sesebe Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 (editat) Initial am postat aici: https://www.elforum.info/topic/129591-divagatii-cu-led-uri/page-2?do=findComment&comment=1623206 Pe scurt, vreau sa cumpar 1-2 buc COB LED de tip: https://www.tme.eu/ro/details/pack-57fnl-ec8n/diode-led-de-putere-albe-cob/prolight-opto/ Desi nu are un randament luminos foarte mare existind si altele care stau mai bine la capitolul acesta, totusi la capitolul calitatii luminii generate sta foarte ok (printer cele mai bune care se pot cumpara acum) avind CRI >95 si CRI R9>90, asta inseamna ca reda bine rosu si nuantele sale - capitol la care stau destul de prost LED-uri chiar cu pretentii mai mari. Detalii despre CRI se gasesc aici, iar mai detaliat si cu explicatii aici mai ales depre R9. Prefer client numai din Iasi si imprejurimi pt ca nu am chef sa pierd timpul pe la posta. Pretul la TME este 1+ 36.31Ron 3+ 29.96Ron 10+ 26.30Ron Miine pina pe la 12-14 voi lansa comanda chiar daca nu mai este nici un alt doritor. Editat Ianuarie 3, 2018 de marian Mutat de la cumparari pe motiv de reclama Link spre comentariu
kari Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Salut Eu m-asi baga la 3 bucati...dar va trebui sa faci un coletel Daca doresti pot vira banii in avans intrun cont agreat de tine Restul pe privat daca e sa fie! Sa auzim de bine, si un an BUUUN! Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Te anunt daca ma bag si la trimis coletele. Ma mai gindesc pina mine la prinz. Daca vor fi mai multi doritori dinafara Iasului poate ma bag si la coletele. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Ceva doritori? Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 (editat) Am sa mai fac o comanda la TME peste citeva zile. Vreau sa iau o sursa (poate chiar 2) pt LED-uri de 60W dimabila la vreo 120ron (am sa pun și un link la ea) și citeva COB-uri de același tip ca mai sus dar de 115W. Dupa cum am mai spus, prefer predare personala sau cel mult transportator pt ca nu am timp de pierdut pe la posta. Am sa revin și cu link-uri clare. Editat Ianuarie 13, 2018 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Daca iei o sursa din aia meseriasa sa-mi dai si mie modelul. Vreau ceva durabil, sa reziste macar vreo 3 generatii. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 (editat) Daca iei o sursa din aia meseriasa sa-mi dai si mie modelul. Vreau ceva durabil, sa reziste macar vreo 3 generatii.In 3 generații nu o sa mai corespunda curentul se la prize cu ceea ce accepta ea....... Din păcate la sursele alea variatia de preț este aproape nesemnificativa la achiziționarea de mai multe bucăți (5-10%). Editat Ianuarie 14, 2018 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate