lulu07 Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 ....rezerva nu am. ce trebui sa fac? (am dat-o jos de pe masina)contine integratele:-uln2003a-s93c46-ha17358-eaglemaster...0152pt. cine are o (doua) tel. setata (care se poate seta) sa activeze/dezactiveze aceasta alarma, nu-l refuz. Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Oarecum in tema, vin si eu cu o intrebare:Cum se poate clona telecomanda unei alarme auto, avand deja una identica de la alta alarma, acelasi model?Am atat telecomanda veche cat si masina la dispozitie, clonarea este doar pentru "backup" Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Blind, trebuie sa scrie in manualul alarmei. Link spre comentariu
Abram Burel Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 M-ai rupt! Al draq manual :)R: (pertinent, dar probabil nepractic) faci acelasi circuit pe remote Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Mah, circuitul e acelasi (cred) avand in vedere ca telecomanda "in plus" este de la un model de alarma identic, insa CRED ca, codul pe care il trimite catre masina pentru inchidere/deschidere usi (amorsare/dezamorsare alarma) este generat de un microcontroller...N-am avut timp sa desfac telecomanda sa vad cum e facuta si nici sa ma uit pe unde e ascunsa alarma in masina (a dreq sesiune).Alarma este UNGO, iar telecomanda arata ca o jucarie (voi reveni cu date despre ele mai tarziu, cand apuc sa cotrobai).Am deschis discutia in speranta ca pot face o mica economie de ~ 1 mil si ceva pentru clonarea telecomenzii (atat imi cer astia la un service) Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Sa fac infarct cand am cautat pe google si am reusit sa gasesc ceva....Nu trebuie decat sa gasesti butonul de reset (inainte de asta sa depistezi tipul tau de alarma).lulu, ce tip de alarma ai pe masina? Daca eu am gasit doar cautand la plesneala "ungo" pe net...sunt mari sanse sa gasim ceva si pt tine :yawinkle: Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 lulu, ce tip de alarma ai pe masina? eaglemaster...0152banuiesc ca e asta de la http://www.spot.ro/produs.php?idprod=1362&idcat=904 :partyman: unde e si manualul: http://www.spot.ro/prod_prez.php?idprod ... &idcat=904si telecomnzi de schimb gasesti tot la ei: http://www.spot.ro/categorie.php?idcat=1426 Link spre comentariu
lulu07 Postat Iunie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2007 multumesc :partyman:exteriorul arata precum cea din pozaa sa dau o fuga pe la dansii Link spre comentariu
Vizitator mircea2345 Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 iti dau eu o telecomanda 300000lei Link spre comentariu
lulu07 Postat Iunie 16, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2007 iti dau eu o telecomanda 300000leicui?de unde esti? Link spre comentariu
Vizitator mircea2345 Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 bucuresti Link spre comentariu
lulu07 Postat Iunie 16, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2007 in ce cartier?da-mi un pm, te rog. Link spre comentariu
Gerula Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Salut.Cei drept nu am stat sa ma uit pe documentatia integratelor care le-ai postat.Ideia e asa : Se poate copia o telecomanda.Logic, ca in cazut cheilor, chiar daca 2 alarme sunt identice, telecomenzile nu se potrivesc de la una la alta. Logic, doar trebuie sa descui doar masin ta.Deci in afara codului pe care telecomanda il transmite ca si cealata identica mai are un cod propriu, pe care producatorul il seteaza la fiecare telecomada, un fel de serie, memorata in EEPROM.Ca sa poti copia o telecomanda iti trebuie un scanner petntru telecomenzi, pe care il vei gasi si in RO la producatoprii de alarme.Acum dupa ce ai scanat acel cod, il poti scrie pe o telecomada noua. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Problema e simpla si complicata in acelasi timp. Telecomenzile (unele) sunt proiectate a.i. sa se rezove si situatii de genul mentionat mai sus (pierdere). In rest, probabilitatea sa functioneza la doua masini este ca si cum ai castiga la loto 6/49. Exista modalitati de clonare si la nivel de amator a unei telecomenzi, tot ce trebuie sa faci este sa cunosti frecventa pe care emite si proprietarul sa o foloseasca o data (microcontrollerele, bata-le vina!!!). Am gasit o aplicatie cu un AVR care face acest lucru, dar era pt. telecomenzi de la tv, trecerea la cele auto este doar un amanunt. La Dacia mea deocandata nu am nevoie de asa ceva, casetofonul este defect si cum ramane peste noapte sub un copac pana a doua zi au grija porumbeii cu diaree sa mi-o picteze :smt011 (scuze offtopic). Link spre comentariu
Gerula Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Ha ha ha Mi-au "shpalit" si mie CDplayerul auto, arata bine, dar cand or fi vazut ce varza am facut in el, in ce hal legasem firele din el, imi era frica sa nu vina cu el inapoi sa ma bata. De atunci am facut sistemul: http://www.AlarmeEficiente.xhost.ro (din care nu am vandut nici o bucata.) Dupa un an functioneaza impecabil, dar mi-am dat seama ca este un conum inutil de curent. Daca Ai Cap Ia-ti Alta (DACIA). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum