Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group buy COB LED

Postări Recomandate

Initial am postat aici: https://www.elforum.info/topic/129591-divagatii-cu-led-uri/page-2?do=findComment&comment=1623206

Pe scurt, vreau sa cumpar 1-2 buc COB LED de tip: https://www.tme.eu/ro/details/pack-57fnl-ec8n/diode-led-de-putere-albe-cob/prolight-opto/

Desi nu are un randament luminos foarte mare existind si altele care stau mai bine la capitolul acesta, totusi la capitolul calitatii luminii generate sta foarte ok (printer cele mai bune care se pot cumpara acum) avind CRI >95 si CRI R9>90, asta inseamna ca reda bine rosu si nuantele sale - capitol la care stau destul de prost LED-uri chiar cu pretentii mai mari.

Detalii despre CRI se gasesc aici, iar mai detaliat si cu explicatii aici mai ales depre R9.

Prefer client numai din Iasi si imprejurimi pt ca nu am chef sa pierd timpul pe la posta.

Pretul la TME este

1+ 36.31Ron

3+ 29.96Ron

10+ 26.30Ron

Miine pina pe la 12-14 voi lansa comanda chiar daca nu mai este nici un alt doritor.

Editat de marian
Mutat de la cumparari pe motiv de reclama
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Am sa mai fac o comanda la TME peste citeva zile.

Vreau sa iau o sursa (poate chiar 2) pt LED-uri de 60W dimabila la vreo 120ron (am sa pun și un link la ea) și citeva COB-uri de același tip ca mai sus dar de 115W.

Dupa cum am mai spus, prefer predare personala sau cel mult transportator pt ca nu am timp de pierdut pe la posta.

Am sa revin și cu link-uri clare.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Daca iei o sursa din aia meseriasa sa-mi dai si mie modelul. Vreau ceva durabil, sa reziste macar vreo 3 generatii.

In 3 generații nu o sa mai corespunda curentul se la prize cu ceea ce accepta ea.......

Din păcate la sursele alea variatia de preț este aproape nesemnificativa la achiziționarea de mai multe bucăți (5-10%).

Editat de sesebe
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări