face !

Editat de leoncris
Link spre comentariu

230$ nu-i o avere

Ce am atasat eu in postul #18 este o mica avere. :speriat Dar toti care folosesc statii JBC spun ca isi merita fiecare banut.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări